OCAK ayında 84 tl olan ANKARA / İSTANBUL YHT fiyatı son zamla 215 tl oldu..
İBB başkanını toplu taşımaya zam yaptığı için eleştiren ulaştırma bakanı,bu konu hatırlatılınca YHT TOPLU TAŞIMA DEĞİL dedi..
Printable View
OCAK ayında 84 tl olan ANKARA / İSTANBUL YHT fiyatı son zamla 215 tl oldu..
İBB başkanını toplu taşımaya zam yaptığı için eleştiren ulaştırma bakanı,bu konu hatırlatılınca YHT TOPLU TAŞIMA DEĞİL dedi..
İş Bankası, Rus ödeme sistemi MİR'i kullanmayı yaptırımların yönü netleşene kadar askıya aldı-Bloomberg HT
İsrail Dışişleri Bakanlığı Atama Komitesi, Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı
Irit Lillian’ın büyükelçi olarak atanmasına karar verdi.
fener neden tavan oldu yawww. cimbom ve kartal dururken
Kap : Saat 17:07:30 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Kap : İşlemler Pay Piyasasında saat 18:01'de kapanış seansı ile VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde sürekli işlem yöntemiyle saat 18:08'de yeniden başlatılacaktır. BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır.
O zaman aldıklarımı iptal edeyim,bende neden gerçekleşmedi diyordum,içlerinden FB pirimli,anlamadım gitti,diğer sportifler dökülüyor,TS ise hep batak:plc:,Garanti,İş taban,Garanti 19.69-iş 7.90,acep 666 denen bir zat vardı batakmı verdi,adamı uyardım,bu topikte geneli uyardım tınlamadılar,24 milyar şaibeli para kayıtlarda gözükmüyordu,bu para babasının hayrına gelmediya:notr:
Borsayı saibeli sekilde yükselttiler milleti dolandırdılar,bunun bir yaptırımı olacakmı bakalım ???
ÖSYM : 2022-YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
Zamanında 70.000 olan borsayı 2008 krizinde önlem alınmadan 21000 yapmıslardı,neden borsayı islemlere kapatmıyorsunuz dediimizde yok olmaz millet rahat alıp satacak demişlerdi,şimdi ne olduda devre kesici uyguluyorlar,düşerken oluyorsa çıkarken neden olmuyordu,millet mallansın şiş göbekler kazansın öylemi ???
Şener Şen, bi filmde, hem limoncu Adile'yi, hem sirkeci Münir'i idare ediyordu.
Recep, hem batıyı, hem doğuyu idare ederim diyor ama nereye kadar ???
Balon gibi şişen bankalar, pıssss diye sönmüşler.
Darısı balon gibi şişen emlak ve otomobillere :)
Çikita muzlar da, pandemiden önce 1 Euro idi, halen 3 Euro'dan satılıyor.
Muz da balon. :)
Gözler de mi gitti ?
Öyle bir yazılıyor ki sanki vakvakı 5 15 2.5 yaptırmışlar... Hâlâ 100+% pirimli..
Garanti, salı veya çarşamba günü, anlık, Koç holdingi geçerek, Bist'in en değerli şirketi olmuştu.
Bir ara bakmak lazım son duruma.
Şimdi baktım.
Koç holding 6,5 milyar $
Garanti 4,5 milyar $
Hak ettiği yere inmiş.
Konyaspor veya Kasımpaşa'nın liderliğe yükselmesi gibi bir şey. :)
MB anketine, 17 kurum katılmış.
Tam 9 kurum indirim bekliyormuş.
Evet, yanlış okumadınız.
9 KURUM MB FAİZ İNDİRİR DİYOR.
Bu bir rezalettir.
MB ve hükümet için yüzkarasıdır.
Ülkeyi yönetenlerin zavallılığıdır.
MB, son faiz artırımndan sonra ne demişti ?
"Bu sene başka indirim düşünmüyoruz."
İşte MB nın tam olarak durumu budur.
17 kurumsal firmanın 9'u indirim beklemektedir.
MB = ZİYA olmuştur. :(
9 ay kaldı.
YA SABIR
İstanbul Valiliği : Bu sabah Fatih’te iki polisimizi yaralayan G.G. adlı şahıs Emniyet birimlerimizce yakalanmıştır.
Sıfır yapsınlar faizi önemsizleştirdik demediler mi
Vakıfbank ‘in bugünkü pastası herseyi anlatıyor ..
ÇAKMA TROLL 5 ten elinde vakıf mı vardı 4 ten elinde halkb mi vardı millet 5 senedir 10 dan halkb 7 den vakbn taşıyor şu harekette bile millete 10 dan 15 den mal kaktırdılar ışıldakla beraber
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan : "Kanıtlanmış iktisadi yöntemleri kullanarak bu kısır döngüden bir an önce çıkmalıyız."
Aynen öyle.
Bugün başta petrol, tüm emtia fiyatları gene yönünü aşağı çevirdi.
Neden ?
Çünkü 2 gün sonra FED faiz artıracak.
İyi ki Recep gibi, ordinaryüs profesörlerin, dünyada sayısı az.
Emtialar uçar giderdi.
Ordinaryüs profesör ama Demirtaş'ın dediği gibi;
1 tane üniversiteden arkadaşı yok.
