Aman aman hiç sevmem kendisini.Uzak olsun benden:kahkah:
eskiden anket olurdu merkez faiz arttırır mı ne kadar arttırır falan galiba arttırmayacağı kesin görüldüğü için anket yalan oldu
Nasdag vefat ediyor.
Bunun artık gideri kalmadı galiba.
Teknolojiye yeteri kadar para girdi.
Stop edecek gibi.
arkadaşlar affınıza sığınarak biseyler yazacağım. burada bir çok arkadaş, falanca fon bugün 0.26 getirmiş, yok öteki fon yüzde 0.22 kaybettirmiş... 3 gün daha bekleyip performansı istediğim gibi olmazsa vedalaşacağım... falan diyor... benım 3 aydır falan anladığım kadarıyla fon yatırımında t2, t3 varken, bir fon alıyorsunuz 3 gün sonra hangi fiyattan alacağını bilmiyorsunuz... satınca da aynı... bu durumda falanca fon bugün şunu getirdi, öteki yarın bunu getirecek... getirmezse satacağım... demek bana gerçekten hiç mantıklı gelmiyor... ve bir de bazı arkadaşların elinde 30'a yakın fon olduğunu, bunları takip ettiğini falan görüyorum... yani bilmiyorum belki de ben yanılıyorumdur ama fon yatırımı bu şekilde mi olmalı mutlaka? selamlar herkese...
nasdak hosgeldin partisi düzenlemis bana 😀😀😀
olsun yola devam
kazanmakta var kaybetmekte
bekleyecegiz
9 ay oldu fonlarla tanışalı.
56 adet fonu takip ediyorum.
Her çeşit fon var.
Bir de günlük bist 100 endeksi
dolar fiyatını
CDS i de günlük olarak yazıyorum.
hangi durumda hangisi ne yapıyor. bunları değerlendiriyorum. günlük haftalık aylık olarak ne kazanıp ne kaybettiklerine bakıyorum.
asıl yaptığım iş hisse alıp satmak günlükçüyüm. tabi aynı hissenin günlükçüsü.
şu ana kadar bu şekilde ayakta kaldım.. daha iyi önerisi olan arkadaşlara, gözümde, gönlümde, aklımda açıktır.
para kazanmak için buradayım.
Buyrun sizi dinliyorum
Altın, Gümüş vs öldü
Nasdag öldü
Yarın faiz artarsa dolar da ölür.
Faiz artınca bizim borsada ölür.
Eeeee ne yapacağız biz?:)
Gözünü seveyin Nkolay'ın:)
Eski anketcilerden kim kaldi, kiymetli dostlar, cok muhterem inek obasi sakinleri, buyurun ankete,
Tcmb ne yapar?
http://www.strawpoll.me/20990553
Üstadım TSKB ler duruyor 1,07 ye kadar aldım. daha sonra 1,05 ve 1,04 ten aldım. daha aşağı alamadım. Herhalde daha aşağısı yok. daha öncede 0.99 dan aldıklarım var. şu anda harekete geçerse.
ortalama 1,12 falan.
1,32 den aldıklarımın ortalamasını buraya kadar çekebildim.
Mermi gibi bekliyor.
Zamanı ne zamansa o zamana kadar bendeler.
Bu gün 1,09 falan yaptılar ama yalan gibi geldi bana bakacağız artık.
zaten 1,15 e gelmeden satmaya başlıyamam.
3 tl ye kadar kademeleri hazır. her 3 tl artışta satış. her 3 tl düşüşte alış.2 tl yi fiyat gelirse her 5 tl de o zaman. sistem bu.
günaydin herkese
bol kazanclar
Gunaydin canlar
sabah ictigim cayin yerini hicbisey tutmuyor
bi türlü kahveyi sevemedim
gunaydın forumdaşlar gözler MB.'de
Günaydınlar, yay -2,01 yazdı ykt -0,61 yazarken tua sahipleri şu an çökmüş vaziyettedir. -84,66 tabi hesap hatasıdır.
Bugün neler bekliyor acaba bizi, nasdak vadeli yine kırmızı, içeride toplantı sonucu... bizde kurbanlık kuzu bekliyoruz.
Nasdak için sayın myfinans gibi düşünen var mı aranızda sona mı gelindi
Kapta gmstr için açıklama var gümüş yok diyor netaktife bakmadan almayın diyor. İlgikenenlere...
Günaydın inek obası!
Yahniniz bol olsun.
Fonları geri düzenledikten sonra gün yüzü görmedik. Her gün eksi yazıyor AFT ve AFA. IPJ'nin zaten ocağına Tesla incir ağacı dikti.
O gün iyi ki altın düşüyor deyu GBC almadım ha. Bir de oradan darbe yiyecektik.
IPV olmasa +da olan fonum yok.
CRFSA olmasa portföyü kârda tutan hisse yok.
Bu ne bicim iş anlamadım. Her yatırım aracı zarar mı ettirir yahu?
TL'de kalsan yine zarar.
NEREYE SIÇACAKLAR!?
https://www.youtube.com/watch?v=lug03jpxkA4
Günaydın,
Aslında mantıklı bir şey oluyor. Salgının 1. fazını düşünün. Sokağa çıkma yasakları var, alışveriş ulaşım ticaret tamamen durmuş. Ve ne alsan para kazanılıyordu. Altın, gümüş, borsa, döviz, her şeyin fiyatı artıyor ne alsan kar ediyordun. Dünyada bu kadar gerilim varken bu kadar enstrümanın kar ettirmesi zaten çok şaçma. Herşey daha fazla şişmeden olan olsun. Bizde tedbir almak için uyarı almış olalım. Önümüzde ciddi bir enflasyon dalgası var hem tl hem yabancı paralarda. Para kazanıyoruz derken kaybediyoruz aslında.