Kurmuşsun çarkı ky yı sövüşleyip duruyorsunuz.
İsminde güzel EMEK Çİ KARDEŞ
Printable View
Kurmuşsun çarkı ky yı sövüşleyip duruyorsunuz.
İsminde güzel EMEK Çİ KARDEŞ
Ged la kafa bulma,.
sizden önce buraya DRC78 nickli uygargil nickli arkadaşlar geldi..
verdiler gazı gittiler.. :))
mesela drc78 sürekli kademeleri kaldırıyordu hey gidi..
siz diyorsunuz burayı ele geçirmişsiniz falan benim elimde bugün itibariyle özbal lotu kalmadı. 2,50den zararına verdik geçti..
çok az hissem kaldı o da genel kurulda soru sormak için saklıyorum..
bu özbal aldığımdan beri borsa tarihinde görmediğim oyunların hepsini gördüm tekrar baştan yazmim inan yazmaktan sıkıldım..
biz şuan ne yapacağız pek:
i bu işte bize sahip çıkacağına inandığımız mercii olan SPK ya gerekli şikayetleri yapacağız..
Avukat arkadaşımız dosyayı hazırladı eli kulağında başvuracak onun haricinde bireysel başvurularımızı yaptık elimizden bunlar geliyor ne yapalım.. bizler küçük yatırımcıydık ama özbal sayesinde kol bacak kesmekten minik yatırımcı olduk.. varsın olsun..düştüğümüz yerden kalkarız ama bir firma bu kadar itibar kaybetmemeliydi..
Birleşme için 3 kere SPK ya başvurdu 2si oran yüzünden reddedildi son başvuru ise BECEREKSİZLİK yüzünden yürürlükten kaldırıldı..
Şimdi süreç nasıl işleyecek o da belli değil.. Ara yatırımcı ilişkilerini yada mail at sor istersen. Robot cevap verir aynı tahtadaki MERRY robotu gibi..
Üstelik yürürlükten kaldırılma haberi 13 kasımda geldi firma bunu 16 kasım gecesi duyurdu.. ve hala o tarihten beri resmi açıklama yok. .Sense şenlik var diyorsun.
Bir yanda SASA dın patronuna bakıyorsun bir yanda bizim patrona..
bir yanda Sasa nın rapor hazırlayan firmasına bakıyorsun (DELOITTE) bir yanda bizimkine INVESTAZ. .
Br yanda Sasa nın yatırımcı ilişkilerine bakıyorsun diğer yanda bizimkine(3 sene de birleşme raporu hazırlayamadı)
Şunu da hatırlatalım
13 kasım ÖZBAL KAPANIŞ 2,65 EN YÜKSEK DEĞER 2,72.. (belkide burdaki çoğu kişinin maliyeti buydu). muhtemelen benim gibi herkes kol kesmiştir..
çünkü iğrendi yönetimden de hisseden de.. benim hayalim bu değildi..
özbal gibi zor durumda olan şirket Erciyas yönetimiyle ayağa kalkar uzun yıllar kumbara hissesi gibi taşıma hayalim vardı.. ancak bu yönetim şekliyle olmayacağına karar verdim..
Buna şenlik diyorsan sizin olsun..
Biri dün tavan sonrası eksiden kapatır dedi.
O kim di.
burdaki arkadaşlar seni uyarmak için yazmıştı.. çoğu 6 aydır burada.. gazcı değil kimse kısacası..
Bu hissenin ciğerini ezberledik..
tavan yaptığı gün artı kapatmaz dedi arkadaş ...evet art kapatmadı zaten.. keşke haklı çıkmasaydı diyen arkadaş.
açılış 2,40 kapanış 2,28..
