Bir sonraki açıklama şöyle olabilir:
”3600 ek gösterge gündemimizde yok”
Olur mu olur.
Printable View
herşeyin kademelisi, ne kadar doğru....
öğretmenlerde kademeli maaş/tazminat....
elektrikte, kademeli fatura....
hayırlı olsun....
Mis gibi 1.100 gaymeyi alacak cep telefonunu çıkar deyen dayılar, bakalım geri zekalılık oranına bir etkisi olacak mı?
14:24 Uhr
Bafin nimmt Tochter von türkischer Bank an kurze Leine
Die Finanzaufsicht Bafin schickt der deutschen Tochter der türkischen Großbank Ziraat einen Sonderaufpasser ins Haus. Die in Frankfurt am Main ansässige Ziraat Bank International AG habe gegen die Anforderungen an eine ordnungsgemäße Geschäftsorganisation verstoßen, teilte die Behörde mit.
Im vergangenen Jahr hatten Insider berichtet, die Bafin sei besorgt über einige Kredit-Transaktionen und die Bilanz des Instituts. Ein türkischer Regierungsbeamter hatte zu dem Zeitpunkt gesagt, die Aufsichtsbehörde in Deutschland fühle sich bei manchen Transaktionen von Ziraat unwohl.
Almanya bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu.!!
Ziraat bankasının yan kuruluşu olan.!!
Almanya ziraat bankasında.!!!
Yolsuzluk, usulsüz işlemler gibi konular tespit ettiklerini.!!
Bunun üzerine.!!
Geniş kapsamlı kontrol ve denetim başlattı.!!!
Kendime masallar.!
Masallar dünyası.!!!
Kasaplar kilosu 20 liradan ETSİZ KEMİK satıyorlar..
Vücut için çok yararlı ben kemiğe 25 lira fiyat bile gördüm. Tabi ki ilikli kemik.
bizde 25tl yalnız eskiden satmadıkları daha doğrusu attıkları çok iri kemikleride satıyorlar artık
"Eskiden bayram ikramiyesi mi vardı?" der dururlar durdukları yerde!
:whistling:
sarı gacıyı arabanın camına sıkıştırdılar gene
ustalar sizdede amma hayal gücü var pes
https://i.hizliresim.com/pmk2olw.jpg
Başkan diyoruz her bir boktan çakar diyoruz, emme bir halt bildiği yokmuş.:oleyo:
Kemik atılmaz.:yes:
Tavuk için en iyi besin maddesi poh tur .Eskiden köylerde tavuklar , kemre ve pohlarin içinde dolaşırken yumurtaları acayip bir lezzetli olurdu , köy değişiyle zelletlü maliyet sıfır lezzet maximum :kahkah:
Kredi ile hisse alınır da, benim tanıdığım bu işi yapan adamlar aldıkları kredinin taksitlerini temettülerden, eurobondlardan, kiradan vs gelen pasif gelirleri ile ödeyebilecek adamlar.
Yani zaten bedavaya yaşayanlar... Topun ağzında olan adamların bu tarz aksiyonlara girmesi mantıklı değil.
ytd
Kredi ile herşey alınabilir neden alınmasın
altın döviz hisse senedi araba kripto ev hepsi aynı bana göre
Usd/zar 14,9952 +0,3535 +2,41
Altın
1.955,85 -30,55 -1,54%
bişey geliyor
Eskiden yok dolar endeksi idi yok cds ti yok ekonomik göstergeler idi herşey doları etkilerdi. Şimdi parlak gözlü ile etkiyi sıfırladık...
Akp sayesinde zengin olmuş , kadir topbaş , i.melih gökçek dahil belediye başkanlarını görevden aldıran Andy -Ar araştırma şirketinin sahibi Faruk Acar , akp den ayrılmış, çok ilginç, ancak daha ilginci millet ittifakından bir partiye çalışması kim olduğunu kaçırdım bilen varsa yazsın o partiye oy vermiyim yanlışlıkla :)
Ulan ne dönek insanlarla cevrilmisiz insanda biraz haysiyet olur , Nevzat Çiçek denen adamı da halk tv de gördüm bunu ekrana cikaranin da, ipini tutanin da ...
Vay anasını sayın seyirciler , gündemin gerisinde kalarak tarihe geçtim , vasiyetimdir ben ölünce dinazor müzesinde gömülmek istiyorum.
Burayla yetinmemiş adamlar...
Almanya, Türk devlet bankası Ziraat International'a kayyum atadı. SÖZCÜ, usulsüzlükler nedeniyle Alman Bankacılık Kurumu’nun (BaFin) kayyum atama hazırlığı yaptığını aylar önce yazmıştı. Kayyum atanmasının gerekçesi ise kara para ile mücadele ve bankacılık işlemlerindeki usulsüzlük olarak açıklandı.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...sag_textmanset
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'ın 'kaset' konuşmalarını ifşa etti.
https://www.youtube.com/watch?v=PjI6u0kXoO0
ağır metaller hayvanın neresinde birikir ? az sonra buna döneceğiz....
ilikli kemik suyundan kolajen geçmesi vücuda mümkün mü? değil ! her gün apartmandaki bir su deposu kadar tüketebilirsen belki bir miktar olabilir. üç gün sonra ; abinin irmiğine çam fıstığını bol koyalım , iyi bilirdik...
niye kemikteki ilikten kolajen vücuda geçmez ? çünkü o kolajen peptitleri yeterince küçük değil de ondan , kapiş .
az sonra ; kemiğinde birikir. en mühimi de kurşundur. zaten 100 yıl önceki atalarımzdan 600 küsür kat daha fazla kurşun birikmiş bünyemizde. bunun aslında en büyük sebeplerinden biri de Thomas denen şu şapşalozun kurşun tetra etil yani kurşunlu benzini ijatlaması.
ilikli kemik suyunu çok kısık ateşte 12 saat ( ideali 24 saat ! ) kaynatıp şifa niyetine içerken , belki de bünyene hayvanın kemiğinde birikmiş olan başta kurşun olmak üzere ağır metalleri de emiyorsun.