ABOV
https://www.youtube.com/watch?v=z5fOsgrAJiU
Printable View
Üstadım benim fon işi BES hesabımı kapatmadan bitmez. Geçen ay TI1 20 altına düşünce yarısını mevduata aktarmıştım. 1 hafta arayla mevduata aktardım. Bugün dönüş vardı mevduatlardan bir tanesinin 22.5'dan devam ettirdim mevduatı. İki hafta öncede iş yatırım hesabı açtırmıştım repo yapmak için. Repo oranları düşünce bugün FIL fonuna aktardım çoğunu. Repo mevduat fon üçlüsüyle devam şimdilik. Sizde durum ne ?
Güzel kardeşim 2-3 ay once senin tavsiyenle bu dergiyi almıştım, ucuz ince boş bir dergiydi, bundan sonrada bu dergiden çok tavsiye ettiğini gorunce bu ucuz boş dergiden ne anlamış bukadarda yazıp duruyor acaba bir baglantisi mi var diye dusundum. Oldu mu simdi boyle konusturman beni ? :) Ortada bir emek var ve o emegin icine ettirdin
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İş yatırım'dasınız siz de. Oradaki temsilci bana şu an için repo'da kalmamı söyledi fona nazaran. Ama mevduat konusunda yorum yapmadı. Bir de bilginiz olsun İş Yatırım dilerseniz sizin adınıza Vakıfbank ya da İş Bankası'nda mevduata da yatırabiliyor. Hala İş Yatırım'da müşteri oluyorsunuz. Belki zaten çok bilinen bir şeydir. EFT ile uğraşmıyorsunuz. Ama pazarlık yok tabi.