Eğer 2 milyar dolarsa gerçekten kaçtığı ülke zayıf bir ülke ise korur bile deli para..Bu coin işine Allah'tan başlamadık..viop gibi bir kumarhane yetiyor.
Printable View
USDTRY 8.38
EURTRY 10.22
İyi ki borsa kapalı
7/24 tv de propaganda yapmaları gerçekleri değiştirmiyor. akdeniz de merkel, suriye de putin.. bunlarla konuşmadan adım atmıyorlar. tabanlarını gazlamak için ise gemileri ara sıra denize çıkartıyorlar sonra "planlı bakım" için tekrar limana geri..
Kaçtığı yer arnavutluk. Oradaki mafya avrupa daki şikeye karıştı. Kuvvetli yer.
destek verip vermemen konu değil. sadece destek verdiğin parlattığın şeyleri konuşuyorsun. muhalefetin yeterliliğini sorguluyorsun. akp'ye eleştiriyi ise ancak akp nin çuvallamaları sana hatırlatıldığında yapıyorsun, "bu konularda desteklemedim" diyorsun..kaldı ki desteklemediğini söylediğin şeyler son 20 yıldaki olayların nerdeyse %90'ı.. yani akp nerdeyse bütün meselelerde batırmış ama sen muhalefetin yeterliliğini sorguluyorsun..
genel olarak savunma sanayi gelişmeleri ve siha teknolojisi üzerinden projekte edilen güç söylemlerinin kamuoyuna yansıması konuşuluyor..başarı olarak..dış politika sadece bu mu?
avrupa istediği kadar mülteciyi bize geri yolluyor, para veriyor. mülteci meselesi ülke güvenliği açısından önemli değil mi? neden avrupa bize geri gönderiyor, ve neden akp kabul ediyor ? para için mi? evet para için elbette. veya kafana göre ülkemiz için çok gerekli mali kaynakları araplar ve abd için kanal açmak için kullanmak ne mesela ? bariz kötülük değil mi?
bu da bizi dış politikanın önemli unsurlarından birisi olarak ekonomiye getiriyor. abd iki dünya savaşında da ekonomisi geri kalan herkesi katladığı için başarılı oldu. soğuk savaş döneminde rusya silah sanayinde süperdi ama nihayetinde abd karşısında çöktü. istediğin kadar silah yap ekonomin kötüyse, icraatlerin çapsız ve yetersizse berbat hale getirirsin ülkeyi ve ekonomiyi, merkel'e diz çökersin yardım ve destk için.
Rabia öldü sisi en büyük kardesım olur. İsrail kan döküyordu şimdi konferanslara gel denıyor. Suriyede 30km güvenli bölge zafer kazandık abd baskan yardımcısı muhatabm değil aynı masaya oturmam dedi akşamına abd baskan yardmcısı masada poz veriyordu. Ne oldu suriye 30km olayları ??? Ver suriyeyi al karabagımı oldu.
Ermenıstan karabaga ilk saldırısında putin çıkıp ben ermenıstanın yanında olamam karabag ermenıstan toprağı değil ki destek vereym dedi !!!
Kımse gerizekalı değil daha cok söylenecek şey varda Allahında bir hesabı var bakıcaz. Milletin canına yetmıs yüreği olan secıme gider. Alsın güvenoyunu yapsn anayasasını kanal istanbulunu yapsın doları 15 20 50 kıme ne. Hadi buyur yap görelim