https://resmim.net/cdn/2023/11/09/ZmXXnT.png
Printable View
Bu grafiğin devamı nasıl gelişti indikatörler dahil olmak üzere...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 üstü sattığımdan beri bakmadıydım yeni adı uğurlu gelmiş. Bol kazançlar...
Önümüzdeki hafta MACD de yeşilin kırmızıyı yukarı kesip fiyatı da yukarı çekmesi dileğiyle...
Adnanın kafasının basmadığı nokta şu: bu hisseyi elinde bulunduranlar, ya bu hisseye aşık olmuş birileri, ya yukarıdan maliyetlenmiş, yada enflasyon sebebiyle yatırdığı parası kuşa dönmüş kişiler. Herşeyin fiyatı en az 4 kat artmışken adam tutup bu hisseyi aldığı TL cinsinden paraya satmıyor. Ve de satmayacak. Kim dörtte bir fiyatına elindeki mlı çıkarır? Ancak paraya sıkışanlar, ki artık o türden birilerinin de bu hissede kaldığını düşünmüyorum. Bu sebeple Adnan efendi ne yapsan ne etsen, istersen 10 yıl daha bekle bu fiyatlardan bu hisseyi toplaman artık imkansız. Ama bir 4 katına çıkarsa küçüklerin yüzde 80 i satar. Yüzde 20 onu da satmaz. Aşk böyle birşey. Vedalaşamıyırlar işte. Bu sebeple, her beklemen sana da zarar yazıyor. Yarın ne olacağını kimse bilemiyor. Bi bakarsın SPK senin spk olmaktan çıkmış, yeni kurallar çıkmış, elindeki hisseler de bir yerinde patlamış!🙂
Muhtemelen zermeram konutlarının tamamlanmasına kadar bekliyeceksin. Bir medya çıkarması ile konutların ve holdingin reklamını yapıp ortalığı velveleye verecen ve yükseltmiş olduğun hisseleri ekden çıkaracan.
Tahminimce şubat ayında sessiz sedasız üçük değerlerle, göze batırmadan, hissedeki artışlar başlar, mayısa kadar artış devam eder, mayısta bir bedelsiz bölünme ile geçmişteki artışı gölgeleyip düşürdüğü değerle hisseyi tavan tavan çıkarıp sonra da elden çıkarır. TIPKI İMAŞ ta yaptığı gibi.
Bu hisse satışı sonunda kasaya 337,5 milyon TL girecek
O zaman LRSHO da bedelli sırf korkutmak ve mal toplamak için kullanılıyor herhalde değil mi ?
Adamlar imaşın %9 unu satıyorlar, kasaya 330 milyon TL giriyor, ama KAP a bir açıklama dahi yapmıyorlar. Açıklamayı işin aracısı yapıyor.
Hissenin çıkmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok büyük bir baskı var. Zaten bu baskıyı gördüğüm için hissedeyim Adnancım.
İyi çıkış yaptı düşmeye başlar gibi
Son 2 haftada Yatırım Fonları takasına 11,7m lot geçti, aynı dönemde A1 den çıkan 11,3m..
Ekimden son 2 haftaya kadar olan takasta A1 12,8m artıdayken Garanti 12,1m eksi..
Yani Garanti den A1 e, oradan fona..
Ağustos sonu Eylül başı gibi de fon takasındaki 18m küsür lotu sıfırlamışlardı.. muhtemelen özel fondur da, bu fon yine info fonlarından mıdır acaba?
Lotların başı döndü kurum kurum gezmekten :)
İmaş paylarından 22,5m lotu nnf aldı(ya da verdiler), oranın bir de yeşil enerji iştiraki kurulmuştu.. O iştirakin bir de ortağı vardı sanki :))) Tabi ya %20 Hedef Girişim payı, o kimin? Ne kadar ileride olacağını bilmemekle birlikte şartlar oluştuğunda Norm Yeşil enerjiyi arz etme amacıyla kurdular diye düşünüyorum.. Ben 17-18TL den imaş tan 3-5 alıp atmıştım kenara, ama 1-2TL daha aşağıdan alsam olurmuş :) Yakında x te temelci bir tayfa(sevdiğim bir tayfa aslında) yazmaya başlarsa şaşırmayacağım :)
2020 zirvesi 4,06; "düşecek"miş, düşmesse..
Tekrar kanalın üstüne değerek re-test te yapılmış...
Şimdi daha iyi bir yükselişe hazır gibi artık...
Soyguun vaar, nerdesiiin spppkkkk!!!!
Şaka len şaka, arada terste kalsak da ağlayacak kadar acemi miyiz :)
O roket elbet kalkar ama ancak yeterince kişiyi tarumar ettikten sonra.. Haftaya mı olur, seneye mi.. İçinde mi oluruz dışında mı.. Konuyu şöyle resmedeyim dedim :)
https://i.hizliresim.com/kw2jgz5.jpg
Dün 5, bugün 15 daha iteledin bana..
Günlükte "sana daha itelerim", saatlikte "teper, verirsen emanetleri geri alırım" der gibisin..
Geldik, gidiyoruz..
Palacım 2018 başından beri istatistik tutuyorum, ilk 3 yıl usd bazlı 7x civarı yapmışken son 3 yıl önce yarıya inip tekrar eski yere geldim; şu ortama rağmen patinaj yaptık yani. Tamam suç senin değil, kırmızı oklu yerde bu hisseye bulaşan benim ama görüntü ortada :) Grafiğimde fincan oluşmuş, ağırlıklı taşıdığım 2 hisseden birinin ağası olarak bir el atıver de kıralım şunu :) hahahhahah
https://i.hizliresim.com/78eb6ly.jpg
Senin usd bazlı şaheserini ve kömür formasyonunu da görüyorum ama sanki 2024 sonu hatta 2025 bekletme potansiyelin var gibi, erkene çekiversen şu bizimkinin işini :))
https://s3.tradingview.com/snapshots/n/NVocPzDm.png
Bu arada son hareketleri acaba bedelli onayı mı gelecek diye de düşündürtmüyor değil.. Diğer taraftan fiyat 100 günlük ortalamaya geldi, 200 günlük 3,60 civarında..
