ABD borsaları
esrar eşliğinde
5. kadehi de içmiş gibiler.
Bist açıkken olaydı 115.000 altında kapanabilirdik belki.
.....
Ayvagöbüş ;
Suriye Baas parti üyelerinden 70 milyar dolar savaş tazminatı almalıyız.
Ne dersin ?
Printable View
ABD borsaları
esrar eşliğinde
5. kadehi de içmiş gibiler.
Bist açıkken olaydı 115.000 altında kapanabilirdik belki.
.....
Ayvagöbüş ;
Suriye Baas parti üyelerinden 70 milyar dolar savaş tazminatı almalıyız.
Ne dersin ?
Ulla Bass partisi 70 milyar dulari nerden bulcek? Lem akilli ulun. Paranin bir onemi yok.
Lem beni kopyalecek daha anasindan dogmadi. Sikarin kafaya giderin obur terafa...Ayvagubekli kopyalanamassss...
Kopyalamak falan yok, bilinci makina-insan arayuzune yukluyorlar. Geri kalan zombi...
Hayvanlari kopyaliyorlar. Verim duzeyi yuksek hayvandan yuzlerce, binlerce kopyalanabilir.
Bizim koylu, bir inekten 15 ayda bir buzagi alcek de kar etcek. Garibim cigiriyir "yem bahali, mazut bahali" deyu.
Ulla ucuz et alip, sakin yemeyin. Bence disarida hic et yemeyin. Klonlanmis olabilir.
Bunlar hormona, hibrit tohuma benzemez. Ne gibi saglik sorunlarina yol acacagi hic bilinmiyor.
Abi bence bunlari yiyen zombi olur.
Gecenlerde bir huber vardi. Diyarbakir havvalisinde edamin biri, evinin arka bahcesinde rafineri kurmus, petrol rafine ediyor deye.
Cnn'deydi galiba, aciklama Ankara Emniyetinden yapilmis. Ne alaka, operasyonu Diyarbekir polisi yapmis.
Abi kacak margarin uretimi uldugu asikar. Ayvagubekli huberin pesine dustu tabe.
Cunku kacak margarini kime satcen? Cok satilan margarin ambalajlarina doldurup, piyasaya vermeye kalksan 10 cesit farkli suc islersin ve kesin yakalanirsin, hic mantikli deel, zati kolay kolay satilmaz.
Emme 25 ton margarinden katkisindan 45 ton peynir uretirsin.
Peynuru her yere satarsin abi.
Margarin katkisi ile yogurt ve tereyag da yapilir.
Ucuza alinan her gida boyle abi...Ben Estanbul'a geldigimde Migros' a gidiyon, Kosher sertifikasi olan urunlerden aliyon.
Et alinacak da 2 yer var. Biri Etiler'de digeri Caddebostan'da iki sarkuteride Kosher et satiliyor. Sadece kiyma satiyorlar, yarim kiloluk paketler halinde. Fiyat 2 misli.
Nikkei toparliyor, yine teget gecti gibi...
Actioncoin verdigi sozu tuttu. Dun cuzdani acmis. Hedaye verdigi token kadar action veriyor. Cuzdan linki asarida.
https://wallet.actioncoin.com/index.html
Buradan cuzdan aciyorsunuz, sonra size gonderilen maildeki actionrewards' a giriyorsunuz. Bende 1000 token var, 1000 action coin demek bu, order yazan yere cuzdan adresini girip coinleri aliyon.
Fakat suan siteye girilmiyor, cok yogun.
Devrim niteliginde bir coin kesfettim. Ama bedava vermiyorlar, % 40 bonusla satin aliyon.
Bu coin patlar, cunku benim 17 sene once dusundugumu yapiyorlar.
17 sene once bir icat yaptin, birine bu icati annattim. Edam gitti dedigimi aynen yapti. Bir Avm'de 130 m2 bir dukan acti. Kirtasiye, oyuncak, bijuteri, ufak elektronik aletler, cam esyalar, porselen hediyelikler, gumus urunler satan bir dukan.
Emme butun urunler standlarin ustunde ve gelen musteri eline alip, her urunu inceleyebiliyor. Dukkanin icinde bir teraftan girip, bir U donusu yaparaktaan diger teraftan cikiyon. Musteriler giriste ellerine ufak bir sepet alip, dukanin icinde dolaniyorlar. Icerde muzik yayini var. Hic akillarinda yokken almicek olan seyleri de satin aliyorlar tabe.
Sezonlarda 130 m2 dukanda, gunluk satisin 40 milyara ciktigi olurdu.
Hey gidinin heeey...
Bu coin de bole birsey iste...Bence kesin tutar, hatta patlar...
Dolari borclanabildiginiz kadar borclanin, biraz uzun vadeli ossun...
Vadesi geldiginde alacakliya nanik yaparissss...
Ahanda yatirim dasfiyesidir...
143.00 long avradini kesenyy...Haftasonuna da long...