burada her akşam takas yayınlayan arkadaş nereye gitti?
Printable View
burada her akşam takas yayınlayan arkadaş nereye gitti?
VBTR den nekadar çok korkan yatırımcı var ya...Tekniği geçtim hadi anlamıyosan,,, okur yazarlıktamı yok arkadaş temel analizini oku..Şirkete güvenmiyosan niye hisseyi takip ediyorsun defol git X30 hissesi al...
https://twitter.com/hiakkaya/status/1286610962863345664
Cemtaş da brüt takas var diye terk ettim şimdi 12 lerde
Kent deki durum apayrı.. İsterlerse 0.54 halka açıklık oranıyla 10K kadar taşırlar..
Keza 0.12 halka açıklık oranıyla QNB...
Bunları da anlamış değilim kendi aranızda oynayacaksanız... Ne diye halka arz yapıyorsunuz..
Borsa kotundan çıkın gidin...
SPK nın halka açıklık oranı %15 altındaki şirketlerle alakalı bir düzenleme yapması lazım artık...
ISDMR %5.06-KENT 0.54,yani ISDMR'de dikkat çekici,zamanında KENT çok uyumuştu,şimdi % 2250 pirimli...ISDMR dev şirket,patronları Oyak gurubu,çok yüksek kar yazıyor,direkt ihraç ediyor ürünlerini,ama bu hisseye pek yansımıyor:notr:,fiatı şu sıralar 7.20 cıvarında,CAMIŞA göre şirket 2.5 milyar dolar değerinde,CAMIŞ 115 milyon dolar,Oyak gurubu akıllı yönetim,bunun ise fırıldaklar yönetimi...amacım burada hisse pazarlamak değil,sadece halka açıklık oranları belirtmiştim.
Daha önce 2 fake hareket sonrası üzerinde kalıcı olamadığı 26 cent üzerine atıp oturabilirse farklı bir dünya olur..
https://i.imgyukle.com/2020/07/28/S3hIas.png
Sanırım cezası vat, başka bir hisseyi satsam takastaki param ile cemaş alabiliyor muyum.
2. Çeyrek Bilanço nasıl gelir ? Bedelliden gelen paralarla yatırım yaptı 50 milyon teşvik aldı 2021 de ve izleyen yıllarda büyüyen , karlılığı artan bir şirket olacaktır bence ytd
1.65 ustune atıp kalmalı
Hırsız üçkağıtçıların hissesini alırken düşünmek lazım,üstelik iyi bilanço açıklamış bunun ise hala gözü aşağıda.
NİBAŞ 2.4 milyon kar açıklamış, İEYHO vergi dairesine 5.733.984 zarar bildirmiş, NİBAŞ ın % 10 u CEMAŞ ın 240 bin payına düşer, ÖZ IŞIK İNŞAAT VE ENERJİ kar ederse % 99 u CEMAŞ ın. İEYHO nun CEMAŞ taki payı 1.83. Olay ÖZIŞIK ENERJİNİN kar etmesine bağlı, kar ederse bilanço iyi gelir, zarar ederse CEMAŞ ın karını götürür.
YTD
Bugün hareketli 1.60 cıvarı oyalanıyor.
Çok uzun zamandır hissedeyim sat al yapmadım bir sürü güzel haber KAP a gönderildi hal bu nasıl bir şirket ve sonucu nasıl bir hisse olacağına karar ver büyük oyuncu veya oyuncular
Çok güzel bilanço...umarım fiyatlanır bundan sonra.. 6 aylıkta 54 m kar
Hisse özkaynaklarını artırdı karını artırdı gelgelelim spekülatif hisse tabirini haketmeye devam ediyor
Rızaaaaa Rızaaa gene sermaye tavanı ile oynuyorsun.! 1.500milyon da nedir ? cemaş lan bu şirket 4 dene cnc siparişi verecem diye 20 kere kapa haber yolladın.! yerli oto mu yapacan bu sermaye ile??
