https://i.resimyukle.xyz/WU2Hb8.jpg
2018 de 25m yatırım yapacakmış , piyasa diyor ki ederi 54m , yersen...
Printable View
https://i.resimyukle.xyz/WU2Hb8.jpg
2018 de 25m yatırım yapacakmış , piyasa diyor ki ederi 54m , yersen...
https://i.hizliresim.com/X6J6W6.png
Delta tahtayı mahvetti yine...
Tv programı yanlismi anlaşıldı ne oldu bist artıda biz eksideyiz
O zaman sitemi epeyce uzun sürecek gibi sn.roark çünkü bu kağıt bende evladiyelik oldu.
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
roark, mastori....Vay eski ortağımız da göz atıyor buralara...:)...Hoş gelmiş sefalar getirmiş....Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sn. mastori sizleri görmek bizleri memnun etti.Şu an tribünlerdesiniz galiba.
Bir zamanlar siz,sn.izci,sn.kitapci0 olduğu günler heyecanla siteye girerdim. Nerede o eski günler diyesi geliyor insanın.
Selam Sn.Roark
Arada bakıyorum ama alıcı değilim. Zaten param da bitti, sattıktan sonra başka yatırım yaptık gayrimenkul üzerine. Hayırlısı olsun herkese. Mustaa efendi dostumuzun periyodik konuşması olmuş tv 'de, genel bir gaz vermiş ortama. Son genel kurula katılan bazı aracı kurumlarda görevli arkadaşlar dikkat çekici ne amaçla kim adına katıldılar veya niye onlar katılıyor açıkçası araştırmak lazım Biri zaten dün toplu geçirmiş, dikkatli olmakta fayda var. ytd
Arkadaşlar hiç bir kıpırdama emaresi yok gibi.Ne düşünüyorlar acaba?İlk çeyrek beklentisi güzel gelirde bir kıpırdanma olur inşallah.
Deltanın 930 bin civarı malı kaldı...2 milyonlardan buraya düştü...
Arkadaşlar kağıdın mevcut durumu hakkında yunus bey ile iletişime geçmemizde bir fayda olur mu acaba.Bütün kağıtların yavaş yavaş toparlanmasına rağmen bunda bir tık yok .
Tamam mecburen uzuncuyuz ama bu kadarda olmaz...
Bist çıktı kağıtlar bugün müthiş prim yaptı..bizi düşürdüğünüz bu çaresizliklerden ve pişmanlıktan maddi manevi her türlü zarardan dolayı, kağıt yöneticileri hakkımı helal ermiyorum lime lime olun canınız çok yansın nelere düşkünseniz onlarınızdan olun İnşallah..Amin!
Sn.Kazançkapısı bende bir kaç kez aradığımı burada belirtmiştim.Ne zaman arasam ve konu kağıdın Bistteki haline gelince çok somut cevaplar alamıyorum.Sürekli borsadaki durumun kendilerinden bağımsız bir süreçmiş gibisinden kelamlar ediyor.Daha iyi olacakları yönünde telkinlerde bulunmaya çalışıyor.Ama ne olursa olsun oluşan mağduriyetlerden de bir şekilde haberdar edilmeleri lazım.
Çok güzel özet olmuş.Keske patronlar burda yazılanlardan bir ders cikarsada biz nerede yanlis yapiyoruz dese
Yazılanları okuyanmi oldu acaba.Bugünkü yeşil ne anlama geliyor acaba.
Sn.Kazanckapısı alımlar kime ait acaba?Teşekkürler.
SILVR: 16 ayın dibinden tepki gösterdi
28 Haziran 2018 - 10:36 www.borsagundem.com
TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
Silverline hissesi tarihi yüksek seviyesini gördükten sonra düşüş trendine geçmişti, ancak tepki alımlarıyla karşılaştı
Silverline hissesi yükselişte. Şubatta tarihi zirvesi olan 2.26 lira seviyesini gördükten sonra düşüş trendine girmişti. 16 ayın dip seviyesi olan 1.20 lira seviyelerinden tepki yükselişi ile karşılaşan hisse primlenmeye başladı.
Saat 10:39 itibariyle yüzde 5.08 oranında yükselişle 1.24 lira seviyeisnde işlem görüyor.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Bu arada yatırımcı ilişkilerinden Yunus bey ve Ceyhan bey yok imiş.Meramımızı Fatih beye ilettik.
Teşekkürler hocam.Bu arada üretimin tüm hızıyla devam etiğini hatta gelen talepleri yetiştirmek için kapasite üzerinde üretim yaptıklarına dair bir bilgi paylaşımında bulundu.
Arkadaş aşağı salmadan bir istikrarı sağla ne olurki
Az kıçını kaldırdı ya. Çakallar düşer... Yakında
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://i.hizliresim.com/oVrm5o.png
45 milyon sermayeli silver kızımıza piyango vurmuş...Bu haberle tavan açması lazım...y.t.d
Harika bir haber aylardır güzel bir haber duymamıştık. Yarın hepimiz için hayırlı ve bereketli bir gün olur inşallah.
Sn.izci nin tabiriyle sarışın yeşil gözlü hadi sıra sende yarın güldür yüzümüzü
Yarin kaçtan açar? Tavana gider mi arkadaşlar???
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.