Gavur toplasın eyvallah da bu şirket sahiplerinde de hiç ar namus yok yıllardır dolar bazında yerlerde sürünüyorsun ama hiç pozisyon değiştirme sert geri alım vs yok.
Printable View
Yönetimin hissenin fiyatını reel olarak değerine getirmek gibi bir derdi bence yok. Ayrıca alıp trader mantığı ile tekrar elden çıkardıkları milyonlarca lotu da unutmayalım. Benim kanaatim kendi lotlarını artırmak için gerçek manada hissenin değerine ulaşmasını istemiyorlar. Yönetim aldığı lotları geri satmayacağım diye beyanatta bulunmadığı gibi, fazla yükselirse 60-70 milyon lotu veririm elinize kozu ile piyasanın kağıdı yükseltmesini de bizzat engelliyor. Aksi olsa bu geri alımı başka türlü yaparlar ve 3-4 sene satmayacağız sözüyle şimdiye kadar on kere tamamlamış olurlardı. Ayrıca başlangıçta aldıkları onca lotu kime devrettiler oda büyük soru işareti tabi.
Çöp hisselerle endeksi yükseltip esas hisselerle basıyorlar. Eşeği saldım çayıra otlaya karnını doyura tam sahol.
Hastor piyasa değeri 5.2 çöpsa 4.6 çöpsa makası açıyor aşağı doğru tabiki
Yine yeşillendi fındık dalları
Yine yeşillendi fındık dalları
Acep ne olacak yârin halları?
Acep ne olacak yârin halları?
Kız allan pullan gel, gel, gel yanıma
Sıva kollarını, dola boynuma
Sabancı holding 120 milyar TL.
Sattığı Sasa'nın sahibi, güya yabancıya, 59 milyon lot, 270 milyar TL piyasa değeri üzerinden satış yapmış.
Şimdi, bu Bist midir nedir, ne yorum yapalım.