Teşekkürler ben enson yüzde 5 gibi hatırlıyordum.Oyakta bulaştı tahtaya bakalım ne yapmak istiyorlar göreceğiz.
Printable View
Teşekkürler ben enson yüzde 5 gibi hatırlıyordum.Oyakta bulaştı tahtaya bakalım ne yapmak istiyorlar göreceğiz.
Sayın Keremc Acaba Oyaktaki alım tahta sahibinin mi?Yoksa Abdullah beyin olabilir mi?Neden diye sorarsanız son günlerde Gedik ten ciddi alım gözüme çarpmadı.İnanın bu filim nasıl bitecek çok merak ediyorum.Hakkımızda hayırlısını temenni ediyorum.
Valla onu bunu bilmem yakın zamanda hareketlenecek gibi his var içimde takaslarda garantiden 50 bin lot ünlüye virman oldu oyak topa girdi falan bakalım göreceğiz 12 ye gelse zaten ky kalmayacak tahtada oradan nereye isterlerse götürürler artık izleyip görelim
ytd.
KAP-31.10.2018 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Sn. Ahmet Okan'ın yerine, Sn. Gökhan Güralp'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir.
Tahminim tutarsa buradan alım fırsatı vermeden 14 denemesini yapması hiçde zor değil bir haftadır hazırlık yapıyorlar virman falan 😁
Ytd
Bence hazır ama burada başka şeyler dönüyor.Çok beklemiş ralli olma ihtimali yüksek
Ytd
Biraz açarsanız sevinirim?