Neyse konumuz bu değildi zaten
Printable View
Kronometre atayım.
Kalan son 10 gün.
https://onlinealarmkur.com/countdown...-03-15T12%3A00
Hem Ankara ya hemde Adana ya gitmeyi düşünüyorum demerniz lazımdı..LM-X210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazara markete göndermediğimiz 18 yaşındaki çocuklar oy kullanacak. Bunlar sosyal medyada çok aktif. Sağı solu hiç belli olmaz. Bunlar hayatlarında kriz nedir hiç bilmez. Bunlar oy kullanacak. Bu seçim çok şeylere gebe. RTE kazanamaz o kesin de. Sürpriz biri seçilebilir. Ersan Şen in aday olması akp ve MHP ye zarar verir. Bu adam her partiden gençlerden oy alabilecek biri. Bence iyi Parti'nin attığı yanlış adım masadan ayrılması akp için tuzak oldu. Ben RTE nin bu ortamda seçime gitmeyeceğini düşünüyordum. Şimdi seçime gider babayı alır. Ersan Şen aday olursa son ikiye RTE giremez.
Benim gibi düşünen bir siz varmışsınız forumda... Üç veya daha çok adaylı seçimde malum şahıs ilk ikiye giremeyebilir...Zaten Ersan Şen aday olursa malum şahısın adaylığı konusunu ciddi bir hukuki zeminde tartışmaya açar ve oldukça ikna edici konuşmalar yapabilir...
tüm bu olanlar tam da sn. refaba ' nın konusu !
Müesses nizam ne isterse o olur. Sürü sahibi, sürüye bir çoban görevlendirir. yanına da bir kaç iyi eğitimli köpek verir. Çoban , sürüye iyi bakar verimi artırırsa ödülünü alır. Sürüyü kurt , çakal, ayı gibi vahşi hayvanlara karşı koruyamazsa , iyi beslemediğinden , ilgisizlikten verim düşerse önce çoban gider sonra köpekler değiştirilir.
Biraz köy hayatımız olunca gözlem yapma fırsatı bulabildik.
Bu kadar olay oluyor ama tek etkilenmeyen dolar / tl. kalıyor. Bu konu da araştırma yapan vardır muhakkak. Sonradan kitap yazar satarlar ama şimdiki zamana faydası olmaz.