Akşama bakalım kasadaki ceton durumuna bugün ne kadar eksilmiş
Printable View
Akşama bakalım kasadaki ceton durumuna bugün ne kadar eksilmiş
krdmd fon olarak almış gözüken ziraat ve halk çıkışları mevcut 2 gündür.
Bence İktidar faizi sıfıra indirme kararlılığında, devam eder ise bankacılık iyice zorlanabilir.
TV'de alkol, rakı, viski, sigara denince hemen uyarı veriyorlar.
İleride faiz denince aynı şey olabilir. Getiri oranı, nema veya vade farkı diyeceksin denir.
Bazı otoriterlerin şöyle bir düşüncesi mevcut, iktidar değişirse bankalar ralli yapar deniliyor.
Sizce iktidar değişir mi bu seçimde
Sabancı yöneticisi sigorta işine yabancılar sıcak, yerlinin sevmediği bir sektör dedi.
Bankacılık ve sigortacılık global ilkeler ile işlem yapıyor, orada kafana göre düzenlemeler yabancı yatırımcı için çekince yaratır.
toaso devre kesti.
bakın bakın ne diyeceğim bakın bakın ne diyeceğim o gün bu gün mü
No panic herşey kontrolüm altında, cücük kadar sermaye ile 10 kaplan gücündeki palaya karşı vuruşuyorum dayucuğum
Kozalaklarda düşüş manidar, deprem nedeni ile madenlerde devlet hakkı vs oraya ekstra vergi gelebilir. Çıkarılan altın öncelikle merkez bankasına satılıyordu belki oradaki kur sorun.
Grafikler bilinmeyenleri açıklıyor o yüzden grafikleri önemsemek lazım.
neyse ben spora gider...
5,360 geçilirse xu100 de masaya kumara otururuz...
şimdi bıçak sırtında...
aday açıklanmış olur hemde...
mıy mıy mıy satıyor herif spotta.. vadeli dip yapıp anında zıplıyor
seans sonuna doğu çok pis hareket bekliyorum herif çok sinirli ve heyecanlı.
:drunk::drunk:
Sigorta tarafı bu sene sıkıntı yaşayabilir. Pek çok şirketin yeterli reasüransı vardı ama deprem nedeni ile bu reasüransın ne kadarı kullanıldı onu bilmiyoruz. Allah korusun bu sene içerisinde tekrar bir deprem olursa sigorta şirketleri çok büyük sıkıntılar yaşar. Takvim yılı geçtikten sonra yeni reasüransları da çok daha maliyetli yapmak zorunda kalacaklar. Bunlar olumsuz. Olumlu taraf ise vatandaş şu an daha çok sigorta ürününe talep etmeye başlamıştır deprem korkusu ile.
trade ederken iyi gidiyor bu music
https://www.youtube.com/watch?v=Z-VfaG9ZN_U
Sigorta yolsuzuğa çok açık bir sektör. Bir matbaayı su basmıştı, sigorta muhtemelen reasürerden para alıp hasarı ödedi. Sonra makinaları temizleyip aynı firmaya sattı.
Sigorta acentesi benden yap internetten yapma sonra karışmam diyor. Sağlam acenten var ise araban hasar gördüğünde daha farklı oluyor, bir iki eksik var ise onları da yapıyorlar.
vs.
yavaş al beya..
matriks dondu mk
Yavaş al makinayı bozucan.
Eskiden her yukarı tepki çıkış fırsatı denilirdi...
Şimdi her aşağı tepki giriş fırsatı haline geldi...
Belki de pala koca bir günü sırf yarınki çıkış için yatayda geçirdi...
Hala seçime kadar kısa süre kalmışken palanın elinde bir kamyon mal ile girmesine neden olacak yeni bir zirve yenilemesini aklım almıyor ama geri alımlar, varlık fonu, fonlar varken ve zarlar hileli iken düşüş de artık kolay değil...
BİST100 grafiğinin kanal tepesini değip aşağıya dönmesi fazlaca beklenen bir hareket olurdu, o yüzden kıramıyor havası verip kırması daha makul bir senaryo olarak geliyor...
bu 6 lı ganyan da mutlu etmez bizi.
bunlar her kararda 6 ay toplanıp karar vermeden dağılır.
ben seçimden sonrası içün kim kazanırsa kazansın acık temkinli bakıyom.
Acayip aldı aldı aldı ekran dondu.
:)
Yok öyle bisi. Dışarıdan okuyan var ise.
Haber bekleniyor..... gelecek haberde şort uygun bence....az önce tekrar şortladım...ama ama kapadım..
6li masa toplantılarıni shortluyor muyduk longluyor muyduk unuttum
1 Gbit/s Port
internet bu hızda..
https://contabo.com/en/vds/vds-xl/?i...y=1&contract=1
ona rağmen donuyor son iki gündür.
Ocak ayı mevduat bankaları özkaynaklarını artırmış ama Şubat ayında daha az kazanmışlar.
Detayda Kamu mevduat daha yatayken, yabancı ve özelde artış daha fazla.
https://i.hizliresim.com/fz8h7ya.jpg
Akşam pazarı başladı yabcak bişii yok akacak kan damarda durmaz, lönkü zararına verdim 5883 den
satarkende dondu..
ahahaah neeeeeeeeeeee :drunk:
1 Gbit/s Port
internet bu hızda..
https://contabo.com/en/vds/vds-xl/?i...y=1&contract=1
ona rağmen donuyor son iki gündür.
sağlam sinir,sağlam para şart:)