Geçen hafta yazdığım fonlar toplamı son 2 gün hariç 17.2m a gelmiş.. Eğer aynı fon alıyorsa %5 açıklama sınırına yaklaştığından buralarda sonlanabilir..
4 saatlik grafikte pozitif uyumsuzluk
mevcut. Yatırım yapanı pişman ediyorlar yazık!
Yatırım fonları spk cezası sonrası alıma başladı. Bu kadar organize bir kötülük olamaz.
Şirketin kasasına imasm hisse satışından 337,5 milyon tl para girmesine rağmen!
https://resmim.net/cdn/2023/12/05/Zk260i.jpg
A1 Capital de kankaları
Yaptığı analize bakarmısınız ?
2014 yılından beri operasyon görmemiş tek şirket. (2 yıl önceki bedelli öncesi çıkıp eski değerine getirilmesini operasyondan saymayın. Sonuçta hisse 2014 yılındaki seviyesinde) bu hissede uzun vadeli kalanlar 20x bile kazanır. Bu sülüklere kanıp bu ve altlardan malınızı kaptırmayın sakın. Böyle ortamlarda daha da düşürebilirler. Bu o seviyelerde kalacak anlamı taşımıyor. Yüklü satış gelirse küçüklerden, hepsini toplayıp çıkarırlar. Satış gelmezse düşüşe devam eder. Aman ailenizin rızkını bu sülüklere kaptırmayın. Hisseyi dolar bazında bu dip seviyelerinden satan kaybeder. Satış ve alış olmazsa bu oyunları daha da sürecektir. Uzun vadeli düşünmeyen bu tip hisselerden hep kaybeder.
Panik olup satmayın. Küçük hacimle kedi köpek gibi oynuyorlar. A1 kapital gibi paralı tetikçilere de kanmayın.
Tahminimce Mart ayında zermeramın ilk etabının teslimiyle, büyük bir haber kampanyasıyla, A1 kapital gibi paralı tetikçilerin analizleriyle ralliyi başlatırlar. Yok başlatmazlarsa sorun değil. Hisselerin yarıdan fazlası Adnanda. Durdukça enflasyona uğruyor parası. Telafi için bu sefer de 20x, 30x yaptırmalı.
Sermayesi 387 milyon olup da kasasında 900 milyon TL NAKİT PARA olan başka hangi şirket var? Hisse başına 2,3 TL nakit eder.
Hisse dolar bazında tarihinin en dip noktasında.
Yazmayayım yazmayayım diyorum, ama bu ********lerin aç gözlülüğünü görünce yazmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu çakallara yar olmasını istemiyorum fakirin fukaranın, garibin paraları.
Bu fiyatlardan satayım demeyin.
Sermayesi 387 milyon olup da kasasında 900 milyon TL NAKIT PARA olan başka hangi şirket var? Hisse başına 2,3 TL nakit eder.
Hisse dolar bazında tarihinin en dip noktasında.
👍.......👍👍👍👍
10 YILDIR MECNURUN ÇETESİNİN PARASI DA ENFLASYONLA ERİDİ.
Önceleri Murak Kisrak vardı. Sonra Mehmetler, sonra Atatürk liseli. Şimdi de mecnurun Çocukları. 10 yıl geçti ve sonunda öldü ve adamın çocukları A tipi senetlerle B tipinin yarısına sahip oldu. Bu kadar beklemenin acısını çıkartmaları gerekiyor. mal topladıkları, hisse çıkmasın diye ölesiye baskı yaptıkları çok bariz görülüyor. 2 şirketi halka arz ettiler ve bata beslendiler bu arzlardan. 2 şirketi halka arz olmuş holdingi ise yerinde saydırdılar. Baskı kurup mal topladılar.
Bu görüneni fırsata çevirmek gerekiyor. Bu seviyelerden mal toplamak gerekiyor. Borusanın 30x yapması öncesi borusanı kim biliyordu? Emin olun zamanı gelince bunu da o kadar çıkarmaları gerekiyor.10 yıl beklemelerini bir şekilde telafi etmeleri gerekecek. Bu yıl olmazsa, gelecek yıl. O zaman da olmazsa 2 yıl sonra. Ama olacak. Çünkü mecnurun çetesinin de parası enflasyona yenik düştü. Bu debeple bu hissede uzun vadeli düşünün ve astronomik kazanın. YATIRIM BÖYLE YAPILIR. KUMAR OYNAYIP AL SAT YAPMAYIN.
Bilançoya bakın
Takip ediyorum 10 yıldır A tipi senetleri ve sahiplerini. Yazık oldu hepsine. Çoğu elindekileri zamanında murat kıvrak ın tayfasına devretmişti. Devredemeyenler de 2020 deki yüzde 300 bedelli sermaye artırımına karılmadı. Böylece ellerindeki senetlerin bir önemi kalmadı. Ellerindeki senetler artık hiç bir işe yaramaz. Çünkü çoğunluk adnanda.satılamıyorda. önümüzdeki bedellide de iyice azaltılacak sayıları. Adesenin elinde de ittifaka ait 2 milyon adet A tipi senet var. Çoğu insan bunu bilmez. Elinde A tipi senet olanlara çok geçmiş olsun. Adnan çoğunluğu ele geçirmeseydi bir şey ifade edebilirdi.