tcell den haber gelecek ben bankalardan beklerken:)
Printable View
tcell den haber gelecek ben bankalardan beklerken:)
Trend kırılmadı mı?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCELL de tombul parmak da olabilir. AK yatırım 14,25 den 2 milyon lot bir anda satmış gibi.
eski matriksciyim. idealdataya geçtiğimden beri 5 aydır hiç bir donma, takılma sorunu yaşamadım.
reklama giriyorsa silebilirim mesajı.
türkselde 15 saniyede oldu ne olduysa.
Kapanışı görelim bakalım ona göre şeyettiririzSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcell açıldı ve %5 yukarı
Neler oldu
Bu nedir arkadaş :) ağam bizimle eyleniiiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tatbikat yapıldı bence.
Pasif alım emri girmemek lazım.
7 ye gidemeyen garan
4 lerden bir yer beğensin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ağa kimseyle eğlenmiyor bankalar neden yükselmiyor böyle böyle bankaları boşaltıyor gibi geldi bana sanki öyle gibi
Her yer kızarmış bistde
tcell deki bar yanlış satış veya başka bişey ama bu tür barlardan sonra genelde satış devam ediyor...
Baskın basanındır
Baskın satış geldi
bankaların düşen trendini bozmamak için yapılmış gibi oldu. bankalara yaşam alanı bırakmadılar..
örneğin kozaldada aynısı olmuştu taban sonra yukarıda kapanış ama düşmeye devam...
tcell dede devletin satacağı mallar oldugu sürece hissede baskı olıcak.
hisse ancak 15 lerin üstüne atarsa rahatlar yoksa her çıkış satış fırsatıdır...
https://i.hizliresim.com/zimWaM.jpg
Tüm shotlari kapattım..
Ohhh misss.
Allah bereket versin
Sağolasın sayın adi PALA :he:
o kadar sığ ki piyasamız adamlar 1 hisse ile koca endeksi hoplattı..
Son dakika haberi DSÖ'den flaş koronavirüs açıklaması! Ekim ve kasım aylarına dikkat!
Dünya Sağlık Örgütü Avrupa'dan kritik açıklama geldi. Ekim ve kasım aylarında, koronavirüse (Covid-19) bağlı ölümlerin daha sert geçeceği ifade edildi
https://m.haberturk.com/son-dakika-h...at-2802668-amp
Tebrikler SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim adam Libya daki sarac istifa edecekmiş, paralarını da isterler kıta sahanlığı anlaşmasi da iptal olursa mictik
beklentim 117 bin.
o kedi buraya gelecek. asdas. :he:
paragözü bekliyoruz...
u30 saatlik
https://i.hizliresim.com/6wWVcT.png
tcell vadeli tabanı görmüş kaçan balık büyük olur hep... :he:
Biri AL yerine SAT tuşuna basmış bence.
BBHT de bir yabancı analist Türkiye'nin durumu Avrupa bankalarına etki edebilir diye açıklamasını söylediler. Onu duyan da satmış olabilir.
ohhh ne zaman düstüborsa?sabah aşağı alış yazmıştımbenim şortlar kapanmış..hayrlı işle kurtuldum şorttan...bakalım 124200 ustunde kalabilcekmı ...
ABD orayı Rusya'ya bırakmaz bize yar olmaz ama masa başına oturur
125 500 altı her zaman sort 3 haftadır aynı...piyasa sığ olmasa öyle bi basaarrki 5dakjada 5000 yerleştirir...sigl7ktan mal cikamio
Matriks dondu. Garip işler olabilir.