131500 lerden tekrar fururum ben.
Lakin bu akşam yaparsa deminat yetmez.
hizzenin neden t2 si var asdas. :he:
Pazartesi açılışı bekleriz mecburen.
Printable View
EMLAK Kredisi............mutahıtlerı kurtarmak için..............taşıt kredısı otomomotıvı kurtarmak için...................mobılya beyaz esya kredısı ..............mobılyacılar ve beyaz esyacılar için.....................tatıl kredısı tatıle gıdıp ÖDEMEYECEKLER İÇİN......:kahkah:
Bu dax öncülüğndeki yükseliş tuhaf geldi bana
Sanki aşı haberi gelecek alamanyadan
Bugünlük dirençler dow 26617 bist 100 110900 herkese bol kazançlar esen kalın.
Abiler 5 ve 22 ho gösteren grafik atabilirmisiniz rica etsem şimdiden teşekkür ederim
Dolar Tl de 6.78 yandı
Bakalım 6.79 yanacak mı
Gerçekten çok dik ve diri duruyor
Usd Agustos vadeli 1 adette kisa pozisyon actim. Maliyet 6.89. Kar al hedefim 6.80
Her iki pozisyonda benim icin buyuk bir adim. Umarim hedeflerime ulasirim :)
Yurtdisi cilgim gidiyor cop u zorla tutup kaldiriyor
tüylerim diken diken oldu.100 KAPLAN GÜCÜ MAŞALLAH...
En tehlikeli satış formosyonu
Global Kol gibi artı da iken mal vermektir
Yoksa alıcı nasıl çekecek
Ytd
110 üstü kapatacak hiç olumsuzlukyok.haftanin en yükseğine gidecek sank8
UMARIM bıst-100: 113.106 YA GELİR..ORADA SHORTLARIM VE YUKARIYA STOPLOSS KOYARIM...
.
https://i.hizliresim.com/JuHiok.png
Ahlaksız pala utanma +1000 yap makası
Viop 0.84.........spot ..0.60
İlla 💓3/1💓 jeton atmam için sabrımı zorluyor
Acele etme bence bırak alsi N almazsa'maliyetine gelir..sigorta n dursun
Erdoğan iyi yaptı
Vatandaş evde oturmaktan bunaldı artık.
Sosyal patlamalar oluyor
3 ay 98/120 bip arası neredeyse hep Löng koşturdum / 1 partide shorttan kazanmıştım
Ulan o zaman bu kadar artı GAP artı kapanış adiliği olmadı
Bi short oyun planına bir geçtim
Hergün artı GAP hergün artı kapanış
Yok arkadaş 31 tane değil ama
3 tane bi 1 tane bir
Toplam 4 adet vuruyorum
128.650 den
Bugün Amerika’da işsizlik ve tarım dışı istihdam verileri açıklanacak, eğer veriler iyi gelirse FDOW’u toparlanma gerçekleşiyor bahanesi ile alacaklar, eğer kötü gelirse FED musluğu daha da açacak diye alacaklar 😂😂 Tabii ki şakadır, yatırım tavsiyesi değildir.
Ya düşer ise aniden bam bam fırsat kaçmış olur [emoji16]
AstraZeneca Kovid -19 aşısının üretimine başlayacak
Merkezi İngiltere'nin Cambridge kentinde olan ilaç firması AstraZeneca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen potansiyel aşının üretimine başlayacaklarını bildirdi.
İngiliz yayın kurumu BBC'ye değerlendirmede bulunan AstraZeneca Üst Yöneticisi Pascal Soriot, potansiyel aşının denemelerinin devam etmesine rağmen üretime başlanacağını belirtti.
Soriot aşı üretiminde mümkün olduğunca hızlı olunması gerektiğinin altını çizerek, "Şu anda aşının üretimine başlıyoruz. Sonuçlar geldiğinde aşıların hazır olması gerekiyor." İfadelerinin kullandı.
Soriot ilaç şirketinin yeni tip koronavirüse karşı 2 milyar doz aşıyı üretebileceğini söyledi.
