metreye gerek yok 2 metre yarı çapında bi aaparat yaptır yürürken otomatikman ayarlarsın mesafeyi yalnız toplu taşım kullanacaksan aparat yaylı sistem olsun iemsiye gibi toplanabilsin
Printable View
Müthiş haber! Süper haber!Mega haber!
23 Mayıs 2021 - 17:50
Bakan Koca'dan aşı için tarih açıklaması: Haziran'da 20 yaş üstü herkese başlıyor
Koronavirüs aşısı için son dakika haberleri gündemde yer alıyor. Aşının geliştiricisi Uğur Şahin ile canlı yayında açıklanan BioNTech’ten 120 milyon doz aşı müjdesi, kamuoyu ile paylaşıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Türkiye’nin aşı sorunu bitmiştir' dedi. Ve müthiş bir haberi ilk kez açıkladı: Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak.
Ve bugün:
Aşılamada hedefin 20 yaş olduğuna işaret eden Bakan Koca, "Eğer 30 milyon aşımız gelirse Uğur Hoca'nın dediği şekilde takvim işlerse haziran ayı sonunda 20 yaşa kadar ineriz" dedi.
Milleti böyle böyle salak yerine koyuyorlar,millette yiyor. Yılbaşından beri sadece bu aşı yüzünden günü kurtarmak için kötü esnaf gibi tarih verip sonrasında hiçbir şey olmamış gibi yeni tarihlerde yola devam.
Yonca da 8.13 üzeri kalabilirse , 8.30-35 hedefli formasyon mevcut.
Karşı rakibi dolareste 8.53 üzeri saatlik kapanışlar 8.63-64 oradaki formasyon hedefi yonca ve kuyruk takımı rahatsız olur.:)
SPOT piyasadan mal çekiliyor görünümü var!
https://i.hizliresim.com/dz5fxar.PNG
Maddi değeri yüksek olmasa da, şu an bağ-bahçelerim en büyük varlığım gibi, hele pandemi sonrası...babadan kalma çay bahçesiyle uğraşırken, sebze-meyve ile uğraşırken çok mutlu oluyorum..parayla ölçülmez. istanbula yakın tarla da almıştım o yüzden, oralara da gidip geliyorum, fırsat buldukça meyve ağacı dikiyorum, arada zeytin bahçeme gidip, ağaçlarla konuşuyorum:)
valla, insan toprakla, bitkiyle haşır neşir oldukça para kazanma hırsı tuhaf geliyor...eni-sonu 2 metre karelik bir evimiz olacak, çok kasmaya gerek yok...üstelik bir hastalık geldi, ölümler de sıralı olmaktan çıktı, daha vaktim var diye düşünmek de zor artık.
pek çok açıklama bizim için değil, rus turistler için yapılıyor..ümitli konuşuluyor ki, tarihler öne çekilsin. 100 milyon aşı depolara girmiş dahi olsa, bu aşılamayı yapmak en az iki ay...yaz geldi zaten, köye gideni, yazlığa gideni...vakalar da düştü biraz, bu nedenle aşıya gidenler de azalacak. iki doz aşı olanlar nüfusun %60 ını geçmeli en az, o da etlül ü bulur.
17.00 dan sonra borsa ve dolares in teknik direktörleri aynı ekip mi onu anlıyacaz.
8.13 üzeri iştahı görürsem , yonca da benim makinalar gıdıklamaya başlayacak.
8.23 hareketini başlata bilecekmiyiz.
"ABD'de ISM imalat PMI tahminleri aştı, tarım dışı istihdam beklentisi güçlendi"
https://tr.investing.com/news/econom...clendi-2141881
''Borsada kilidin anahtarını bulursan, KİLİDİ DEĞİŞTİRİRLER.''
SPOT kapanış: piyasadan iyi mal çektiler sanki!
https://i.hizliresim.com/ci618e4.PNG
Aynen çıkma sebebim buydu sen de söylemişsin. 2020 1 Kasım da başlayan hareketin öncesi bir hava var.
Anlamadığım şey, kim gelecek şu konjonktürde???
Bu sefer de öyle imiş gibi gösterip çok derine mal mı basacaklar yoksa?
Benim senaryo %50 - 50 kafada çözemedim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reis bu gece 22:30'da gül yüzünü trt'de biz kullarına gösterecek. genel olarak çok bir beklentim yok.
seçim kanunu çalışmaları hakkında acaba ne diyecek? çünkü mevcut kanuna göre 2023'te aday olamayacak. ancak erken seçimde aday olabiliyor. o da cumhur+50 mv desteğiyle meclisten geçiyor.
bugün memmet bahçeli ortaya konuştu ama insan düşünüyor "bu laflar kime?"
reis kimlere cevap verecek?
Ahhh ahh sakal bırakacam yeminle..:)
SASA nı grafiğine bakın..Şaka gibi..Sonra yok serbest piyasa yok yabancı yok bık bık..
https://i.hizliresim.com/7zjcjrs.PNG
Neo..
HALKB davası düşerse biraz bazı sermeyesi ge-le-bi-lir..
Gerçek batı sermeyesi..Biraz "destek çıkın" diyebilirler..Yada biz talep edebiliriz..
Gundi,
bende sasa 2017 den beri var , sen biraz geriden geliyorsun.:)
Sakal bırakıcam diyorsun ya , öbür köyde kuzu size anlatıyordu ve yazıyordu sende orada yazıyordun bol bol ,
ne yazmıştı bu badem spor oyununu laz oğlu bulut buldu diyordu neden biliyormusun , rus uçağı düştüğünde gizli el diye ozaman ele aldığım düzenek sonra büyümeye başladı badem spor oldu , çöküşçülerin baba sı kuzu o zaman ne kadar uyardıysam terste kaldı ve benim oyun düzeneğimi kabul etmek zorunda kaldı.
