Migrosun son bilançoya göre DD i 1.35 (birleşme olacaksa o da varlıklarını değerleyecek bu da değişecek)
Kipanın DD ni bilanço geldikten sonra hesaplıyacağız. Sonra oranlıyabiliriz biraz sabredin...
Printable View
hissenin çagrı fiyatı üç aşagı yukarı belli onun üzerine çıkması için muafiyet alıpta arz talebe göre değerlenirse çıkar şuan birleşme fiyatı hesaplama yorumu yapan arkadaşlar bu konumuz değil ki şuan spk nın çağrı verip vermemesi
Yukarıda bahsettim 1 şubatta SPK nın tebliği yeniden değerlemeyi zorunlu çıkınca şirket açıklamayı da yaptı. Özkaynaklar zaten gereğince yükselince Migrosun muafiyet gerekçesi otomatikman ortadan kalkmış oluyor. SPK nın bunca zamandır bu konuda cevap vermemesinin sebebi bu, o da bilançonun resmileşmesini bekliyor. Çağrı olacaksa da çağrı fiyatı Kipanın haber açıklanmadan önceki fiyatı değil, satınalma veya birleşme sonucu oluşacak son fiyata göre düzenlenecektir. Çagrı fiyatını esas teşkil edecek ilk unsur satış veya birleşme fiyatıdır. Bu yüzen eğer birleşme olacaksa hesaplanacak olan fiyat aynı zamanda çağrı fiyatı olacaktır... Bu hesaplamalar ondan önemlidir, zaten temel analizin ana unsuru da bu değilmi.....
10 milyonu aşkın işlem olan tahtada kademe gitmiyor
Oyunun bu bölümü umarım seans sonunda değişir
Akşama çıkacak bilançodaki rakkamın gerçeğine oynayacak oyuncu mutlaka vardır. Şimdilik baskıya devam ı oynuyorlar
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok isterdim şuan tahtada duran gözüken 3.5 milyon lotu tek kalemde çizmek
Bakalım ne yapacaktı açıkcılar o zaman 😁
haklısınızda hesaplamada en yüksek değer baz alınır migrosun değerlemesi bile son 6 aylık olan fiyatın üstünde çıkmayacağı kesin spk çağrı yap desede, miğrosun değerlemesiyle muafiyet koşulunun otomatikmen kalkacağı bi hamle yapmasını beklemiyorum ben ayrıca muafiyettede hissenin pek olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyorum
Bu arada tahta resmen durdu işlem yapmadan bekliyorlar
Birde şu konu var migros un gayrimenkulleri kipa kadar yüksek değil
Merak edenler www.migroskurumsal.com
adresinden 2016 faaliyet raporunun 164. sayfasında bakabilirler
Benim gördüğüm 389 milyon