Aşının denemelerinin başarısız olması olasılığına da değinen Soriot, "Bu (üretim) kararımız, tabi ki aşının başarısız olması durumunda finansal riskler barındırıyor. Başarısız olunursa, ürettiğimiz bütün aşılar boşa gidecek." şeklinde konuştu. Soriot ayrıca şirketin Kovid-19 aşısının üretiminde herhangi bir kar amacı gütmeyeceğini söyledi.:bravo:
Oxford Üniversitesi, nisan ayının sonunda yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirmeye çalıştığı aşının başarılı olması halinde üretim ve dağıtımı için ilaç devi AstraZeneca ile anlaşmaya varıldığını duyurmuştu. AstraZenec dünyanın en büyük aşı üreticilerinden olan Hindistan Serum Enstitüsü (SII) ile de aşı geliştirme faaliyetleri konusunda yakın zamanda bir anlaşma imzalamıştı.
Şirket ayırca yakın zamanda Microsoft yönetiminden ayrılan Bill Gates ve eşi Melinda Gates tarafından desteklenen iki aşı kuruluşu ile (Epidemik İnovasyon Hazırlığı Koalisyonu ve Gavi Aşı Birliği) 750 milyon dolarlık anlaşmaya imza atmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
MATRİKS DATA
https://www.tradingview.com/x/LzCpoJhd/
Eur/Dolar Grafiği
18 mayısta ivmelenmeye başlamış ve bugüne kadar sert şekilde yükselmiş.
Borsalara bakarsanız onlarda 18 mayısta ralliye başlamış.
Eur/dolar bugün 2018 den gelen trend desteğine dokundu.
Geçemez ise düzeltme sürecine gireceğiz diye düşünüyorum.
kimse gelmez bu sene...turizmden para bekliyorlarsa boşuna bekliyorlar...artık yazlıklar kıymete biner, tatil tercihleri değişecek...kiralık yazlık ev fiyatları uçar...toplu taşıma yerine insanlar bütçelerini zorlayıp mümkün olduğunca araba almaya çalışacak...ancak bu illetin kesin çözümü bulunursa hayat normale döner...ne zaman bulunursa artık...o vakte kadar diken üstünde yaşamaya devam...
güya havalar ısınınca geçecekti...havalar sıcak ama hala vaka sayısı 800-1.000 arası dalgalanıyor...biraz ipleri gevşetsinler daha da yükselir bu sayı...
aşı veya ilaç milaç neyse %100 tedavi bulunmadan hayat eskisi gibi olmaz...
Günün Vadeli kağıdı TUPR...
MGR/PGS/MGROS/ASELS/THY... her gün biri çalışıyor LONG'a.. takibimde, sadece vadelileri..!
Geçen sene SIĞACIK'ta .. 2 aylık daireye 6.000 TL vermiştim..Bu sene aynı daire 7.500 TL ister(aylık).. 2ay 15.000
1+1 buldum,sığacık'ta.. 6.000.-TL/Aylık..
Temmuz ayı için geçen hafta havalesinide yaptım.
Durum bu..
Mudanya'da yazlığım var,satılığa çıkardım.. 650.000.-USD istedim.. henüz veren yok :)
650 bin dolarlik yazlığım olsa kiralık ev artisini dert etmezdim :)
İki gündür öyle bir sıkıyorlar ki kendilerini düşmemek için. Neyi alacağını neyi vereceğini şaşırdı yeter ki endeks düşmesin
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
görüldügü üzere spotu satsada vadeyi satmıyor satıyor gibi yapıyor sattırıyor bizede sonra zart yukarı alıyor stoplatıyor sövdürüyor paso :D beni caydırdı :D gidip dowda işlem yapsak daha iyi dowa bakıp işlem yapar olduk boşuna bizimkilere para yedirmeyelim bari.nasıl olsa adamların borsasına göre işlem dönüyor ...
anlaşılan günü ve haftayı zirveden kapatmaya niyetli.gram gevşetmiyor.