İşin özü ben 2017 den beri bunları yazıyor ve stratejimde kullanıyorum bu yüzden sakal bırakmana gerek yok .
Ha tekniğe inanmayıp graf koymanda ilginç olmuş:)
onu biz takip ediyoruz.
Erken seçimde aday olabiliyor muhabbeti önemli bir detay. Bu unutturulmuş durumda. 2023 anketleri Millet ittifakı X aday Cumhur ittifakı Recep Tayyip Erdoğan şeklinde hep beklentiler. Dediğiniz teknik durumda erken seçim zaten gerekmekte. Soru da şu AK parti zaten erken olacak olan seçimi ne kadar erken yapar.
Benim yorumum pandeminin bitmesi ile ekonomide geçici bir bahar havası olacak dünyadaki Sıkılaşmanın başlamasından önce. Bu döneme denk getirilen bir erken seçim alınabilecek en yüksek oyu getirecektir Hükümete. Ne öncesinde ne sonrasında istenilen etki sağlanamaz. Bunun için düşüncem 2021 Eylül- 2022 Mart arasındaki bir dönem olacağı yönünde. Son ana kadar hiç bir belirti olamayacaktır. 2 ay gibi bir süre bırakılarak yeni bir seçim yapılır gibi geliyor. İktidarlar seçim çalışmaları için az süre bırakmayı severler çünkü bu süre zarfında ülkedeki her sıkıntının faturası kendilerine kesilecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok dolar tarafında da olduklarını söylüyorum sen yok diyordun..Ona sakal bırakacam diyorum..:oleyo:
Yoksa biliyorum seni..
Teknik analiz için koymadım Bu TA falan değil..
Böyle bir grafik olabilir mi sence serbest piyasada..
Ha keza bazen borsadaki bar dizilimlerinide koyuyorum..
Bu TA bakıyorum demek değil..
Dardanel % 1.000 (yüzde bin) bedelli sermaye artırım kararı almış.
Bedelli haberinden bir saat önce Niyazi Önen sahibi olduğu % 66 hisseyi kendi sahip olduğu Niyazi Önen Holding A.Ş.‘ye devretmiş.
Vay vay vay
Yüzde bin nedir ya?
Rekabetçi kurla ihracatçı kazanması için yapılan düzenek o,
Bu düzenek sisteme bağlı,
yoksa dolar endeksinin dip yaptığı ,kendi ligimizdeki ülke para birimlerinin dolara karşı kazandığı ortamda biz neden dayak yiyiyoruz diye arkadan çok sorguladık.
Ha sen badem sporu sadece borsa da görme bir çok iş dalında mevcutlar ,
Sen baktınmı o graf neden o şekilde çizilmiş diye ,tahtayı *** etmeden birileri çatır çatır mal sattı ha ismi yabancı gözüküyor , mal el değişimi bitti tahtayı teknik olarak üçgenin içine yine soktular.
bu git geller olsun iyidir , ok ne kadar gerilirse o kadar ileri gider.
Bebek hisseci vardı bi ara. Bebek sakallı doğdu anasını satayım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa bi analiz şeydeyim
Artık her an erken seçim olabilir
Büyük ihtimal nato zirvesinden sonra
RTE artık bahçeliye tahammül etmeyecektir
Bıgün bile bahçeli grup konuşmasında ayar vermiş
Cami imamının hakareti üzerine
Erdoğan bence dişlerini sıkıyor bidenla yapacağı görüşme sonrasında bahçeli soylu alayı ne varsa resti çekecek
Arkadaşlar bu gün bilmediğim bir enstrümanda belli miktarda kontrat 1.2253ten sort açtım şayet yarın bunu 1.2220 gibi kaparsam ortalama yuzde kac kar birakir. Bilen varsa yazsin tsk.
Erdoğan: Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni Sondaj Gemisi ile bağlantı kuracağız. Müjdeyi cuma günü vereceğiz
Petkim ve tuprasi yarın yine yalancı gazla yukari surerler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Merkez Bankası Başkanı ile görüştüm, faizleri düşürmemiz şart...(TRT)
Buyur buradan yak
+dahası temmuz ağustos gibi düşürmeye başlayacaz dedi gibi anladım.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Bugün Merkez Bankası başkanımla görüştüm. Faizleri düşürmemiz şart, faiz yükünü düşürmemiz lazım
teknokratlar hemen iktisat kitaplarından faiz konusunu çalışmaya başlamalılar faiz nedir nasıl düşülür
Şansa herkesin özellikle de trader larin çok çok ihtiyacı var üstadım:)
Manuel bitirdim kesin olarak ama piyasa surekli izliyorum. Hisseler normal işim bilancolar çoluk çocuk derken bittik nefes alamıyoruz. Keşke her şeyi otomatize edebilsem kendim bir kenarda kafa dinlesem :)
Sizin nasılsın gidiyor? Yolundadır inş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benjamin neden cozuttu yawfu?
Sayko baskan selamlar sevgiler.
Torment diye bir oyun vardı belki bilirsin.
İsimler tehlikelidir diyor. Asla kimseye ismini söyleme çünkü İsim çok güçlü bir şeydir seni ele verir eninde sonunda dayağı yersin diyor zayıf noktanı bulurlar diyor. İsimsiz takılmak çok önemli ve çok büyük bir güç. Oyunun aja karakteri de "Nameless One" idi :) çünkü İsim aslında sıfat gibi bir şey ismi olan şeyi tanımlar alaşağı edersiniz diyor oyunda. Çok ilginçti.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine ne oldu la?