1 tane üniversitede çekilmiş fotoğrafı yok.
1 tane AKP'de veya kamuda görevli torpil yaptığı üniversite arkadaşı yok. :)
Daha fazla verilebilir miydi? Tabi ki. Ama secime kadar tutma karari almisim gecen Aralik. Oyle olmasaydi 8'den coktan kaptirmistim mallarimi Halk Bankasinda oldugu gibi. Bu sansa olmus tam 13'lerden.
Son 1.Haftadır Borsada yaşananalar,Nasrettin Hocanın '' Komşusunun ,çalılaara takılan keçilerinin,Kılından yün yapıp satıp,Borcunu ödemesi '' ,Hikayesine benzedi..
Birileri,Bizden yolduğu paralar ile,Komşusundan aldığı borcu geri ödedi,gibi..!!
Benim anlamadığım, bu taban taban giden hisselere, neden brüt takas, tek fiyat, internetten emir yasağı gibi uygulamalar getirilmiyor ?
Tavan tavan giderken de getirilmemişti.
13 saniyordum Is Bankalarim 13.37'den gitmis. Bazi hisseler vardir demek ki sans yanindadir.
Hukumet araciligiyla operasyon yapilmis iste. Bakan cikti bir ton konustu ondan sonra goctu artik dolarlari bozdurtmak icin midir nedir bilemem. Bir daha dolara donmez uzun sure onlar.
Neyin ne yaptigi hic onemli degil. Bunu taaaaaaa 2019 senesinde yazmisim. Sene 2022, yuh be.
Alıntı:
28-04-2019, 09:45 #4273
666
Arkadasim, insanlar bunaldi artik. Cogu arkadas 2+ senedir burda. Kimseyi guldurmedi, devamli sikinti yaratti. Karda oturup beklemek ile devamli zararda oturup beklemek ayni sey degil. Insanin psikolojisini mahveder (Butun parayi tek hisseye sokanlarin hatasi baska, ama neyse).
Ben gorusumu belirttim. (Erken) Secim olmasin da ne olursa olsun. Ulkeyi isterse tek kisi 70 sene yonetsin. Gelsin E.T yonetsin. "Senin antenlerin var ama, nasil yoneteceksin" demem.
Isterse gelsin hisseyi Trump alsin. Netanyahu alsin. Gittikten sonra artik ne alacaksa alsin. Arafat alsin. Ibni Sina alsin. "Ne isin var, sen hala yasiyor musun?" diye sorgulamam.
Katilirsin, katilmazsin, begenirsin, begenmezsin, birsey diyemem. Benim dusuncem boyle ARTIK. 3,000 yasina kadar yasamiyoruz ki.
Belli başlı insanlar yazıyor hep,köy kahvesi gibi.Borsa yükselir mutsuz olurlar,borsa düşer mutsuz olurlar.Ruh halinizi anlamak zor gerçekten.Tamam ülke dörtdörtlük değil ama yakalanan fırsatları da gözardı etmemek gerekir.Yahu bosporos İnsanda biraz utanma olur yok kreşmiş yok bilmem neymiş yok felaket yoldaymış,İşi bilen parasını dolar bazında kaça katladı sen hala daha felaket Tellalısın ayıp utan biraz dolar 18’den 11 TL’ye indiğinde iki ay ortadan yok oldun.Anladık doların varda bu kadar da olmaz.
dil var ses eyler
kulaktan içerû
söz var maksat eyler
mânâdan içerû
hamza sütbıyık rubaileri cilt III sahife 87
Bosporos nicki arkadaş dolar 18 lira olduğunda aralık ayında sürekli olumsuzluk pompalıyordu.20 aralıkta 11 liraya inince ortadan kayboldu ondan bahsediyorum.Enflasyon yüksek kur yüksek ama hisse bazında güzel kazançlar oldu bunları değerlendirenlerde.Tamam herşey kötü ama iyi olanları da ıskalamamak lazım.Herşey düzelse yine mutsuz olacak bir kesim var.Artık hastalık olmuş çaresi yok.Borsa ile ilgileniyorsan fırsatları yakalayacaksın,oturup yakınmanın kimseye faydası yok onu anlatmaya çalışıyorum,oturup ölümü bekleyelim o zaman
Adam, aleni cebimizdeki parayı çalıyor.
Sürekli çalıyor.
Doymuyor.
Çalanları ödüllendiriyor.
Suçüstü yakalananlar terfi ettiriliyor.
Diploması bile şüpheli.
Üniversite arkadaşı yok.
Milli eğitime aktarması gereken paraları, imam dünyasına aktarıyor.
Eğitimin içini boşaltıyor, biyoloji kitaplarından evrimi çıkarıyor.
Alkol, sigara kullananları, arabası olanları sömürdükçe sömürüyor.
TL'si olanların, parasını çöp yapıyor.
Nas diye laikliğe nanik çekiyor.
Faşist mafyayla işbirliği yapıyor.
Tabiki mutsuz olacağız.
Borsada 3 kuruş kazandık diye, mutlu mu olacağız ?
7 lirada thy almayıp 70 lirada atlayan olduysa hiç ağlamasına gerek yok suçlu aramasına da gerek yok.7 liradan alan ihya olduysa 70 liradan alanda batacak bu işin kuralı bu.Gerisi hikaye.
Nazar 🧿 değemesin