finansman ve ünlü kağıttan çıktı
finansmanın 10bin ünlünün bin lotu kalmış
Printable View
finansman ve ünlü kağıttan çıktı
finansmanın 10bin ünlünün bin lotu kalmış
Yani sabah 4.70 altı acabilirmi?
bugün pek doğru olurmu bilmiyorum ama bi milat oldu bence
düştükçe toplamayı düşünüyorum
ALLAH utandırmasın
Evet belki milat olursa milattan sonraya ömrümüz yetermi bilmem. Dediğiniz gibi olursa burdan itibaren sürekli yukardan kapatması lazım. Yoksa beklerim derseniz tuclk gibi 1 yıl öncesinden beri ha bu gün ha yarın diye bekler durursunuz ve kağıt dahada inadına düşmeye devam eder. 6 ay önce sözde spek satışları bitip kağıt ortalama 4.20 fiyatına gelip ordan uçuşa geçecekti. Oysa tam tersine 3.20 ye düştü.
Gidecek yıldız kağıt en azından flap gibi olur; bir geri iki ileri gider ve 2 ayda %400 yapar. YTD.
Bu sefer snpamın ipini çektiler gibi. Ytd
4.90 civarı açabilir
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapasite artırımı için alan genişletilmesi haberinin kötü tarafı şu: Normalde biz, SNPAM arsalarının bulunduğu yere yüksek imar verildiği için, buradaki fabrikanın başka yere taşınmasını ve bu arazinin değerine uygun bir şekilde (yani buranın değerine göre çok küçük bir kira ile değil de kayda değer bir şekilde) değerlendirilmesini bekliyorduk. Ancak bu haber bu beklentimizi erteletiyor.
Diğer taraftan, çimento satışından gelecek para, makinelerin yenilenmesine göre çok çok fazla olmalı. Bence SNPAM'ın bu seneki karından bu alım ve yenilenmeleri yapacaklardır. Çimento satışı 3-5 ay içinde olmazsa, bu seneki kârı bahsedilen yenileme ve genişleme işlerinde kullanacağız deyip temettü vermeme ihtimalleri de var. Çimento'dan gelecek parayı başka yatırımlarda kullanacaklardır. Çoook uzuncu iseniz zarar etme ihtimalinizi zayıf görüyorum. Tabi ekran başında sürekli durarak psikolojinizi bozarsanız o zaman başka!! Kısa ve orta vade için, bence hisseyi sürünceme aşamasına alacaklar.
Diğer taraftan, şirket anlaşılmaz bir şekilde vergi beyannamesini yayınlamamakta ısrar ediyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1tl lik daha limit var . O zamana kadar mallanan ky yı söğüşlemeye devam ederler. Tabi mucize eseri yönünü yukarı çevirmezse. Bu da büyük bir hayal gibi. Esasen yarın kolay tahmin edilecek bir hareket yapmayacak bence. Ama kalleşlik hareketini bırakmaması daha olası gibi geliyor bana. Yani ky yı damdan düşürmeye devam eder. YTD.