1.01 üzerinde kaldıgı sürece önündeki hedef 1.14 ve 1.50 : diye sesli düşünüyorum :bol şanslar
Y.T.D
Printable View
1.01 üzerinde kaldıgı sürece önündeki hedef 1.14 ve 1.50 : diye sesli düşünüyorum :bol şanslar
Y.T.D
normal bir hisse olsa dogrudur :wave:
fakat anormal bir hisseden bahsediyoruz onun için öngörüde bulunmak kolay degil :
hele kumarbaz bir patron hisesinde isen çok defa yanılabiliyorsun..
şayet hissemiz yükselen trende daha girmedi **şayet girecek olursa ise bazı dirençler ve kıssa dökmelerle 2.xx fiatları görürse hedef fiatlar buralarda kalmaz .???
Gene başladınız ya hedef fiyat vermeye, twiterda belensay, burada siz.Ama sizlerin kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum, fakat bu fiyat vermelerin sonu senelerdir hep kötü oldu, hiç ders almıyorsunuz.
ortak bende twiter,im yok sosyal medya hesabımda ve sosyal medyada ne yazılır çizilir bilmem ve ilgilenmem..
yaş 65 olunca kendim yazarım kendim dinlerim : yukarıdaki bir önceki yazım benim kendi düşüncelerim katılanda olur katılmayanda..?
gerçekleşecekde olabilir veya olmayabilir :sonuçta şişko ve spek ben degilim:bol şanslar
Benden bu kadar. Ötesinde ağlamak istemem. Bol şanslar.
Ahmak yerine konmak insanın kendi elinde. Kendi aklına veya analizine uymayıp başkalarının aklıyla hareket edenler ahmaktır. Hisse 0,70 lerdeyken almayıp 0,96 lara gelince 5 liracı tiplere uyan varsa o da ahmaktır. Bak kardeşim 0,72 maliyetindeki kağıtları 0,96 ya sattım. Baktım devam ediyor, döndüm 0,99 dan yerine koydum. Şimdi dikkatli bir şekilde izliyorum. Kendi aklım bu. Herkes kendi akşına göre hareket etsin. Belensay melensay aklıyla değil
Akılları toplayip pazara çıkarmışlar.
Herkes arayıp sorup kendi aklını bulup Almış. [emoji23][emoji23][emoji4][emoji4]
Burada bir üst akıl var.
MALİ. ....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=kçkytrmcı;3940031]Akılları toplayip pazara çıkarmışlar.
Herkes arayıp sorup kendi aklını bulup Almış. [emoji23][emoji23][emoji4][emoji4]
Burada bir üst akıl var.
MALİ. ....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Burada bir üst akıl var
ŞİŞKO
Borsada hersey şirket yönetimlerinin “iyi niyeti” veya “kötü niyeti” ile ilgilidir. Borsa gündeme göre ise borsanın en iyi niyetli en harkulade en muhteşem patronları Tektu patronları imiş
yukarıdaki mesaj 15 kasımda atıldı hisse fiyatı o günden bugüne yaklaşık %30 yükseldi (0,84--1,08)
Bist100 endeksi aynı dönemde 105.xxx seviyesinden 108.xxx seviyesine geldi yaklaşık getiri %3
Bıstte her dönem yatırımcı ters köşede bırakılmaya çalışılır kolay para yok elbette. Küçük hisselerde yıllarca patronların insafına bırakılan ky bist30-bist50 hisselerine yönlendi & yönlendirildi. Temettü yatırımı vs. (petkm asels thy yatırımcıları perişan oldu uv )
Gelgörki son birkaç ayda temettü hisseleri yerinde sayıyor yan hisseler küçük hisseler çok büyük marjlarda getiriler sağlıyor.
bunun nerelere varacağı nerelerde son bulacağı bilinmez elbet
ama piyasa ile inatlaşmak olmaz piyasa yan hisselerde ise bizlerde oralarda olmalıydık. olduk kısmen.
Bu döneminde bir sonu olacağını bilerek Risklerimizi ona göre ayarlayarak yolumuza devam edelim
Bol kazançlı günler dilerim
hisse yükseliyor
kimse vatandaşın göbeğinden bahsetmiyor :)
dedik çöp hisse vakti diye
Enayi gibi beklediğime deyecekmi bakalım , yatırım tavsiyesi değildir. Al SAT tut tavsiyesi hiç değildir.
Göbeği kalçaları eritmesi için çok spor yapıp çok enerji harcayarak 1.50 üstüne atması gerek, o zaman tam bir transformasyonla çok filinta bir forma kavuşur herkesin gözünde, endamına herkes hayran olur:)
Ve sonrasında ister başka berbat şirketlerini Tektu nun içine alır, ister bedelli sermaye artışı yapar, ister borsa gündemde yeni endamı ile hergün göz alıcı pozlar verir, ne yaparsa yapsın. Dahası bizi ilgilendirmez :)
birde oteli gariban birine iteledik haberi gelirse mesala::whistling:
gerçi olacagı yokta işte umut fakirin ekmegi olurmuş ..:yes:
cuma genel kurul toplantısı var yazıyordu ne çıkabilir sizce
valla seviyorum bu kağıdı. hergün ne güzel yavaş yavaş yukarı gidiyor
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel kurul toplantısı varsa bitti sanırım kagıt birden saldı
Toplantı sürüyor ozaman
Seans kapandı. Bakalım pazartesi ne yapacak . Hayırlı si, yatırım tavsiyesi değildir.al SAT tut tavsiyesi hiç değildir.
Genel kuruldan bir beklenti yok ki, fiyat üzerine etki etsin. Tamamen i...... ne düşürüyorlar. Kar-zarar belli, alınacak özel bir kararda yok, boş işler 10 dk sürmez.
Muhtemel bir bedelli içün kayıtlı sermaye tavanını artırma oyununu bozmuş SPK. Şişkocuğım çok üzülmüş hemen mahkemeye başvurmuş. SPK ya helal olsun bu tür dolandırıcıların yıllardır yaptıkları oyunlara dur dedi
Duran varlık satışı başka şansın kalmadı uyanık