https://s12.directupload.net/images/200423/te9eclel.jpg
Printable View
https://s12.directupload.net/images/200423/smqqc8ra.jpg
son bir yıl içinde borsa dışında alan satanlar
Cefaks kardeş kusura bakma acemiyim ama bu gönderdiğin tablo ne anlama geliyor? Birde twette bir haber var cihan sütsurup pat alım satım konusunda başvuru yapmış bunuda yorumlayabilmisin ltfn.
Portföyünde islem görmeyen senedi varmış sanirim toplu başvuru yapmış arada kaynamıştır 0.25tl ederi.. hayır 0.25 nerden bulmuşlar onu anladim [emoji23]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen Egeli & Co bize ortak olsun dedim. Murat Güler aşağıdaki hisselerin hepsine ortak hepsini tavan tavan gidiyor. Egeli & Co %7,5 ortakmış. Biz de ortak olalım da tarım şirketlerinde yükseliş trendi var kaçırmayalım. YTD
Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EGCYO)
Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş. (EGCYH)
Egeli & Co Enerji Yatırımlari A.Ş. (EGCEY)
RTA Laboratuvarlari Biyolojik Ürünler İlaç ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş. (RTALB)
Güler Yatırım Holding A.S. (GLRYH)
Bu hisseyi borsaya açmayı becerebilselerdi şu durumda 2-3 tl olurdu.Allah belanı versin Acun..Mine...
satılık hisse var almak isteyen olursa çekinmesin yazsin bana 0.20den veririz şirket isterse de yazsin utanmasin 1 2 milyon lot veririz onlara ... gerçi onlar bilancosunu düzeltmek için gübreleme ile meşguldur ..ohh ne güzel cevizlerin % bilmem kaçı bizde patladı .. neyse günün birinde ödeşeriz [emoji6]
Anladığım kadarıyla benimle beraber toplam üç beş kişide bu lanet hisse var. Ben taaa faruk süren zamanının mağduruyum. Hukuki acıdan birşeyler yapılabilir mi. Cevizciler bu teşfik fırsatını niye değerlendirmiyorlar.
şu işi başaramıyorlarya insanın çıldırası geliyor çok mu zorya gidin çalışan bir iştirak bulun (ki bulacağınızdan %100) eminiz.kasa ve banka hesaplarına sermaye avansı olarak nakit para koysanız bir de böyle deneseniz
bu arada elimizdeki hisseleri bankaya teminat gösterebliyormuyuz bilgisi olan varmı nede olsa 100 milyon aktifi olan bir şirketin %18 bizim bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
bilemedim herhalde şaka olarak söylediniz belki ama daha geniş anlamda bilgi vereyim. Diğer okuyanlarında bilgisi olsun. Bankalar teminat olarak bazı durumlarda sadece Yıldız Pazardaki hisseleri teminat olarak alabiliyorlar. Onun dışında işlem görüyor bile olsa şirketin finansal durumu ne kadar iyi olursa olsun olmaz.
Diğer hukuki süreç ise artık mümkün değil. Herhalde eski YKB için düşündünüz. Kaldı ki en son yapılan GK da ibra edildiler. Kimse şerh düşmedi. Yani bu sadece Eski YKB ye yaradı. Zaten Markada açılan davalar var. Ben o zamanda Marka için söylemiştim. Pek mümkün değil diye. Yani sonuçta açarsın ama kazanamzsın. İşler öyle yürümüyor. Yalnız TTK da açılabileceğine dair ifadeler vardı yanlış hatırlamıyorsam..
Neyse biz konumuza dönelim. Ben 2020 sonu için bilanço simülasyonu yaptım. son zamanlarda konuşmadım şirketle ama zaten benim sorularımın cevabı konuştuğumuz yetkilide yok. Zaten istekli olduklarındanda pek emin değilim. Yani bakın ceviz şirketi bize yeter. Yeni bir şirkete ihtiyaç yok. ama yaptıkları kar muhasebeleştirme açısından doğru ama kağıt üzerinde. yani şöyle ifade edeyim. Örneğin ortaklar bu sene kasaya para koymazlarsa şirket devam edemez. Zaten hernekadar tüm şartları sağlayıp başvurmuş olsalarda daha önceden TTK da bu durumdaki şirketler için iyi şeyler yazmıyor. Nitekim göreceksiniz ortaklara olan borçlar daha da artacak. O yüzden tek sorunun cevabı lazım. Genel Kurul ne zaman yapılacak...
Yapacakları şey özsermayeyi güçlendirmek 2 senedir aynı şeyi söylüyorum. 1500 sene daha bekleriz artık.
Yani şimdi düşünüyorum. YK da bir üye var. 10 senedir TRNSK da yönetim kurulunda işlerin nasıl yürüdüğünü hiç mi bilmiyor:))
Adamlar ayakkabı tabanı üretip borsaya giriyor. Biz gıda tarım şirketleri önem kazanmışken hisselere uzaktan bakıyoruz.