şimdi düne göre kıyas yapacaksın ama onu salla onu da kağıt senden utanmıştır ondan EKSİ yapamamıştır :)) %0 değişimle kapattı...
bu arada sen haberleri okumak inanmak istemiyorsun ama ortada ne bir başvuru ne de o başvuru üzerine bir haber kaldı.. süreç yeniden başlayacak o da en az 6 ay sürer.
biraz omurga lazım
2.54 ü göre kağıt kapanışta 2.25 e kadar indi (yani eksiyi gördü)
tam 29 kuruş
şu anda eşleşme 2.30 da , büyük ihtimalle öyle kapanacaktır
altı üstü kağıt 2 kuruş attı
bak sana tavsiye , git başka yerlerde kağıt pazarla
bu kağıdın her bi bokunu biliyoruz artık
E biliyorsanız ne geziyorsunuz bu tarlada .
Saf mısınız
Omurgalı arkadaş sana sözüm
İyi bir tezgah kurulmuş.
Neden ki
Ne var bunca üçkağıdın ardında.
Mal da çıkılmıyor.neden
Neyse benim hedef fiyatım 2.50 duruma göre 2.70
Sonrasında abbas göçer.
Tarlayı size bırakırım.
2,28 kapatayı anca özbal başarabilirdi. 2,50 satan arkadaşı tebrik ediyorum. keşke o kolu bende kesip 2,50 satsaydım. Benim gibi kalan arkadaşlara Allah sabır versin.
Mesela 7 lirada Sasa alırsın hisse 5 e düşer mecbur zarardasındır satamazsın..
mesela 5 TEMMUZ 2017 DE 2,50den ÖZBAL alırsın zaten sana göre 2,40 diptir..hadi en kötü 2,20 olsun Fibonacci desteği dersin.. (çünkü brüt takasta bile 2,40 altını görmemişsindir)
Sonra şirket 16 kasımda 3gün gecikmeli haber yayınlar 1,80 e kadar basarlar HİSSEYİ..
işte bugun maliyeti 2,50-60-70-80 olan çoğu kişi kol kesmiş çıkmıştır bu tarladan..
Bendim kardeş bişey mi oldu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Helal olsun diyecektim dayılanma hemen gardaaasssss
Sizlere itimadım tam.
Bu hisseyi biliyorsunuz onu kabul ediyorum.
Ve hepimiz akıllı adamlarsınız.
Eğer siz bu hissede varsanız ben de varım.
Yarın 5000 lot daha alıp bekleyeceğim bir kaç ay.
Sizlere güveniyorum.
Şöyle 6- 7 bin lot ile 3- 4 ay buradayım
Bakalım belki üç beş atarız cebe
Takas atarmısınız arkadaşlar zahmet olmassa ben kol bacak kesemedim ya hep ya hiç .
Bak burayı geriye doğru tara benim bu hisse hakkında olumlu veya olumsuz birtek yorumumu bulacakmısın.Maliyetim 3.30 daha sonra 2.57 ye düşürdüm ve haddimi bilerek bekliyorum.Daha önce tek yorumum da dr78 diye bir arkadaşın yok şu kadar destek verdim bu kadar destek verdim diye yazıp durmasına karşı ne kadar sattın onu niye yazmıyorsun oldu.Ama sana bakıldığında buraya geleli 2 gün olmuş hisse hakkında hiç bilgin yok uçacak kaçacak diye boş muhabbet yapıyorsun.Neye göre uçacak birşey paylaştığın yok.Buradaki herkese bir sor benim yorumlarım ortada senin yorumların da iki gündür orta da sen mi tezgahcısın yoksa bir yıldır zararda bekleyen ben mi.Ayrıca o kadar lafa rağmen hiç gaz kesmeden bu gazcılığına devam etmen neye alamet onu da buradakilerin takdirine bırakıyorum.Akşam görüşürüz diyordun aşağı gelecek diyenlere bunu açıklayacağına ona buna çamur atacak kadar da yüzsüzsün ayrıca.
TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d42734ccb2.jpg
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan bu hissede vurup kaç can dun tavandan aldim sabah yukarı lardan sattim allah bereket versin
Önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu
Kuşadası ilçesi.hacı Feyzullah.mah.yılancı burnu
Mevkide arsa kayıtlı.23.111.65
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuşadası ilçesi.feyzullah mah.yılancı
Burnu mevkide.arsa kayıtlı.23.111.65
Metrekare arsayı.mayıs 2016 yılında
Satışa çıkarmışlardı..piyasadan teklif
Bekliyorlardı.istedikleri.
Teklif.gelmedi galiba.
Yada vazmı geçtiler
O mevkide oturan arkadaşlar.
Arsanın konumunu.vede. Metrekare
Fiyatını.bilirler.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazıyı dün Ahtopot kardeşimizin yazılarına istinaden yazmıştım bundan sonra bir iki yazı daha yazdım ama arkadaş bizi dinlemek yerine akşama görüşürüz demişti neyse olan oldu zaten hatasını da kabul etti bu bile büyük bir başarı ama sanırım yükselecek diye satmadı hatta sabah açılış 2,40 olup 2,50 ye gidince ek alım yaptı şimdi sanırım oda bizim gibi ÖZBAL zedeler arasına girdi :bravo:
Neyse hadi canını sıkma dışarıdan bakınca sende haklısın 2,85 ten bir ay önce başladığı inişi 1,80 de tamamlamış ve arkasından tavan çekmiş bir hisse hemen akla gelen tamam tepki verdi diyorsun bir iki yoruma bakıyorsun tabi o arada Drc gibi arkadaşların yorumuna veya bizim gibi ERCİYAS adına güvenen kişilerin yorumlarına bakıyorsun ooo burda birleşme var İSO ilk 500 girmiş bir şirket var ülkenin boru üretiminin %25 ini yapan iki firma var üç vardiya çalışan makina parkı olan arsası olan ama sadece kötü yönetimden dolayı zarar eden bir şirket ve onu alan iyi bir şirket var diyorsun (valla bunları bile dediğini sanmıyorum kusura bakma kardeş biz böyle demiştik en azından onun için yatırım yapmıştık) ve alım yapıp klasik formda bir iki pohpohlama ile gaza getireyim milleti 2,28 den aldım 2,70 den okuturum diyorsun ama bir şeyi atlayıp kendi söylediğine kendin inanıp gidip 2,40 üzeri alım yaparak maliyetini 2,40 lara çekiyor ve son ana kadar bekliyor 2,34 lerden 2,60 lara kapanışta günlükçülerin malını alarak çıkacak diye beklerken kucağına doğum haneden gülerek gelen hemşire küçük ÖZBAL cıkları veriyor artık ne yapacaksın ele gelen çekilir aramıza HOŞGELDİN ahtopot kardeş :wave:
Neyse seni bu kadar korkuttuk birazda moral verelim şimdi ne yapmak lazım varsa elinde nakit 2,20 ile 2,10 arasına kademe kademe alış gir bu arada 2,30 üzeri 2,28 den aldığın malları okutmak için satış neden mi kılasık ÖZBAL hareketlerini izleyeceğiz şimdi üç beş kademe yukardan açıp sonra aşaği çekme böylece hisse 2,00 2,50 bandında tutulmak istenecek Aralıktaki genel kurula kadar bence o güne kadar misafirimiz ol orda çıkacak 3 karar var
1 Birleşmeye devam
2 Borsadan ÖZBAL ı çekme bu ikisi bizim için olumlu kararlar
3 Hiçbirşey yapmama (Bunun bir iyi bir kötü sonucu var Eğer birleşme ve Kottan ayrılma işlemini yapmayıp bunun yerine ÖZBAL ın sermayesini düzeltip bir iki ihale ile ayağa kaldıracaksa iyi ama onları yapmayıp zaten SPK tarafından iki kere uyarılan ve sermaye ile ilğili adım atmayan yönetim bu seferde adım atmazsa teknik olarak iflas açıklanacak ve karanlık bir yola girecek sonrasını göreceğiz beraber
İşte yatırım yaptığın şirket bu kardeş ha kötü bir şirket mi asla şirket iyi üç vardiya çalışıyor üretim var bir masa iki sanalye şirketi değil gel gör ki yönetim iyi niyetli olmadı şu ana kadar son darbeyi SPK ya yapılan birleşme işleminde ve sonrası SPK kararının 3 gün gibi bir süre zarfında gece yarısı verilmesi ve arkasından açıklama yapmama gibi bir yöntemle yaptı.
