Dışarsı çökmeye başladı.. İnadına tutuyor görmek isteyene
Printable View
Dışarsı çökmeye başladı.. İnadına tutuyor görmek isteyene
CDS all time High değil .
2001 krizinde 1000 üzeri değer vardı diye hatırlıyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Apple, ABD mağazalarının Mayıs başına kadar kapalı kalacağını duyurdu
Apple Inc., çalışanlarına ABD'deki perakende mağazalarının kapalı kalacağını ve
evden çalışma prosedürlerinin Covid-19 salgını nedeniyle Mayıs ayının başına kadar
süreceğini bildirdi.
Apple Perakende Kıdemli Başkan Yardımcısı Deirdre O'Brien, çalışanlara yönelik
bir notta, personele şirketin tüm ofisler için esnek çalışma düzenlemelerinin devam edeceğini ve tüm perakende mağazalarının Mayıs ayının başına kadar kapalı
kalacağını bildirdi.
Bence ruhsal problemleri var.
bim 27 ocak 50.10, şu an 50.10... yanlış mı görüyorum?
Garanti severler için rakam veriyorum.. 7.54 stop,
7.20 ye kadar short.
7.20 long açılabilir.
Her gün farklı farklı şeyler yazmaya gerek yok. Kısa vadede en önemli gündem bu.
RTE G-20 toplantısında swap anlaşmasına bizim de dahil olmamızı istemiş. Bakalım Trump FED'e bunu kabul ettirecek mi? Karşılığında bizden ne isteyecek?
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...tildi-41478763
https://i.hizliresim.com/ZN4nUB.png
Şeytanınız bol olsun.:cck:
YTD
Bize gun yuzu yok arkadas. Adam tam alir gibi yapiyor geri veriyor, tam verir gibi yapiyor geri aliyor. Sadece hacim yapiyor.
Tavhl, 15,82 long yazılabilir.
bir şey soracağım
gram altın 347 tl
cumhuriyet altını 2.280 tl
neredeyse asgari ücrete dayanmış maaş yerine 1 cumhuriyet altını verseler zam mam istemeyoh :oleyo:
sorum şu
diğer ülkelerinde gram altın yada çeyrek tam altın gibi enstrümanları var mı?
var ise
asgari ücretlerine ne kadar yakın acaba?
hani altın bazında endeks yada başka şeyler kıyaslanıyor ya o bakımdan şey ettim yani
1,5 ay önce 8,5 liraymış sercann aksa 5,80 e düşmüş...şimdi 6,5 lira...ne uçması ya? zirvesinden %50-60 yemiş kağıtlar %20 çıkınca ralli diyorsun...millet kaybettiği eşeği bulamamış daha...o kağıtlar eski yerlerine gelmek için %100 yapmalı...sadece banka değil bütün baba kağıtlara sapladılar...EREGL, TUPRS öteki beriki...
Ben anlamadım
Bu tdi ye kadarmı çıkacak
Tdi den sonramı.?
Kchol 13.10 stoplu 14.15 long
Bu hafta para kazanamadığım ve kazanamayacağım bir gün..
Adam bekliyor, aldın mı hemen düşmeye başlıyor. Sonra hemen stop koyuyorum ve tekrar alıyor, başka birine veriyor. Net bir düşüş piyasası ama malum her şey ters gittiği için gider 1000 puan alır. Olur mu olur.
Malları tuta tuta
Mal olduk
haziran ayı itibariyle spor müsabakaları başlayacakmış.
ama öncesi mayısın ilk haftası bu konu konuşulacakmış.
vayyyyy beee
alalım borsayı o zaman
bizimkiler aşıyı buldu allem
Altin bizde bir yatirim araci ama dunyada degil. Cunku onlarin enflasyon problemi yok. Yani parasinin degerini korumak gibi bir dertleri yok.
TURK insani altin ile kendini enflasyona karsi koruyor ve bu ayni zamanda uzun yillardir olan bir gelenek
Ben avrupada ceyrek altinmis yarim altinmis vs gormedim.
Gram altin onlarda da var elbette ve fiyati degismez. Gram altin zaten doviz ve onsa gore olusuyor.
25 mart sabah seansına geri döndük sanki .
dün gece seansında açtığım kısaların 59/65 oranında 106.625 ortalama ile kapattım.
yukarı geldikçe yerine yeniden kademeli geri koyacağım.
long yok, yukarıdan sat aşağıdan kapat.
bu çocuk okumaz bana göre, neyse bol şans.
Ingilterede var diye biliyorum ama yani halki bizim kadar altin alip yastik altina atan bir halk degil orda da
100 gr altin - 1 oz - britanni ( bizim lira gibi ) - sovereigns ( rose bronzsu britanni altinin 4/1 fiyati )
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi