Iste bu yuzden cocuklarimi yurtdisina gonderdim....
Syg,
Printable View
Uzun vadede hepsi biribirine yakinsar.
Fazla kasmaya gerek yok.
Rahat ettiginiz, kendinizi stressiz hissettiginiz birisini secin, dolar, tl, altin, bist farketmez, ikili uclu sepet de olur, ve isinize bakin.
Yasamak daha onemli..
Syg,
Şurayı da alıntılamadan geçmeyelim:
Acemoğlu, "Vaziyet pek iyi görünmüyor. Büyük ihtimalle henüz en kötü kısmı başlamadı. Yerel seçimler yaklaşırken hükümet çok harcama yaptı ve devlet bankaları kredileri genişletti – o kadar ki, özel bankaların uyguladığı sıkı politika, devlet bankalarının kredilerindeki artış nedeniyle reel sektörü etkilemedi. Fakat bu geçici bir durum. Kredi genişlemesi durduğunda –ki eninde sonunda bu olacak–, özellikle inşaat sektöründeki birçok şirketin bilançosundaki sorunların ne kadar derin olduğu ortaya çıkacak. O noktada Türkiye’nin orta ölçekli mi yoksa büyük bir sorunla mı karşı karşıya olduğu daha kolay görülebilecek (sorunun küçük olması ihtimalinin sıfıra yakın olduğunu varsayabiliriz)." şeklinde konuştu.
Zenginler kazanır gelir vergisi vermezler. Fakirler slogan atar goygoyculuk yaparlar. Siyasi görüşler önemsizdir. Siyasi görüşleri felsefeleri zenginler belirler.
30 Mayıs 2019 da başlayan bu yılki Bilderberg toplantısı İsviçre'nin Montrö kentinde devam ediyor.
Toplantının 3 önemli konusu var:
1-Sosyal medyanın silaha dönüştürülmesi,
2-Kapitalizmin geleceği,
3-İstikrarlı stratejik düzen.
Türkiyeden Ömer Koç toplantının yine baş Köşesinde!
https://youtu.be/acHMEq0tPa4
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haziran'da seçim yaklaştıkça ortam gerginleştirilecek. Körfez karışacak. Altın, Petrol fiyatları uçacak. Benzin için stok yapın derim. Kadınlar taciz olaylarından sokaklara dökülecek. 20 haziran'dan itibaren sakinleşecek. İmamoğlu kazanacak. Yazın bunu bir kenara. Karamizah demişti dersiniz.
Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
İstanbul'da mayıs ayı enflasyonu belli oldu.
İTO verilerine göre, İstanbul'da mayısta bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1,02, toptan fiyatlar ise yüzde 2,17 arttı.
Mayısta geçen yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 19,27, toptan fiyatlar yüzde 23,56 arttı.
Toptandaki artışlar ileriki tarihte perakendeye yansıyacaksa artış devam edecek demekki.
Zengin olma sınırı asgari 5 milyon$. Kabul edilen alt sınır bu. Umarım bu sınırın üzerindesinizdir ahkam kestiğimize göre.
Seçmenlerin çoğu aptaldır. Futbol basketbol seyreder. Ama o milyon Euro maaş alan futbolcuların basketçilerin Türkiyede %0 gelir vergisi verdiğini bilmezler.
Kendi asgari ücret alır ama %27 gelir vergisi verir. Sağcıysa Dombra çalar oynar, Solcuysa İzmir marşı çalar oynar. Ama eşşek gibi o %27 vergiyi verir asgari ücretli olarak.
Resmi kayıtlı çalışanların %44 ü Türkiye de asgari ücret alıyor.
tfx avantajlı gibi bu konuda ..kuyumcudan fiziki hurda altın alınabilir işçiliği düşük olur ..
Viopda vadeli altın alım satımı iyidir ancak kaldıraç nedeniyle acemisi için risklidir .
Bankalarda al satda makas malesef yüksek ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bfda73b814.jpg
para dolara böyle yatırılır işde [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustadlar
Yarin aksam antalyaya tatile gidiyorum
Imkaniniz varsa siz de durmayin en son ruyamda TAPU dairesinde dolar bozduruyordum...gidisat iyi degil.
Tuvalet kagidi konusuna deginmeden edemeyecegim. Bizim zamanimizda oyle birsey yoktu. Duvarda asili bir suru bez olurdu. Ona silerdik. Tabi herkes kullandigi icin aralarindan en temizini bulup kullanilmamis kismina silerdik...
Ey gidi gunler eyyyy...
🤔🤔🤔🤔🤔
6.08 den alınan mala üzülmekte nedir ? Ben 6.70 / 7.10 lardan taşıyorum. Üstelik arsaya gömdüm. Faizde alamıyorum. Döviz gibi malın olsun. Trade etmeye çalışanı öpüyorlar. Her öpücükte bir çocuk olsa yandık. Boşanmaya kalksak nafakayı ödeyemeyiz. Sn.dudunun dediği gibi bütün estrümanlar aslında aynı yere geliyorlar belli bir zaman sonra. Mesele, hepsinin yükselişini ayrı ayrı yakalayarak nemalanmak. Çok zor iş. Herkese bol kazanç.
Myfinans hocam
Yoksa siz de anl desinizde orayi da batirmayayim diye beni bilerek mi fil e yonlendiriyorsunuz?
Newstr hocam cok acik konusayim
Hosgeldini bitiriyoruz. Mecbur ppflere yonelecegim. Ufaktan ogrenmeye basladik. En iyisi hangisiyse ki anl dediniz. Haziran oratasi oradayim 😃😃😃😃😃