Biraz uzun oldu ama sen neden tavan yaptı diyeceksin onu ilk yazımda açıkladım tüm bu aşamada hisse üzerinde yapılan tüm oyunları kendileri yaptığı için SPK ve diğer mercilere yapılan şikayetlerden tırsıyorlar daha GALİP gibi kaşarlanmamışlar bu konularda sanırım ama bu iş burada bitmeyecek şikayetlerimiz devam ediyor ve edecek avukat arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyor yani burda ky boş değil....
Ha bir faydam olurmu dersen Hemoganya arkadaşımızın önceki sayfalarda yazdığı şikayet konularını SPK BİMER BAŞBAKANLIK CUMHURBAŞKANLIĞI E-DEVLET yoluyla iletebilir ve aramıza katılabilirsin.
Biz de sana bir hoşgeldin partisi düzenleriz artık ÖZBAL zedeler olarak..
şeker topladıklarını vermiş..bakalım bugün ne olacak..nasıl bir şirkettir ki çıkıp 1 lot bile almıyor sahip cıkmıyor..
Kardeşim burası kurtlar sofrası burda sadece kendine güven bizim dediklerimizle alım satım kelin ilacı olsa başına sürermiş bizimki o misal dün iyi bir fırsat yakalamıştın 2,50 den satıp kurtulman iyi iyisiydi burda spek ve patron (her ikisi aynı kapıya çıkıyor) şuan lot sayıyor dertleri ne onu bilmek zor adamlar bakıyorsun birleşme için uğraşıyor bakıyorsun birleşmemek için bakıyorsun topluyor malı bakıyorsun çakıyor yani şu aşamada ne olacağı muamma ama benim fikrimi sorarsan çok büyük oyun var sonunda ERBOS olmak EGEEN olmak da var batıp gitmekte yani tam kumar aslında ben kumbara misali her ay üç beş lot alıp atıyorum kenara ve hedefim 5 di ilk önce birleşmeden önce sonra 8 sonra 10 oldu ve hala hedefimin peşindeyim diğer taraftan nerde satarsan dersen inan bir lot satma derdinde değilim artık :bravo::bravo::bravo:
Bu arada laf gelmişken bir arkadaş ne oyun var açıkla demişte herkes görmüştür bir haftadır neler olduğunu sen 2,28 den tavan kapat ertesi gün 2,40 dan aç sonra son zamanların en iyi hacimini yap ve gel 2,28 den kapat ağırlıklı ortalama sanırım 2,40 civarı idi birde buna oyun denir sanırım bakalım bugün ne yapacak kanımca 2,30 civarı açar 2,35 yapar ve 2,10 a kadar basar bu birinci teknik onun için ikinci 2,28 açıp aşağı verip sonra yukarı çekmek ve kapanışı 2,28 gibi yapmak bugün fazla oynamak istemeyecektir dünkü alım yapan ky satışları dışında hacim 400 k bile olsa yeter diyecek
Dipnot (Bu arada tek teselli SPK dan ceza gelmemesi oldu normalde SPK kaçırmazdı bu fırsatı bu bile bir oyunun işaret benim için ) :halay::halay::halay:
Ek 11373
Buda oyunun resmi gibi
Benim için bu kadar yol göstermeniz çok hoş.
İSA sizleri korusun yoldaşlar
Su adami kaale alip bi dunya yazi yazmissihiz elinize saglik biz de okuduk faydalandik.
Adam gelmis İSA sizi korusun die maytap geciyor allah askina su adami dikkate almayin hic bir sekilde