Yükseliyor pek güzel de nerden çıkmalı hangi durakta inmeli? Kazanirken de saçını agartir bu meret
Printable View
Avrupa nin banyo edecek sıcak suyu yokken ekonomisi hasar görürken sırf Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle buna katlanırken. Bizim Rusya'ya nefes olmamız oligarklara sığınma yeri olmamızın bir karşılığı olur şu tahıl gübre vs ihtiyacını bir karşılasin arkasında haydar gelir.
Tüm kamuya 25000 verse bankalar 5 milyon çarpı 25000 bin 125 milyar eder. Bu kadar para çıkmış olur bankalardan. Emekliler için de 200 milyar eder. Bankacılık sektörü buraya yatırım yapmış olur
100 puan faiz indirmişsin dolar 10 kr artmış , ki birkaç güne 10 kr dan daha çok düşer diye düşünüyorum.
Bir sonra ki mb toplantısında 400-500 inerse kimse şaşırmasın
Böyle durumlarda az çok teknik kullanmak gerekiyor.
Nur içinde yatsın. Rahmetli Yaşar hocam ne diyordu, en kötü strateji hiç olmayandan daha iyidir.
Benim şimdiki hedefim 3200 fibo direnci.
Oraya gelir gelmez belli olmaz.
Tetikte bulunarak burası beklenebilir.
Teknik bozarsa ben kaçar.
Değerli Ayhan başkanın bu konuda fikri nedir. USD faiz altın vs
Erdoğan : Bugün yaşadığımız enflasyon bütçe ve enflasyon kaynaklı degil , küresel gelişmelerin tetiklediği dengesiz fiyat hareketlerinin sonucudur , yani maliyet odaklı enflasyondur .
Erdoğan : Türkiye’nin ihtiyacı faizi yükseltmek değildir .
Erdoğan : Gelişmiş ülkelerdeki bizden daha derin farklar içeren politika faizi ile enflasyon arasındaki iliskiye bakmayıp Türkiye’deki durumu felaket tellalı edasıyla anlatanların niyetleri başkadır