hem ben hemen almıyorum önce araştırıyorum elimden geldiğince
Printable View
hem ben hemen almıyorum önce araştırıyorum elimden geldiğince
Bana göre de temel analiz verielrine göre pahalı hatta çok çok pahalı.10 lira da etmez bu verilere göre.altın tamam bu sürpriz değil.1.5 milyon ons altını bugün çıkarıp kasaya koysa zaten bu kadar değeri var.olmamış beklentilerin karşılığını bulmuş bir manada.anlamadım gitti yaaa
Neyse cok fazla açıklama yaptım sanırım. Gecmis tüm mesajlarımı okuyabilirsiniz. Daha fazla yazinca hisse pazarlamaya çalışıyormuş gibi olacak. Ben full olarak gubrede beklemeye devam ediyorum.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar ben onu bunu bilmem ben bu kağıdı aldığımda 16 lira idi ege gubre 14 liraydı şimdi gubrf 41 tl egegubre 131 tl onagöre hesab yapın
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
İyi cesaret buralardan alan için piyasa değeri herseydir
bence de burdan iyi cesaret. ben az bişey aldım gerçi ama katılmadığım bi yer yazınızda.
piyasa değeri ,f/k falan geçmişi gösterir sadece..
ekleyim de yanlış anlaşılmasın. tabii ki önemli parametrelerdir amaa , kulağımıza gelmeyen haberler,büyüme potansiyeli olan şirketlerde falan bu veriler yanıltır ..gubrf için demiyorum sadece o cümleye katılmadığımı söylemek istedim
walla bunda bişey var.bence altın madeninin rezervi fazla çıkabilir.mesela 3-4 milyon ons.ilk malımı 2 gün önce aldım.38 den.hedefim birebir olur inşallah
evet temel analiz göstergelerine bakarsan 10 lira bile etmez ama işin içinde başka iş var.bu maden için daha önce açıklanan rezerv raporu 1.5 milyon ons idi.ama devlete az vergi vermek için her zaman hırsızlık peşinde koşan fetöcü akın ipek bence buranın raporunu hazırlarken düşük tutmuştur.şimdi bence bu raporlar rvize edilecek ve fetöcü akının en az 2 katı altın rezervi çıkacaktır. bu da 3 milyon ons yani 5.4 milyar dolar eder.bunun yarısı gider olsa hisse başı 60 tl kar yazar. o zaman bu hissenin 80-90 olmaması için bir sebep yok.yani bunlar varsayım.öngörüm.öngörümün daha yukarı çıkması ihtimali de var tabi.çünkü fetöcü akının hırsızlıklarını 22 yıldır bilirim.az mı genel kurulllarda muhalefet ettik diye dışarı atıldık
20 lıradan berı pahalı pahalı dıyenler vardı yok olmuslar ..
Esamelerı okunmuyor artık...
Yerıne yenı pahalıcılar gelmıs...bunlarda 60-70 olursa gıder.
Egeende oyleydı zamanında her 20-30 gıdısınde eskı pahalıcılar gıder yenılerı
gelırdı
bu altın madeninin yeni açıklanacak rezervi eğer;
1.5 milyon ons ise bu fiyatlar makuldur
3 milyon ons ise 90-100 lere gider
5 milyon ons ise 150 leri rahat görür diye düşünüyorum.
Bu madenin özellikle ayrı bir değeri var...ülke ortalaması doner oranı %4 iken bununki%8....işte bu harika bir durum.yani çıkarma maliyeti yarı yarıya düşer.
bekleyip görelim bakalım.
Tesekkurler gubre, ayrılık vakti yarisindan fazlasını verdim. Kalanida yarin verip beklerim.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üretime ne zaman başlayacak firma görüşen oldumu Rodevans anlaşması ile alt firmaya mı üretim yaptıracak?
Arkadaşlar geçen perşembe 41 den aldıklarımı 54 den verdim bir haftada %31 iyi prim.kalanlara bol kazançlar.bu hisse dediğim gibi daha iyi yerlere gelecektir ama benim başka yerde operasyonlar için nakitte beklemem lazım.
Üretim için açıklama varmı
Viop'ta çok fena savuruyor milleti...