Patronlar yeterli para koyup başvursalar şu an koydukları parayı katlamışlardı.
https://www.iha.com.tr/haber-bayrak-...esecek-847197/
şirketle konuştuk herhangibi gelişme olmadiğini söyledi senelerce burdayiz ...
6 ay sonra bidaha arariz artik ... hikeyelere fazla inanmayın ortada garip garip tipitipler var
5kr cok bille [emoji23] suriye borsasına gireriz kesin SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi burda yazacaklarımı kimseye söylemeyin tamammı ..ceviz ağaçları büyümeye devam ediyor .. kaliteli gübre işin sırrı 2025 gibi bisteyiz 263 cü başvuruda .. unutmayin kimse bilmesin bunu[emoji23]
moral bozmakmi 3 sene geçmiş .. artik dalga gecilmesi gereken yerlerle dalga geciyorum ..yazdiklarım gitmesi gereken yere gider.. rahatsiz oluyorsaniz formdan ayrıl buttonu varmış .. form babanizin formu degil
Buraya bulasanlarin cogu Sulun Mine'dendir herhalde.
Cevizler iyi gidiyordu. Niye duzelmedi ki durum acaba?
Beklemekten başka çare yok Tekrar dönerse para bulduk diye sevineceğiz
%60 minezede burasının .. cevizcilerde fıss çıkti .. beleşe borsa girmeye çalışiyorlar .. daha çok beklerler .. harcadiklari 1 2 milyonla ile kaldılar adamlar.. onlarda transzede oldular sayılır[emoji23]..
bizde hayal kurup zamaninda 0.21 vermedik gazcilar sağolsun..
bide bir grup var her ay borsaya dönüyorlar acaip ilginç [emoji23][emoji23]
etrafda bistte dönüyormuşuz gibi hava estiriyorlar ama millet elinde patlamış hisseleri satmaya çalışıyor olabilir .. her dudugunuza inanmayin ..şirketin numarası belli arayın konuşun... ben şuraya şu yazıyi bırakayımda ne olur ne olmaz[emoji23]
Esems trnsk bakalim önce hangisi
Her 2 sındede zaman zaman ıslem yapmıslıgım olmustu esem bazen zarar bazen kazanc trnsk zarar etmıstım sanmıyorumki ufak bi ihtimal bile olsun geri dönemezler son olarak yakın ızleme kagıtlarından metal ve salıx kapatıldı ve snkrn yakın ızlemeye alındı muhtemeldir zaman içerisinde daha bi çok yakın ızleme kağıdı kapanabilir misal egeliler ekız emnıs brko dırıt gibi gibi o pazar cok sakat kazanclı gunlerınız olsun
snkrn başina geçmiş ural bey .. ne kadar şanslı bir şirket .. 2ci perde snkrn loading ... tabi transturkteki başarılarindan sonra gayet doğal [emoji23]
https://i.hizliresim.com/zm8MVr.png
şu wp grubu bu hafta kesin bistte döndürürler ama.. ver gazı ordan mahmuttt abiii[emoji23]
bugun şirketti aradık bilin bakalım ne dediler çalışmalar devam ediyor ve bist ile görüşmeler devam ediyor .. artık gülüyorum bist sanki babasının oglu her hafta görüşuyorlar napıyorsunuz bi görüşüp gerimi geliyormusunuz .. bırakın artık bu ayakları red yediginizde bist size yapmanız gerekenleri bildirmişlerdir .. bistteki hiçbir konu sürümcemede kalmaz sonuç ciktıginda net sonucu almışsınizdir .. ya isteklerini yapın başvuru yenileyin yada yapmıcagınıza dahi bir açıklama yapin bitsin artık bu iş .. yoksa dahaaa çook bist ile görüşürşünüz okey filen oynarsiniz ..
neyse whatsupp grubu haftaya koteye döndürüyordur [emoji847]
şirket 6 aylik bilancosunu cıkarmıyor .. anlami 2021 mart ayina kadar benden bişey olmaz ..2023de bile bunlardan bir halt olmaz.. bu kadar boş bir şirkete devredenlerden allah razı olsun .. elleri dert görmesin .. transturkun kotdan atılmasinda emeği geçen herkezin elerinden öper saygı ile anıyorum [emoji854]
bu işler gazla olmuyor whatupp [emoji23]
Arkadaşlar 100,000 lota kadar, 10 kuruş nakit hisse alırım. Bu da burada dursun, şirkete patrona güveniyorum.
Güvenmeyen devir etsin. Chandler cinsi ceviz var şirketin pandemi de yurt dışından ürün de gelmeyince ceviz bile çok değerli olabilir.
Aynen bende 100.000 lota kadar alirim.0.10 kurustan.batik hisse kaybetmis gibi gorcez.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi