7.73,sanırım tavana kilitleyecek...ytd.
Printable View
7.73,sanırım tavana kilitleyecek...ytd.
Rüchanlar 4.50 gıbı bır rakamdan kapanmıstı. yaklasık 1.50+1=2.50 kullanılmayan ruchan kalmamıstır galıba... çıkışın maksatı bellii...
Arkadaş hedefimi belirttim,yılların borsacısıyım,topiklere yazdıklarımı takip edersen ben hiç yanlış iş yapmam,hiç kimsede benden şikayetçi olmadı,çünkü kazandırdım,sadece şurdan,buradan sattım dediğimde kızdılar,onu belirtmemin gayesi sizde bunu yapın anlamındadır,kimsenin bu melun borsada zarar yazmasını istemem.
Bu vaziyet siz rüçhanların hepsini kullanın simdi, biz pazartesi çakarız anlamına gelmiyordur inşallah.
300 K lot falan vardı yarısını 70 üstü okuttuk,geri kalanlarlan yola devam,alan hayrını görsün.
Çok şükür bu 2,59 takıntısını geçtik. Hadi bi tavan artık.
Son 2.74 yakmıştı,70 üstüne dikkat,doldur boşalt yapabilirler...ytd.
konya tavan göltaş tavan bu enbesil neyi bekliyor...ytd
Yani hedef nedir üsdat
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
279 görürmü acaba...ytd
2.68 üstüne atıp kalırsa 2.70-2.74 ve 2.78 muhtemel olabilir kalırsa ytd
Bir tur daha afyon hadiii!
2,73 iken şaka olsun diye bu yine 2,53 kapatır yazacaktım
Yazmaktan vazgeçmiştim
hacime bak maşallah yeniden mi arz oldun mübarek?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff970fa058.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler. Ak satıyor. Sabahki kap açıklamasına göre çimsa bayağı pay topladığını da göstermişti oysa. İlginç. Pazartesi günü korkutuyor gerçekten ama inşallah yanılırım.
Endexin 2000 puan düşmesi işi bozdu,belirttiğim gibi 2.70'e dikkat diye uyarmışım.zaten ben oradan yarısını boşaltmıştım.
15 puanlık marj bugün fena değil,3-5 puanları artık geride bıraktık sayılır,endex düzelirse tekrar 70 denemrsi yapabilir,sert düşerse endex o zaman işler değişir,çünkü bundaki uyanıklrın bir gözüde endexte,sanırım dolar pozisyonlarındaki açıkları kapatmak için borsadaki senetleri kovalıyorlar,bunlara dkkat !!!
Teşekkürler hocam, buraları yorumsuz bırakmayın lütfen.
İslem hacmi cildiriyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2d27378f92.jpg
2.70 denemesi yaptı belirttiğim gibi !!!
Zaten en iyisi vur kaç Allah bereket versin 2 posta :)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavana gidiyor:) endexsin düzelmesiyle.
2.77 yapıp geri döndü,sanırım tavan çekmeyecek,70 üstü kalırsa pazartesi ne yapacağı o zaman belli olur.
Sünepe herifler üç dört kademe için tavana yürümediler, neyse buna da şükür
2.68 kapattı,buda fena değil,tavan çekse,yada 70 üstü kapatsa daha iyiydi...Bugün btün yoğunluğumu bu hisseye verdim,bunun haricinde 5 hareketli hissem daha vardı,ama buna fazla yüklendiğim için yoğunluğum bundaydı,genellikle bedellilerin son gününe yakın çoğu hisseler hep hareketli olur,pazartesi buluşmak üzere :wave:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...906e06e563.jpg
Bu kâğıtta al sat çok riskli bence tavan derken hüsran grafikte uzun vade kağıdı olduğunu söylüyor gibi doğru mu
benim o kadar bu şirkette param olsa şirketin yaninda ev alir gece gunduz izlerdim.Bu riski alamazdim.Onceki gun 53 ten aldim 71 den gonderip bir haftalik çorba parami çikardim şukur.paramin yuzde 30 ile islem yapiyorum.Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.