Yüklü gireceğim yazan kişiler sizler küçük yatırımcı kalmaya mahkum kişilersiniz.... Cahiller sürüsü Yüklü sana öyle bir malları teslim ederler anlamazsın, batman kesindir.😂😂😂😂😂
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Printable View
Yüklü gireceğim yazan kişiler sizler küçük yatırımcı kalmaya mahkum kişilersiniz.... Cahiller sürüsü Yüklü sana öyle bir malları teslim ederler anlamazsın, batman kesindir.😂😂😂😂😂
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Şimdi hisseyi yazanı ve hisseyi yazarsam burada polemik olur.vede yatırım tavsiyesi olarak algılanır buda suçtur.
Yakın izleme pazarını zaten arkadaş liste halinde yazmış bundan başka alt pazarda 5 ila 20 katı gitmis hisseler var neden anlamak istemiyorsunuz iyi niyetle yazılmış yaziyida art niyet arıyorsunuz.
Anlamakta zorlanıyorum bu yazıyı yazmakta amacım paraların birgunde ortadan kalktığını görmek olasıdır.
Sizin Egeli diye 3 şirket vardı 11 kuruş ile 33 kuruştan islemgoruyoyordu kapandığında fiyatı 3 liradaydi şimdi ne oldu bilginiz varmı belkide yok.
Ama cinalinin bilgi ve ilgisi var 20 senelik deneyim ile.
Bimex diye eski SPK.baskaninin oğlunun sirketiydi ne okdu bilginiz varmı yok.
Yakın izleme pazarında 20 kuruş defter değeri olup 4 lira 10 lira arasında değerlenen şirket var bundan haberin varmı herhalde yok.
Gelelim alt pazara burda 10 -20 katı gitmis şirketler varmı var bunların defter değeri kaç fiyat kazanç oranı kaç biliyormusunuz acaba bunlarin isimlerini yazamıyorum suç unsuru olmasın diye.
İsteyen istediği hisseyi alsın satsin boyle bir dikkat çeken hisseler soruldu bende yardım olsun diye yazdım.
Ama yazdığımıza pişman ediyor sizin gibi niyet okuyucuları.
Eğer çelik arkadaşı kasdetsem yazardım o arkadaşi savunacak bir durum yok olsa kendisi cevap verirdi zaten siz kraldan çok kralcı olmaya soyundunuz onu müdafaa edecek durum olmadığı halde Allah yolunuzu açık etsin ne denirki başka.
Siz ne anlatırsanız anlatın karşınızdakinin anlayacağı kadar anlatmış olursunuz.
Sagliklar
Çelik Hocam bu şirketlerden öz sermayesi eksiden artıya dönmüş karlılığı çok yüksek farklı sebeplerle gözaltında bulunan hisselerde var örnek EPLAS MZHLD gözaltı pazarından hisse almak her zaman risk içerir arkadaşlar ben EPLAS hissesi taşıyorum 3 senedir arada trade de ettim güzel para kazandım halen elimde 4 TL maliyetli hisselerim var alım yaparken öz sermayesi eksi idi ama şu an rekor karlar geliyor.Uzun lafın kısası gözaltı pazarından hisse almak her zaman az yada çok risk içerir ama risk almadan da borsada para kazanılmaz.Ama yine de iyice araştırmak gerekli şirketleri.YTD...
Sayfaya bakayım dedim... :)
Birbirinizi üzmeyin arkadaşlar...
Endeks grafiği bir acayip olmuş. Ayın 19 unda beklentileri terse yatıracak bir durum ortaya çıkarsa diyerek nakite mi geçmeli acaba?
Normal şartlarda hareketin küçük kağıtlarda devamını beklemek lazım, lakin bu kağıtları daha ucuza almak varken neden bu fiyatlardan alsınlar ki? Pazartesi-Salı kritik gibi duruyor... YTD.
Celik Comak usta ne der bu konuda merak ediyorum.
https://i.hizliresim.com/TR3FMh.jpg
İyi niyetle yazılan eleştirel yaklaşımları her zaman anlamlı bulurum. Sanki hergün GİP VEYA YIP teki hisseler yazılıyor gibi bir izlenim çıktı yazınızdan. Konuyu uzatmamak adına iyiki bu platformda Çelik comak gibi bir güzel yürekli insanla karşılaşmışım.
AFYON ve USAK grafiklerinde anormallik gözükmüyor... YTD
https://i.hizliresim.com/T9tXn8.jpg
https://i.hizliresim.com/nD3KU8.jpg
Hocam ARDYZ sormuştum. 240 dk. Rsı düşeni kırmış ,35.54 gibi düşen çizgi kirarsa yol alabilir mi? Hürmetler. ..
Sn. Esma Sn. Cinali yi koza sayfasından tanırım yatırımcıyi bilinçlendirme yanında olmuştur her daim burada Sn Çelik hocam ve sayfanın aktif yazarları da burayı takip edenlere bir şey katmaya kar. Sonu bir olan yere gidiş yollarının farklı olması iyidir. Burada emek veren başta Çelik hoca olmak üzere hepinizden Allah razı olsun. Cinali bey sayfada yeni yatırımcıları bilgilendirmeye devam ediniz.
