Printable View
Trump:STOCK MARKET UP BIG! Allah razi olsun Trump Başkandan
Alıntı: Originally Posted by melihsah Trump:STOCK MARKET UP BIG! Allah razi olsun Trump Başkandan Melaniyi de unutmayalim ustadim Katkisi buyuk Adama ilacsiz korona atlattirdi
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu 2 tabanı var sonrasi acik olur bence. O ara bir yerden kacariz :) Hayatta kacmam ustadim Ben ikinci tabanin dahi olacagini dusunmuyorum Tahtacisi guzel goturuyor
https://youtu.be/roq4cgowuSs
bu hafta iyi açılış yaptık, darısı haftanın devamında olsun inşallah....
Alıntı: Originally Posted by trust06 bu hafta iyi açılış yaptık, darısı haftanın devamında olsun inşallah.... Bir ben mi (d)üzüldüm 😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Hayatta kacmam ustadim Ben ikinci tabanin dahi olacagini dusunmuyorum Tahtacisi guzel goturuyor Yere yatırır gibi deyince serbest düşüş beklediğiniz düşündüm. Öyle ise güzel :) Bu arada Trump'in tivitindan sonra herhalde yarın falan ufak bir düzeltme gelir. AFT alış emri göreceğim.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim yogunum bugun Gelirim siz baslayin Ustad bu daghl otomatiğe bağladı. Mermisi ne zaman biter. Birde bmelk i siz söylemiştiniz galiba ama alamadık. Tebrik ederim..