2018 yılı 2.çeyreğine kadar bitmesi ve faturalanması gereken tutarn52,300,000 den son iş ilişkisi haberi ile daha da artması gerekirken 38,000,000 tl ye düşmüş.Ne ayak?????????Yarın bir düzeltme gelir herhalde,burda bir yanlışlık yok mu
Printable View
2018 yılı 2.çeyreğine kadar bitmesi ve faturalanması gereken tutarn52,300,000 den son iş ilişkisi haberi ile daha da artması gerekirken 38,000,000 tl ye düşmüş.Ne ayak?????????Yarın bir düzeltme gelir herhalde,burda bir yanlışlık yok mu
Onun anlamı şu nerden baksanız bir 30 milyonluk iş bitirilip faturalanmış bulunmakta ve son çeyreğe yansıtılacak diğerleri ise 2018 yılında yansıtılacak
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de öyle düşünmek istiyorum,o zaman yarın ver mehteriiiiiiiiiiii
Hadi can spekcim sana da iyi geceler yarın işin vardır yat artık
beklediğim gibi olmaz inş yine a1 acık ypıyor..diğer kısmında alan cok genelde ky oluyor..bakalım..a1 ve halk satısata
Dün akşam haberi görünce sabah heycalandim.Aldim bakalım başka hisse tavan acar ben serbest alış yazdım kactan geldiyse .millet uyanamadi galiba
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz geçen hafta bazı rakamlar yazarken, uçuk mucuk, spek yakıştırması yapan alçaklara diyorum ki Ky'nin malını almak için her türlü adilik sizde , speğinde yardakçısı hizmetçisi ve 3-5 kuruşluk adamsınız işte. Biz ise yazdığımız zaman ky dostu olarak yazarız.
Bu da böyle biline
yatırım tavsiyesi değildir.
Bir insan yazdıklarından dolayı, yarın bu yazdıklarım beni utandırır mı ? diye düşünmesi lazım. Ben sanelde yazdıklarıma utanmadım. Ve artık Sanelde yazmıyacağım. kim yazarsa yazsın..
Yatırım tavsiyesi değildir.