Kozaldan know how satın alındı çok değerli madeni olan söğüt üretime ne zaman başlıyacak çok zaman geçti açıklama varmı hangi aşamadalar
şişirilmiş bir kağıt. Bu haberler olmasa, bu kağıdı bu fiyattan satamazlardı. Viop'ta kendinizi sigortalayın, sonra kağıdı yapanlara beddua etmek zorunda kalmayın.
neye göre şişirilmiş diyorsun ne kadar bilgi birikimin var.bu hisseyi buralardan alan salak da sen çok mu akıllısın?Aklını kendine sakla bence.ben sabah 54 den sattım hepsini ve burada an itibarıyla da yazdım.çünkü buralarda gap oluşmuştu düzeltme geleceğini bekliyordum ve geldi.
bu maden ile ilgili rezerv raporları daha önceki açıklandığı gibi yani 1.5 milyon ons gelirse hisse için bu fiyatlanmalar gayet makuldur.ama 3 milyon ons gelirse o zaman 90-100 lü fiyatlar makulş olur.bekleyip göreceğiz.
48.55 altında kapatırsa, satışlar sertleşebilir.
SENİN GİBİLERİ ÇOK GÖRDÜK, HEP DİPTEN ALIR, TEPEDEN SATARSINIZ:thumbdown:
Dün akşam,doasa brüt takoz koydular..
Bugün de gübreye takoz koymazlarsa iyidir..
O kadar zekiysen, kozalın pd/dd bak bakalım
1.5 milyon ons altın rezervi olan madeni kimse 34 m. Tl'ye satmaz.
Bu hafta 40.20 görülme olasılığı yüksek.
Aşılar piyasaya geldikçe ve hayat normale başladığında (2021 yazından önce olmaz) amerikan 10 yıllıklarının yönü yukarı, altın fiyatlarının yönüde aşağıya dönecektir.
hey maşallah işlem hacmi bir milyarı geçti. bugün final maçını yapıyor bence.
Selamlar,
Bi arkadaşa bakıp cıkacaktım:)
birkac yıl önce xxtrder nickli charli lakaplı bir arkadaş vardı aselsan forumunda, gubrf yatırımcısıydı buralardamı acaba?
3-5 liradan malı toplayan bursalı 55 TL den malı seni sahiplerine teslim ediyor.. Uzay madenciliği yapsan bu fiyata gelmez... Ayıptır soylemesi çıkan tek bir gram altın var mı maden den.. :)))
senin bilgin bu kadar işte.sen bu kafayla borsa oynama vallahi de oynama billahi de oynama.senin gibileri ben çok gördüm 30 yıllık borsa hayatımda.hepsi perişan oldu gitti....
bir kere burayı 34 milyona kimse satmadı fetöcü karaktersiz o.çocuğundan alındı halkın kooperatifinin ortak olduğu firmaya verildi.ayrıca bu zorla verilmedi mahkeme verdi.rezerv miktarı açıklandığında dikkat et de küçük dilini yutma.sende artık bu saate kadar küçük dil kalmışsa
yazık valla acıyorum sana heder etmişsin kendini bu alemde:((
BORSA OYUN DEĞİLDİR, YATIRIM ARACIDIR. ACINACAK OLAN SENSİN, KY KAZIKLAMAK İÇİN BAŞKA YALAN BULUN:shh:
SENİ GİDİ MANİPÜLATÖR UŞAĞI SENİ:kahkah:
Kağıdın değeri 2 milyar usd olmuş. Adam çıkmış 3 milyon ons rezerv bulunacakmışta, kağıt 100 tl olacakmış (yani 4 milyar usd). Lafontenden masallar. Yersen!!!
SEN HAYALİNDE DİPTEN ALIP TAVANDAN SATMAYA DEVAM ET. HAYALİNDE ZENGİN OLURSUN:whistling:
uşak senin babandır.haddini aşma ukala.sen burada milletin aklınla alay mı ediyorsun?kimin tetikçisisin karaktersiz?Hissen yoksa dakkada bir burada algı bozma adına haber yayıyorsun.ben manüplatörsem Allah benim ama değilsem senin bin defa belanı versin.3 milyon ons altın karşılığı ne eder onu hesaplayacak ne zeka ne beyin var sende
sana başka bişey diyecektim de burası yeri değil.anlayan anladı.hadi inine git de daha fazla rezil olma.