bu doları benim kanal çizgileri durdurmaz.
8 e gelince birşeyler yaparlar işallah.
yoksa sayın cml nin dün geceki çizgileri çalışır.12-15
Printable View
bu doları benim kanal çizgileri durdurmaz.
8 e gelince birşeyler yaparlar işallah.
yoksa sayın cml nin dün geceki çizgileri çalışır.12-15
Sosyal medyadan takip ediyorum. Eskisi kadar karşılığı yok ifadelerin.
Bizim insanımız alıştı güzel evlere, her sene model yenilenen arabalara, pahalı elektronik eşyalara, tatillere, bol bol kredi alabilmeye.
Bunları artık hep isteyecek. Vermezsen bizim insanımızın huyu kötüdür. Menfaati olmayınca anasını babasını tanımaz.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bazen diyorum kapat şu endeks sayfasını. geç viop sayfasına bir ay bi döktür bakalım elmi yaman beymi yamanmış diyorum sonrada amaaan... boş ver herkes kendi yazdığını okuyor sanki hiçmi yazmadın diyorum. palavramı sandınız? tamam kabul öyle olsun:) şaka makada gerçekten şahane oyun. temel analizi yok, o yok, bu yok. akşama kadar al ver:)
Asya Borsaları Salı günkü işlemlerde küresel koronavirüs vaka sayısının 20 milyonun üzerine çıksa da ABD'deki bazı eyaletlerde iyileşen hasta sayısındaki artış ile kazanıma yöneldi.
La böyle ralli nedeni mi olur :)
Delikanlı gibi çıkıp babalar malda, onun için endeksler osuruk sesiyle bile yükseliyor desenize...
Çünkü USDTL'de manipülasyon ve piyasayı kontrol eden bir güç (pala) yok.
Fiyatı arz ve talep belirliyor. Burada arz yapay (kamu bankaları) iken talep (hanehalkı ve döviz borçlu şirketler) doğaldı, o nedenle yükseliş bir miktar gecikmeli geldi. Yapay arz sürdürülebilir olmadığı için yükseliş göz göre göre geldi.
USDTL'de komplo teorilerine gerek yok, hesap basit.
Dün bir akrabayla muhabbet ederken, konu borsadan açıldı.
Adam borsanın b'sinden, ekonominin e'sinden anlamıyor ama 2 tane dandik hisseyle parayı birkaç ayda 3'e katlamış.
Ben de 3-5 kuruş kazanmak için canımı dişime takıyorum deyince adam demez mi sen anlamıyon o zaman bu işten diye :plc:
Lan 15 senemi verdim. ülkenin en iyi okulunun iktisadi idari bilimler fakültesinden mezun oldum. SPK lisanslamalarım tam. Yapmadığım işlem, kullanmadığım sermaye piyasası aracı kalmadı.
Astsubay emeklisi adam bana sen bu işten anlamıyosun dedi. Ben bu adamları böyle konuşturan piyasayı ……….
Ons 2.010 - % 0,85
Son bankalardan darbeyi hayatimda ilk defa teknik grafik zirvasina bakip yedim
Tum bankalarda tobo vardi ve haftalik macd al vermisti...muthis tuzakmis
Bistte 2 gösterge var
Biri rte biri fed
Fed duyunca net al
Rte saga sola satasmaya basladiginda sat ne varsa sat
Zaten fed girince rte 2 3 ay susuyor belli noktaya gelince basliyor konusmaya kriz cikarmaya
Tr yi negatif ayistiran asil neden rte nin bankalara satasmasiydi
Rte sat Fed al...basit
Yok o tuzaklara gelmiyorum artık, grafik körü değilim.
Riski ölçerim, işler ters gidip stop noktasına geldiğinde acımadan tuşa basarım.
Boğa ve ayı tuzaklarında para kaptırmamayı öğrendim uzun zaman önce.
Ama öyle iki sandalye bir masa şirketin hissesini alıp zengin olma hayali de kurmadım işte salak gibi.
