Sen gene yazma boş ver.speğe yol gösterme...
Bazı arkadaşlarda her tv haberi paylaşmasa iyi olur.herkes haber izliyor sonuçta...
Haber kesinleşsin geri kolay merak etme.
Hayırlı günler
Printable View
ÜSTAT bana kalırsa fitil öyle yada ateşlendi gözüme al çalı dibinde bekle modunda geldi... sıkıntı sadece aylık görünümde ay bitimine 3 gün kaldı bu 3 gün sonunda 220 altı bir kapanış yapmaz ise oradan da pozitif cıkmış olacağız....neden bir banvit olmasın..banvit te ortalama bu fiyatlardan 28** gördü BEN 555 e razıyım:kahkah:.... sn Fikret Orman ağızından mı kacırdı bilemem ammma devletten de sanırım 2-3 ay içinde beklenen spor yasası mı diyelim vergi affımı diyelim adına ne dersek diyelim olumlu haberler spor endeksini sıcak tutacaklar ,arada bir KATAR-ALİ KOÇ-KAYYUM-YARGITAY-ÇİFTE KUPA (ANLAYAN ANLADI) pompalasalar ... bu saatten sonra spor hisselerinden güçlü düşüşler orta vade alım için bir fırsat olacak kanısındayım TS 195 e FB****-BJK***GS*** kadar sürekli alıcıyım.....BURADA YAZILANLAR AL-SAT-TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR .
Görünüşe göre yarın...Tam yukarı açmaz...aşağıda açmaz...Yerinde biraz bekler......Hisse de değilsem daha düşecek diye girmem...Hisse de isem her an haber gelir satarsam çok üzülürüm derim satmam...Spek böyle yapar.. eğer gideceği varsa da zaten herkes arkadan bakacak şekilde gider ....Ama yarın eğer elinde kalanlar varsa onlar malı boşaltmak için ufaktan gazlama yapar...Haberi beklemez..........Ben.. Hacime güvenerek..1 hafta daha buradayım....Bu haberler gerçek olmasa bile bir 2,40 -2.45 hareketi bekliyorum...ki...İngiltere ..Fransa ...Almanya..İtalya da takımları Katarlılar...Çinliler...Ruslar...Leblebi gibi alıyor...Bizde Katarlılarla bu kadar samimi olmuşken Trabzon spor un bir bölümünü niye almasınlarki....Yatırım tavsiyesi değil ...Sadece fikir paylaşımıdır....
Sayin trabzon milletvekilimiz in acikladigina gore stat trabzona verilcek bu guzel isim hakkini artik heralde katarlilar alcak bunuda milletvekilimizden ogrendik sikinti yok bunlar guzel haberler 1.95 e alcak arkadaslarda var o da guzel fazla dusmicez ozaman korkuya gerek yok boyle iyi insanlar oldukca sikinti yok yola devam ytddddddddd
Aracı kurumlar birini işaret ediyor, umarım yakın zamanda orjinal kurumuyla da gelir...
Bence bir karadenizli olarak buraya çok daha önce gelmesi gerekirdi..
2,20-2,80 hareketinde , bulasanlarin % 10 u sevinir,% 10 tüh erken sattık der geri kalan % 80 i üzülür..
Kalp grafiği çekiyor
ele ıyı verdıler sankı cuma gunu ,duman ettıler mılletı