Merhabalar, bu hafta endeks nasıl olur . Beğendiğiniz ve grafikleri iyi olan hisseler varmi ? Paylaşım yaparsanız seviniriz . Celik hoca ya bu akşam yada yarın paylaşabilir. Bunun haricinde sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum . Teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mebes hocam selamlar. ARDYZ 240 DAK. güzel gözüküyor hocamızdan da fikir bekliyorum. Bugün gözüme çarpan AKGRT Günlükte Tilson 7.25 ten tepki alarak 7.59 direncinin uzerinde kapanış yapması olumlu. Rsı uyumlu kısacası. 7.40 gibi seviyeyi destek stop olarak takip edebilecek bir hisse.
Bide 7.70 üzeri CEMTS takip edilebilir. Endeks her geri çekilmede alış fırsatı kullanacaklarina inanıyorum.
Bankaların hareketi devam edermi ? Aşı haberleri sağlık ve ulaştırma, turizm hisselerinde hareket getirir mi? Yabancı girişi az da olsa devam eder mi ? Yüksek kar eden büyük şirketler hisselere hareket getirir mi? Düşünceler nasıl arkadaşlar...
Sn. Esma hanım, AKGRT benimde beğendiğim ve takip ettiğim bir kağıt. Göstergeleri çok güzel. Biraz endekse bağlı kalacağını düşünüyorum. ARDYZ takip ettiğim ve bildiğim bir hisse değil. Daha sonra inceleyeceğim...
Esma hanım, Cimsa yi bir ara takip ediyordunuz . Takip devam mi? Ne düşünüyorsunuz?
Petkim in bedelsiz sermaye artırım kararı bist için ve hisseye bir hareket getirir mi?
Bankaların hareketi . Bu harekete katılmayan finans , faktoring , finansal kiralama ve yatırımcı kurumlara önümüzdeki haftalarda bir hareket getirir mi?
Benim gibi yeni öğrenme çabası içinde olanlar sadece perdenin önünde olanı ancak görebiliyoruz. Ama yıllarını verip tecrübe kazananlar perdenin arkasındaki gercekleride görüyorlar. Bizim bakiş acımız tam gerçeği ifade etmeyebilir. Var olan fiyat bir çok şeyi içinde barındırıyor olsada gelecek öngörüleri barındırmaz çok kes. Evet teknik önden gitse dahi, tecrübe ve öngörüler daha belirleyici olduğuna inanıyorum. Şahsi fikirlerim olup YTD.
ISDMR 8.30 üzerine hamle yaptı ama olmadı bu hafta artışa geçecektir. LUKSK OLMIP tepki verecekler takip ediyorum.
Geçen hafta BUCIM VE CİMSA cimentolara önderlik ettiler AFYON onları izliyordu. Ama çimento sektöründe pandemi den etkilendiler. Bir daralma var. İçerde bir hikaye lazım kanal İstanbul ve eski yapıların dönüşümü dışardada yeni müşteriler lazım tam hareketlenmeleri için
Akmgy ile ilgili düşünceniz nedir kağıtta müthiş bir baskı var yükseltmemek için sizce neden
ISYAT tekniğini beğendim bu hafta hareketli olur YTD
Hareket etmeyen yada düşük kalan holdingler önümüzdeki haftalarda belirli miktar hareket edebilirler mi .
Blok hisse satışı ile haftaya kötü başlayan. Tcell cuma günü kapanışı güzeldi. Blok satışlar karşılandığına göre ve alıcı olarak talep geldiğine göre. Bilançosu da çok iyi olan bu şirket için yorum yapacak var mı?
Bu hafta bankacılık sektörü için çok iyi idi . Çoğunluk %20 üzerinde yükseldi. Yükselişe uymayan ve içinde bir sürü hikaye barındıran ve sermayesini bedelli ile güçlendiren. Halen bana göre diplerde olan Şeker bank için düşünceleriniz nasıl. Gerçi bugün kimse yazmayacak gibi ....
Gıda ve içecek sektörü nde gelişme nasıl olur . Karlılık ları artan ve piyasada hisse hareketleri az ve toplu olan Tborg nasıl olur . Ayrıca coca cola ile bağlantısı olan AEFES için görüşleriniz nasıl...
Gayri menkul sirketleri , gayri menkul yatirim, isletme , satış ve finans şirketleri için ne düşünüyorsunuz? Bu konuda fiyatları düşük bilançoları, aktif varlıkları ve finansal değerleri iyi olan şirketler hangileri ? Örneğin yeni gimat , Ozgyo, ısgyo hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde iflas pardon ihlas gyo için ne dersiniz . Bugün forum bana kaldı ben yazıp çiziyorum [emoji6][emoji6]
TAKİP LİSTEM
ISDMR
LUKSK
OLMİP
GRNYO ytd
Mebes bir aylık mesaj sayın kadar bugün yazmışsın :)
GSDHO tekniği gayet iyi
Hocam ADESE birkac gündür kipirdanma başladı. Hisse için düşünceniz nedir.
iyi geceler sayfa baya gitmiş mebes hocamız çalışmış yolda gelirken okudum cepten gayet başarılı değerlendirmeler ..paylaşımlarımız ve paylaşımlarınız bizler için cok değerli ..ziyaretci sayımız artıyor lakin üye sayımız cok az umarım o ziyaretci dostlar sayfamıza bir gün üye olarak gelirler