Makas niye 1000 puan bu saatte atayizler bunu aciklasin önce.
Printable View
Makas niye 1000 puan bu saatte atayizler bunu aciklasin önce.
Krdmd de long anasini satayim
[QUOTE=RAVİ;4335468]Makas niye 1000 puan bu saatte atayizler bunu aciklasin önce.[/QUOTE
1000 puan makas koymasa hangi ky short açar bu ortamda.. Deistim bu arada
Birazdan Anadolu çocuğu pala gelir
Gerekeni eder 😊
Haziran gelmedi pala,
dut gibi sallama doları.
Neyseki ulrta prima battal boy var. :he:
Gerçekten bu pala sercan abiye çok kıyak geçiyor
Ütmemek için sürekli uyarıyor 😊😊
Emniyet kemerlerimi taktım sercann abey
Uçur bizi haydi 🚀🚀🚀🚀☺
Sallayın şu masayı gayri
vadelide kuyumculuk guzel ismis yahu...
Çok kişi okuyor diye yazıyorum.
ABD çalışmasında 45-55 yaş ölüm oranı %10.
benim çocuğun dr arkadaşı 27 yaşında sportif,corona polikliniğinde çalışıyordu. corona olmuştu 3 gün önce. Bir şey olmaz deyip duruyordu. Bu gün solunum zorluğu başlamış. hastaneye yattı.
Lütfen evde kalın. Kişisel mesafeye dikkat. Maske mutlaka. Hijyen kuralları, dışarıdan eve gelince mutlaka el yıkama, dışarıda iken asla gözünüzü ovuşturmayın, elini ağzınıza götürmeyin.
Bir an önce bu melanetin geçmesi için çabalayalım. Güzel günler görelim...
Sağlıklı, coronasız mutlu günler dilerim
havayolu firmaları yarın da yine böyle performans gösterirse benim 400 liralara yurtiçi uçak bileti aldığım (hem de pegasus), avrupa'ya uçak bileti bakıp seyahat planlaması yaptığım, virüsün V'sinin olmadığı zamanki fiyatlarına erişmiş oluyor.
o aralar böyle bir sudden stop söz konusu bile değildi. dolar 6 liraydı. şimdi dolar 6.80. uçaklar da hangarda kuzu gibi yatıyolar.
97300 ...97400 gecırırse yenı malıyet yapması gerek......o yuzden sınırda tutuyor.....sabah kı eksıye goturen durum ortadan kalkmadıkca kı kalkmaz.......olumsuzluk devam eder....bence.....
Dolar TL 6.792xx
geçen haritadan bakmıştım oturduğum mahalle sokak yeşil gözüküyordu
lakin
2 gün önce mahallemizin muhtarı sağlık ocağımızın karşısındaki eczacının virüsten vefat ettiğini söyledi.
35 yaşında hiç bir rahatsızlığı yok 7 aylıkta bebeği vardı.
hastalığı olmayan genci öldürüyor
kronik rahatsızlığı olan 90 yaşındaki taburcu oluyor.
buradan anladığım mantık şu.
hepimiz dışarıda olduğumuz sürece virüs ile temas halindeyiz bugün yarın yada bir sonraki gün.
buradaki püf noktalar şunlar
1-) Bulunduğumuz ortamda fazla süre ile kalmamak
2-) Önlem almak ( Maske-Dezenfektan-Kolonya-El, Yüz Temizliği-Direnç destekleyici gıdalar-hareket-istirahat vs. )
bunları yaptığımız için virüsün akciğerlere inmesini ve üremesini engellemiş oluyoruz.
bu sebeple az miktardaki virüste yeterli kaynağı bulamadığı için zamanla ( bir kaç gün ) yok oluyor.
bu arada bizde halsizlik, boğaz yanması, hafif ateş vs. geçiriyoruz.
yani şuna dikkat ettiğimiz sürece önlem ( temizlik-mesafe ) + uyku-beslenme-hareket ile virüsün vücudumuzdaki mutasyonu bile eş güdümlü olarak bir anlık rahatsızlık ve yeniden iyileşmesi olarak atlatacağız.
her canlı virüsü tadacaktır.
sadece ne kadar geç olursa o kadar kolay atlatacağız.
saygılar
Bezlerin hepsini bitirdi pala, Gidip battal boy bakayım. :he:
borsa...sirket...hisse...nakit...out...
altin...bugday...misir...in...
18.50 den AEFES aldım... hafta sonu beklentim 20.80
aclik geliyol...kitlik geliyollll...
kara bulutlaaaaagggg...
Sinek bile uçmazken gün havayollarının günü.
Borsa böyle birşey işte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Havayolları dövizle bilanço açıklıyor, döviz yükselmesi bunların bilançosunda değerleme sonucu artı değer yaratıyor. Hâla niye yükseliyo anlayamadınız mı? Nakit akışları bozulacagi icin burdan daha fazla yukselmemesi gerek ama ne olacagi belli olmaz
tr havayollari bilancolari...dovizle aciklanmiyor...yalan...
tr havayollari doviz bazi siparis ucaklarindan dolayi...net borclu olduklarindan...doviz yukselisi bilancoya negatif yansir...
arti...her bilanco doneminde ellerindeki ucaklarin 2.el fiyatlari paraya cevrilir...bilanco olusturulur...
2,el ucak fiyatlarinin tarihi dip yaptigi...bu donemde tr havayollari devasa zarar getircekler...
thy bugunku cikisi...mayista ic hat bilet satislarinin acilmasi olabilir...
Pgsus yine mi tavan oldu amk. Kac gun oldu ben sayamadim.
Sercan ABi izliyormusun?
havayollarının giderleri dolara endeksli..yakıt.. yurtdışı havaalanı slotları..yedek parça.. vb..
gelirlerinin bir kısmı (thyao özelinde yüklü bir kısmı) dolar..
şu dönemde havayolları ciddi yolcu kaybı yaşayacak.. alışkanlıklar birden eskiye dönmez.. muhtemeldir her uçağın koltuk sayısı azaltılacak.. sosyal mesafe.. belki koltuk sayısı yarıya inecek.. bilet fiyatları bu kaybı kompanse etmek için artacak.. gelirlerinin ne olacağı hemen belli olmaz.. bir geçiş süreci olacaktır.