KCHOL toparlanmadan borsa rallisi start almaz. 210 TL yi geçmesi lazım. Gerçi son günlerde KCHOL'de işlem hacmi çok yüksek seyrediyor.
Printable View
KCHOL toparlanmadan borsa rallisi start almaz. 210 TL yi geçmesi lazım. Gerçi son günlerde KCHOL'de işlem hacmi çok yüksek seyrediyor.
Özel bankalar canlı. Geçen yaz gördüğümüz zirveler aşılırsa müthiş doping olur. Entanglement prensibi gereği birbirinden etkilenme ortaya çıkar. Böylece yerel momentum genele yayılır. Bankaların bir %10 daha prim yapması bunu tetikler.
Trump 2021 den bu yana ilk defa Çin devlet başkanı Xi ile telefonda görüştü bugün. Haftaya Ukraynadaki savaşı sonlandırmak için adımları atsınlar artık malum Trump Pazartesi başkanlığı devralacak.
Kchol senin de dedigin gibi geride kaldi biraz ve alinabilir seviyelerde şu an için takipteyim , şu an havacılık sektörü ve bankalar çok iyi trade imkanı veren hisseler bana göre , efes ucuz mu evet çok ucuzladı ama belirsizlik şu an hala yüksek olan faiz ortamında insanı 2 belki de 3 defa dusunduruyor, bana göre yeni trend havacılık sektörü olıcak gibi duruyor sanki önümüzdeki günlerde...
Bahar arifesinde havacılar mevsimsel ralli yapıyor, malum bahar ve yaz onların en çok gelir sağladığı dönemler.
KCHOL patinaj çekmeye devam ediyor. Bir türlü vitese geçemedi. Yukarı yönlü momentumun kazanılıp genele yayılması için bunun ivmelenmesi gerekiyor.
Bankacılık sisteminde net likidite fazlası 1 trilyon 79 milyar liraya ulaşarak yeni rekor seviyesini gördü. Merkez Bankası’nın zorunlu karşılık adımları ve ihale yöntemleriyle sterilize etmeye çalıştığı likidite bolluğu, önemli ölçüde döviz alımlarından kaynaklanıyor.
Emtia fiyatları 2025’e ivmeyle başladı; metallerden, enerjiye ve tarıma kadar her şey sıçrama yaptı. S&P GSCI Emtia endeksi ile CRB Emtia endeksi yılbaşından bu yana yüzde 5’ten fazla yükseldi.