f35 projesinden sutlandik...gene bir şey olmadı.Simdi Erdoğan'ın hoykurmesinin etkileri bakacağız artık...😉
Printable View
f35 projesinden sutlandik...gene bir şey olmadı.Simdi Erdoğan'ın hoykurmesinin etkileri bakacağız artık...😉
gönderdiğimiz kapora ne olacak? IBAN'ı mesaj atalım mı Amerikaya :P
f16 ların ömrü bitiyor.Eğer uçak bulamazsak hava kuvvetleri diye birşey kalmayacak.Gerçi atletle tank durdurup terlikle uçak düşüren milletiz.Bize bir şey olmaz.2,Dünya savaşı biter bitmez bizden toprak talep eden Ruslar iyidir.Amerikanın bu yaptırımı askeri alan Bundan sonra Senetosu da herhalde yaptırım falan demez.
Dandik f35 leri de güney kıbrısa satarlar artık.
amerikadan aldığımız cemse leride, reo larıda iade edelim,elektrikli 4x8 kamyonlar yapalım, len eskiden bu amerikaya karşı çıkanlara gominist diyolardı hatta bazı çocukları asmıştılar,
hemen Rus savaş uçaklarının reklamı başladı..ne çabuk uyum gösteren bir milletiz yahu..akıl sır ermez
Olay sadece F35 ile sınırlı kalacağını düşünmek çok yanıltıcı olacaktır. 1950 lerden beri NATO sisteminde olan bize eksen kayması teşhisi konulur ve hedef olur isek.
ATAK HC lerini Pakistan a satamayız, motoru vermemek için bahane yaratacaklardır.
100 adet suv acilen almak lazım.Ruslar hemen satar.Para da çok nasıl olsa.
https://www.youtube.com/watch?v=4Bft-VdO4JE
3. dakikadan 4. dakikaya kadar dinleyebilir misiniz ne diyor :wu:
Parçaların tamamının nereden alındığını araştırırsan adamlar bu sihaya parça vermezse siiii yaparız. Atak helikopterini pakistana satmaya çalışırken Amerika motor bizim satamazsınız dediğindeki olay gibi
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ambargodan ASELSAN çıkmış tan tutta Siha yaptık söylemler boş lakırdı. Bırak motoru sana çip satmasa sıçtın demektir haberin yok.
Rusya'ya çok güvenme zira İran s400 istedi de vermedi. Çin'de arka çıkmadı.
Dolar yükselmez belki ama bugünkü diplomatlar ve dünkü gemiye korsanlarin saldırması tesadüf değil bence. ben arkası gelecek diyorum soğuk savaş emareleri var.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
f16 'larımıza tunning yaptıralım , yazılım attıralım ?
Bu saatten sonra piyasa faiz indirimi haric tepki vermez biz kaybedelim ulke kazansin sorun degil istedigimiz cozulmesiydi zaten isin gerildik iyice trump en kotu kisi ve kurumlari hedef alan yaptirimlari secer 5 madde o yuzden var zaten 6 olsaydi finansala kesin girerdi zaten aciklamalarin hepsinde turkiye ile muttefikligimiz devam edecek vurgusu net bicimde verilmis bu herseyi belli ediyor turkiyeyi rusyaya yedirmeyiz demektir bu ayriyetten rusyadan savas ucagini aliriz derler ama almazlar yemez o is sadece bak siz vermezseniz rusyadan aliriz baskisi olusturma amacli derler eurofighter yada yerli mmu ucakla devam edilir tekrar rusyadan s500 yada savas ucagi alirsalar gel bizim ekonominin de anasini belle demek olur o zira erdoganin gecenki aciklamasinda biz sozlesmeyi yaptigimiz zaman caatsa yoktu diyor bu su demek olsaydi almazdik iran petrol ambargosu muafiyet uygulamasi bitmeden once tupras alimlarini kesti irandan ben sevindim sahsen isin cozum yoluna girmesine yoksa cok fena yerlere giderdi is kacinilmaz son otelendi sadece fed de biraz uzatti isi 5 yil rahatiz
6 ayda kendi savaş ucaklarimizi yaparız..Tübitak her türlü bilgi ile dolmuş taşıyor...iyi oldu bu sutlanma...her işte vardır bir hayir
bilimsel gelişmemizde kırılma noktası bu.istesek olmazdı.domates salatalık satar bu uçakların yüz misli iyisini Ruslardan alırız.canimiz sağolsun..Batı düşünsün artık...oh ya bak rahatladım. bugün bir sıkıntı vardı üzerimde. gecti
f35 'lerin belli versiyonundaki mekanik bazı problemleri bir kenara koyacak olursak ; şuan için dünyadaki en gelişmiş savaş uçağı f35 maalesef. aslında ona sadece savaş uçağı demekte haksızlık olabilir , tam bir savaş platformu diyebiliriz . uçuş sürecindeki simülasyon yetenekleri ve diğer yer sistemleri ile entegrasyonu öne çıkan en önemli özellikleri.
biz almayalım tamam ama Yunanistan'ın ve rum kesiminin bunları temin edeceği düşüncesi canımı ciddi sıkıyor.