Ülkede doğru işleyen ne var ki sermaye piyasası doğru olsun...
Bir kaç ayda 3 e katladığı gibi birkaç günde de sıfırlar.
Hele hele kendine güveni geldiyse bak gör sen.
Yek şansı derhal işlem yapmayı bırakıp kazandığını yemek.
Piyasa hepsini elinden alacaktır.
Yeterki işlem yapmaya devam etsin.
Bol kazançlar,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB:
- Likidite yönetimi çerçevesinde 12 Ağustos 2020 tarihinden geçerli olmak üzere piyasa yapıcı bankalara Açık Piyasa İşlemleri çerçevesinde tanınan likidite imkân limitleri sıfırlanmıştır
Yunanistan savaş hazırlığı yapıyor
GÜNDEM*- 11 Ağustos 2020, 08:45
Doğu Akdeniz'de tansiyon yükseliyor... Oruç Reis'in bölgedeki hareketliliği üzerine Yunanistan harekete geçti. Yunan basını, Yunan donanmasına ait fırkateynlerin hazır bekletildiğini yazarken, "Jetler kalkışa hazır" iddiasını ortaya attı.
Dünya ralliye devam ederken size çorba yok diyorlar.
Jeopolitik risk öne alındı.
Önce savaş korkusu yayıp, sonra sahte bir zafer.
İkinci Kardak Fethi yapacaklar.
Az short ile devam.
Bunların %70 i Borsadaki parasını 1-2 yılda önemli ölçüde kaybedecek. %20 si, başa baş çıkacak bu al ver ortamından. %10 u da senin gibi borsada kalıcı olacak. Sadece %1 i reel olarak uzun vade kazançlı kalmayı becerecek. 2000 de bu şekilde bir nesli borsaya küstürdüler. Sıra o neslin çocuklarında, torunlarında.
Bu hengamede 100 civarı yavru spek( Twitter, sosyal medya vs pazarlamacısı) zengin olacak. 100 binlerce kişinin kaybı, 100 civarı adamın cebine girecek.
SPK da bu işe seyirci kalmaya devam edecek. Twitter’da da yazıyorum, bu siyasi yönetim gidince, şu anki SPK yönetimi zorlu bir hesap verecek. Pek çok kağıtta kumara göz yuman SPK en büyük suçlu.
Dolar sabah 7.24 trendini hızlıca bi yoklamış görünüyor. Bu da tam teyit olmuş gibi şu an 7.35 mokoko moduna geçmiş.
MIGROS 42.11 cort..
Dow futures 15 dakikalık. Gün içi kanal üst bant 27.940 alt bant 27.560 civarlarında. Göstergedeki negatif uyumsuzluk alt bandın bu akşam veya yarın sabah deneneceğini gösteriyor.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...1663523294.png
bilim kurulu üyesi:böyle giderse tablo karanlık
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...di-294340h.htm
https://www.tradingview.com/x/w6XOHCWX/
Dolar endeksi, bugün büyük bir yeşil mum görme ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum.
or. çocukları yine gömümü buldular.
stop ettire ettire elimi bitirdiler şimdide malmı alıyorlar or. çocukları. :vk:
Su makas artiya geçmeden bankalar hareketlenmeyecek
Makasin artı olmasi kalici ama yabanci giris gostergesidir
Yine tkuru burva vana canak comlek abuk sabuk hisseler gidiyor
müdür, işte satmamak lazım. adamların zaten işi bu. seni bıktırmak ve elindeki malı almak.
çok mecbur değilsen satmayacan abi.
ama tabi eğer kredili girdiysen o zaman elden bir şey gelmez aracı kurum zararına sattırır sana.
kredili olayın yoksa satma be abi. biraz sabır edicen hatta ekranı kapatıcaksın bir süre..
Ohaaa halkb 5 altina mi düsmüş secbul gumlemistir
Isc de çorba içip kalkiyordum.
Adam dedi, ya oğlum manyakmisin.Sadece corbayla doyulurmu.Yaninda az kesti pilavda verdi.