Yine yerine gidiyordur belki [emoji6]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yine yerine gidiyordur belki [emoji6]
Bekleyen bilgisi paylaşabilecek kimse var mı?
2.270.593 alım önde Stop patlatmış olabilirler. Gün sonu bu hafta için rengini belli eder.
yatırımcı korunuyor
açıkçılar satıyor tabandan alaçaklar
Onlar satsın ben 8 olmadan satmam ama tabandan her türlü alırım [emoji106]
En alt kademede ne bekliyor gören var mı?
5.08 gelirse tavan yapmış gibi olur
+12 ve 80K islem yeterli bence az az ama emin bir şekilde gitmesi daha iyi
Al burdan satisa kapat senedini noluyor bakalim 5 gun sonra.. acikvilar yasal olabilir ama her zaman ky den kazanir parasini zarar edince aglarlar sirketiz biz vs, ama ky batinca yatirmasaydin denir, bu borsa acikviya mi kuruldu
Taban
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buradan almayı düşünmeye başladım ve 500 lot da aldım.. Almayı düşündüğümün % 10 kadarı..Maliyetim 4.13 ortalama..Yarına ve ertesi güne bakacağım. Zira şuan 4.07 tabandaki alışlar benim gibi ky alışları..Taban öğleden sonra değişmezse bugün daha fazla arttırmak zaten mantıksız..Alımlara bakıldığında benim gibi bir hayli ky ı kafeslediği belli oluyor..Önce 1-2 kademe aylarca yükseldi..Sonra düştü..sonra biraz yerinde saydı..son 8-10 gündür %8-10 ar yükseldi ve bir seansta % 20 geri geldi. 5 e varması içinse %25 yapması lazım..Hareketler çok canice..YTD
14:15 islem adet 63M (halka acik 61.6 M lot arasindan!) , senet taban, taban da bekleyen 2.3 Mlot! Acikvilar ellerinden geldigince ekonomik bir sekilde savas halinde, 60m asker olmus sen kapiyi 2 milyonla tutuyorsun, hele 5 filan gorurse tutamazsin ozgyo gibi zarar yazacaksin, yani kazanirsan meshur bir meydan muharebesi!!
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ICBCT.E payı 04/07/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 18/07/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
yani olumlu mu, olumsuz mu?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki olumlu [emoji106]
Temerrute dusenler aciklarinin kapatilmasi icin hissede satisa gececekler.
Satabilmeleri için ne olması gerekiyor peki ?[emoji469]
Temerrude dusen (T+2) bittigi gunun ertesinde ayri hisse koduyla (TE), alim ya da satim yapar.
yani sonuç olarak iyi mi kötümü? :)))
Yarın ve 15 gün daha açığa satış olmayacağı için.. Bugün tabandan açığa satanlar yarın ve cuma günü alacak mal bulamayabilir ve hisse zorunlu olarak yükselebilir veya seansın ilk anlarında satış yazacakların ( bugündeki tabandan az düşük ve/veya 4.07 ye yakın fiyatlardan) malları kapışılabilir. Elbette açığa satış miktarı yüksekse, zaten 4.07 den sonra işlemler 5-10-50-1000 li rakamlardı ve sanırım ky idi. Açığa satış işlemi kurgulanmış bir oyun değilse, (ki yarın ilk seansta görürüz) hisse için olumludur kendi kanatimce.. Tek sıkıntı son 3-4 günde çok yükselmiş olması..ytd
Senet çok toplu... kurgu gibi geliyor bana hatta açıkçılar için bile böyle birşey yapılmış olabilir yoksa kapa haber göndermeyi niye unutsun koca banka... Son birkaç günde trene binenlere ve günlükçülere kol kestirmek için bir operasyon çekiliyor alabilir. Çin ile iş ve ekonomik ortaklık konuşuldukça burada çok kısa zamanda daha güzel rakamlar konuşacağız gibi neden bir kalkınma bankası gibi olmasın çok da hayal değil bence... umut fakirin ekmeği ☺
Günaydınlar;
Galibin olduğu tüm hisseler benzer ve/veya eşdeğer operasyonlara maruz kalmıştır. Üstelik çoğu kendi sahip olduğu hisselerde kan kusturmakla kalmamış operasyon amaçlı girdiği hisselerde de aynı pervasızca hareketleri yapmıştır. AVGYO, METRO, MEPET, bunların başında gelir. ICBCT den pay alarak ortak olmuş ve uzun yıllar stabil aşağıya giden hisseyi tam 10 kat yukarı aşağı yapan ve sık sık ta açığa satış yasağı, brüt takasa girme işlemlerini yemiş diğer hisseler gibi bu dünyanın en büyük bankalarından birini de şamar oğlanına çevirmiştir. Bakın yukarıda saydığım hisselerin son 10 yıllık grafiklerine hepsi aynı operasyona maruz kalmıştır. Fark sadece tarih ve tarih aralıklarındadır. Son olarak kıyımı ozderici gyo da yapmıştır. Hemde burada vurgun yemiş gibi gösterilerek firme sahipleriyle oyun içine girmiştir. O nedenle galibin olduğu hissede her şık mümkündür demiştim. Hala da diyorum..YTD
Yanılttı mı asla;
Birazdan devre kesici olur ve ondan sonra da yine tabana hareket.YTD.:seyt::seyt:
Şekerli o zaman sana tavsiyem taban yemeden sat kurtul hissen varsa ha hissen yoksa sus ve izle
Güya açığa alış satış kapalı şı hale bak :)
3,41 den geldim yukarda 4 lerde boşluk var bakalım ne olacak
veriyorlar yine ele
4 üzeri kapatır