Gardaş rayiç defteri değerden hisseleri verip ev alma hakkı versinler. Ne geri alimla uğraşır nede evleri bekletir. Hacı evler borsa da yarı fiyattan aza işlem geçiyor.
La evleri hisse sahiplerine verin bari defterden alsın ahali ahahhaha
Printable View
Gardaş rayiç defteri değerden hisseleri verip ev alma hakkı versinler. Ne geri alimla uğraşır nede evleri bekletir. Hacı evler borsa da yarı fiyattan aza işlem geçiyor.
La evleri hisse sahiplerine verin bari defterden alsın ahali ahahhaha
Gardaş 100,000 lot hisseye daire verin bak ne oliyor kağıt ahahaha
Bunun 1 kademe ileri gitmesi İcin ne lazım.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz şimdi bı temiz sövelim de en başa kimi koyacağıma karar veremedim.
Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans öncesi 82 ye alım girmiştim gelmedi
Heralde özel emir geçti yegen . 12 milyon lot çalıştı 82 mal gelmedi
Ahahhahaha kerizleri koparmaya devam
Geçen yıl 2 liradan ayrılmıştım.
Bu hafta 1,84 den geri döndüm.Bu hisse bilançoyla hareket etmiyor.kamu şirketi olduğundan tamamen siyaset ve konjonktür ile hareket ediyor.yabancı hisseden elini çekmiyor,diğer kamu hisselerinde neredeyse yabancı kalmadı.Ancak hisse bir türlü yukarı gidemiyor.Hicbir izahı açıklaması yok.konut fiyatları %50 arttı kiralar iki kat arttı.stok kalmadı sektör canlanıyor.ama neymiş faizler yüksekmiş hisse sizce de bunu mu fiyatliyor.elindeki kaliteli konut stoğu ne olacak. bankalarda 234 milyar dolar mevduat var konut almak demek illa kredili almak degilki.Dolar aşağı gelir yada yatay olursa bu para kendine yeni bir kazanç arayacak ve en temizi yeni konut olacak kanımca .Bekleyip göreceğiz.
Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.