long flat yerine short flat daha güvenli geldi bana. bir anda aşağı basarsa pala pis terste bırakabilir.
Printable View
long flat yerine short flat daha güvenli geldi bana. bir anda aşağı basarsa pala pis terste bırakabilir.
Hesap kitap ortada. Bu satış rakkamları ile kazandım demek çok zor. Tüm maliyetler dolara endeksli olduğuna göre, satış rakkamlarınında dolar olması lazım. Onu da alım gücü kaldırmıyor. Ben Bağdat caddesinde sahil tarafında 1M dolar altına ev satmıyordum, şu an 300-500K $ dolara ev dolu... Dolar bazında yarıdan fazla düşerken artık para kazandırıyor demek imkansız.
2017-2018 de demir 2000TL civarıydı, şu an 4000TL civarı... Online da bakabilirsiniz... Gayet net. Ev fiyatları %100 arttı mı? :) Adamlar çöp kutusu fiyatlarını, haftalık dolar cinsinden güncelliyo bu ülkede...
Bizim buralarda müteahhitlerin gözü kimsenin arsasında değil artık. insanlar gelip yalvarıyor, yapın diye. Şartlar değişti, devran döndü. Para aklayan bi kesim var, onlar zaten hız kesmeden devam ediyor. Bir kesimde işler durmasın diye yapıyor. Bi de badem kesim var, onlara diyecek bir şey yok :)