F35 projesinin dışında kalacak isek, bu yaptırım hayırlıdır.
ABD, 1970 li yıllarda Şah yönetimindeki İran 'ı kaybettiği aynı hatayı tekrarlayacağını sanmıyorum. Hem buna kendisi hem de bizzat komşu olduğumuz Avrupa izin vermez.
Bi yaptırım olmaz demek de çok saflık olur ama bağı koparacak kadar yaptırım zinciri o biraz zor değil çok zor ... yemez
F35 projesinden uzaklaşmak bizi MMU ya muhtaç eder, sonuçta kötü ve hafif sınıfta olsa bizim malımız olacaktır.
Batı, çıkarını mutlaka düşünecek ama attığı her yaptırım ile biz kendimizi bulacağımızdan çok eminim.
tam koy kahvesi olmus bu gece burasi, eksi sozluge de baktim orasi da eksi copluk olarak hizmet goruyor an itibari ile..:)
hissediyor musunuz? giderek ozgurlesiyoruz...
Beyazsaray ve pentagon israrla vurguluyor muttefikligimiz ve stratejik ortakligimiz devam edecektir,bu iliskiler f35 ile iliskilendirilmez diye surekli vurgulama ihtiyacini abd neden duyuyor acaba Turkiyeyi rusyaya veya baska bir yorungeye kaptirmamak icin...
Dolarda zaten f35 tinlamadi herseyi dolar anlatiyor aslinda..
dolar kuru her seyimizin göstergesi... yöneticilerimiz de aynı düşüncedeki her şeyi bıraktı dolar kuruna verdi tüm gücünü...tüm ilişkileri kurla olcuyoruz...G20 5 kuruş...f 35 1 kuruş...faiz indirimi 6 kuruş...tarife böyle
Nato mermer nato kafa..
TL de yükseliş kaçınılmaz olarak değiştirin başlığı bre:halay:
Olan olmuş nasıl olsa kapat incirligi çık natodan bırak AB yi kıyamet kopsun Atatürk ne demiş TURK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN biz çok çalışmalıyız çok yemişim doları yemişim stratejik ortaklığı bilmediğimiz bir film var Allah bu millete ve vatana zeval vermesin inşallah amerika ve rusyanın ortak bir oyununa gelmiyoruzdur
imam hatipli imanlı gençlerimizin Tübitak önderliğinde geliştirdikleri projeler hep bugunler içindi...faytonlarda at gübresinden otomatik olarak elde edilen enerji ile yarı muteharrik fayton projemizi uretecegimiz uçaklara uygularsak dünyayı şaşkına ugratiriz.abd kucağından Rus göbeğine terfi etmeyiz..sağolasın Tübitak..
Bi de mühim olan ara aşamalarida düşünmen
Seni Nato dan peyderpey şey ederlerse eğer ..
Bunun ucunda o da var belli ki. Kuvvetli ihtimalli
Tek mi gidecen, giderkene bikaç müttefikide yanına cekebilicen mi?
O¥LE şey gibi kalmakta pek hoş olmaz hani
Yoksa diycektim
yarim akliyla zihni sinir projeleri sunacak müthiş tiplerimize bırakıyorum sahneyi...iyi geceler..bu günü unutmam mumkun değil...çünkü yaş gunum idi...
F35 projesin de adamların alternatif tedarikçileri hazır.F 35 projesi ne tedarikçi olarak katılmak bizim firmalara çok faydası olacaktı gerçi Tai den 100 küsür mühendis Hollanda da bir firmaya gidince kimse s.... ine takmadığını baz alarak bu faydayı pas geçiyorum.Biz Altay tankını daha seri olarak yapmayı başaramadık.Atak helikopter %100 milli diyorlardı pakistan şipariş verdi abd motor vermediği için satamadık.İnsansız hava aracını öğrenciler ödev niyetine yapıyor.Bizim f16 lar hurdaya çıkmak üzere .Bazı arkadaşlar rusya s 400 sattı diye hemen suv satacak havasına girdiler.Suv satsa bile üretimine dahil edecek mi bana göre etmeyecek.Böyle bir düşünce olsa bile projenin hayata geçmesi yıllar alır.ABD ve Rusya ortak hareket ediyor ve biz yanlız kalacağız.Arkadaşın dediği gibi konyalı bilim adamlarına çok i düşüyor.
en gelişmiş uçak diyemeyiz f35'e.. ameriaganın kimselere satmadığı f22 uçağının rakibi bile değil hava hava karşılamasında , f35 multirole bir uçak ve f22'nin hava yer görevine göre dizayn edilmediği için hava yerde üstün ama bir f22'ye karşı hiç şansı yok hava hava çatışmasında.