Çok Zeki borsa’cımı oldun Cemas akıllıları kar da hisseyi baskıla çağdışı spekülasyon anlayışı zayıf korkak bir uslüp tebrik ederim sebebi olanları
Hisse gitmiyor şüphe etmiyor değilim
Bende sadık yatırımcıyım günlük al sat yapmayı özendiren bir strateji uygulandığını düşünüyorum böyle bir şirkete reva değil bu tarz hisse haline gelmek bekleyip göreceğiz
Endeks kağıdı desem endeks çıkarken tepki yok düşerken düşüyor.O kadar kar açıkladı o kadar iyi haber girildi tersine tepki.Sen Ne Acayip bir kağıtsın Anlamadım.Anlayan varsa anlatsın.
Kendi Görüşümdür.Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Çözmesi zor, fakat iyi hisler duyuyorum.
Orta vadede ekmek yerim gibi hissiyatım var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu grubun sicili bozuk yine bedelli açıklayabilir, kim bilir hisseyi millet bedelliyi kullansın diye mi 1 TL üzerinde tutuyor acaba, Ağustos sonundaki genel kurula kadar 1.75 üzerine çıkmazsa satmayı düşünüyorum, bu şirkette her türlü üç kağıt var, önümüzdeki hafta karar günüm, ben sattıktan sonra giderse yolu açık olsun, herkese bol kazançlar.
YTD
Israrla 1,55/1,65 arası tutuyorlar, sanki gelecek bir haber var gibi. Kendi kendime düşünüyorum aceba genel kuruldan çok sürpriz iyi bir haber gelecek ve öncesinde topluyorlar mı diye. Başka bir konu ise sermaye tavanını artırması yine bir bedelli hazırlığı olabilir. Bu fiyatlardan bedelli açıklarsa kimse katılmak istemez, büyük bir satış dalgası gelir, hisse 1,10 ları bile görebilir, 1,50/1,80 arası maliyeti olanlar mecbur katılır. 2. Senaryo hissenin fiyatını 3/4 arasına çeker bedelliye katılım çok olur. Yazdıklarım hayal ürünüdür, inanmayın.
Bedelli daha yeni bitti ne bedellisi ? Hisse oranı çok azaldı tahsisli yapmasın fiili dolaşım çok yüsek
Tekrar bedelli yapsa kim ne diyebilir ki. Belki de tahsisli yapar, bu fikir de mantıklı belki de bu sebepten fiyatı belirli aralıkta tutuyorlar.
1 yıl içinde 2 defa bedelli sermaye artırımı yapan şirket var. şirket ismi yazmaya gerek yok ama % 150 ve % 100 sermaye artırımını 1 yıl içinde yapan şirket var maalesef borsada. kanunen engel yoksa zaten ahlak yok, her şey olabilir.
YTD
genel kurul rutin işlerin ve açıklanan maddelerin konuşulup onaylanacağı toplantılardır. hiç bir şey çıkmaz. şirket zaten açıklayacağı haberleri açıklıyor, genel kurula gerek yok. 1.70 in üzerine çıkarsalar benim gibi çok sayıda kişi satmak için sabırsızlıkla bekliyor.
YTD
Genel kurul gündemini okudum rutin işler ama genel kurulda gündeme bağlı kalınması şart değil, gündemin haricinde de karar alınabilir.
Bendeki şanssızlık kimsede yok ,Uşak hissesine girdim bedelli , Çemaş da anladığım kadarıyla bedelli yapacak , maliyetime geldiği zaman (1,72) benden paso ,yine aynı sıkıntıları yaşayamam , bu Rıza'dan her şey beklenir , yok yerli oto , yok makina aldık , şöyle büyüyeceğiz muhabbeti ile yatırımcının cebine sokacak elini , Bist 30 dışında hiç bir kağıdın bedellisine katılmam not: fikirlerim beni bağlar , yatırım tavsiyesi değildir .
Sermaye tavanını artırmak için genel kuruldan 5 yıllık yetki istiyorlar , yetkiyi aldıktan sonra bedelli patlatırsa şaşmam , borsa maalesef büyük bir kumarhane oldu , küçük yatırımcıyı koruyan yok , yeme üşüşen küçük balıklar balinalara yem oluyor , dikkatli olmakta fayda var , Yatırım tavsiyesi değildir..
Borsa’nın rallisini Cemas KAP haberlerine inanarak kazançsız kapadık sat al gibi günlük işlem yapanlara bereket versin bu hissenin BİST teki ününü yalanlamayan performansı bizim gibi yatırımcı lehine değiştiği günlerin yakın olması dileğimizle.