şaka mı bu? 80,50'den bir kaç dakika (saniye?) içinde 75,25'e düşerek devre kesti????
lan nasıl bir hisse bu? topic'de bir kişi bile yok....
Printable View
şaka mı bu? 80,50'den bir kaç dakika (saniye?) içinde 75,25'e düşerek devre kesti????
lan nasıl bir hisse bu? topic'de bir kişi bile yok....
Devre kesmiş. Hayırdır...
Tombul parmak hikayesi mi acaba...
aynı seyı dusundum
aynı durum aynı anda takip ettiğim 4 hissede (kordsa, hektaş, sasa, kmpur) oldu... bir anda çok büyük düşüş yaşadılar. ancak sadece kordsa devre kesti.
hektaş ve kordsa toparladı, diğerleri toparlayamadı.
Bugün ne oldu böyle? Anlayan biri varsa anlatabilir mi....
BEN ANLAMADIM AMA TOMBUL PARMAK AKTIF ALIM YUKARI gidecekken,, HESABINDADA mal vardı veya , açıga stış yaptı sehven...aradakı fark yaklasık 15 bın lot kademeler ıslem gormus o arada...belkıde bastı panık yapttırıp toplayacaktı vs vs
Ama çok ilginç bir gün oldu. Kapanış süperdi...
Hiç kurumsal yatırımcı yok şirket biraz yatırımcı ilişkilerine önem verse 200 300 ler havada uçuşur ... Kordsa dan daha global bir Türk şirketi yoktur herhalde tesis anlamında
Bir dost
Toledo Solar Inc ile yapılan antlaşmadan sonra ortaya çıkan bir gelişme var mı? Solar ürünlerin satışı, üretimi vs.
Kimse kalmamış yine geçmiş yıllara dönmüş forum. Ytd
Kordsa gibi bir hisse de kimse bişey yazmıyor
Ama şirket de çok kapalı hiç kap atmıyor
Deprem bölgesinde yaşayan ve yakınları olan tüm herkese geçmiş olsun.
uzun vadeciyiz çok takip etmiyoruz hisseyi :)
bilanço yorumu bile yok... kimsecikler kalmamış bu hissede (bilançoya bakınca iyi ki de kalmamış diyor insan).
kratos
adamlar 1 yıl önce her şeyi konuşmuşlar.
Prof 42. dakika da eski binaları karbon lifli polimer ile güçlendirme yapılamaz mevzuatta yok dedi.
https://www.youtube.com/watch?v=NvUPpN6-eds
Maalesef yaptığım çalışmaları sunuma dökmeye enerjim yetmedi.
son 1 buçuk aydır aynı sayfadayız :) müthiş bir yatırımcı ilgisi var şirkete :halay:
hahaha... fark etmemiştim. 1 senedir kordsa'dayım, başlık 100 sayfa gitmemiştir sanırım. çok iyi şirket olduğunu düşünüyorum. bulunduğu iş kolları, yaptıkları arge çalışmaları, global ölçekte tanınırlığı, %100 döviz geliri, gelecek projeksiyonları vs... hepsi mükemmel, ancak hisse gitmiyor.
her yerde sahibi nedeniyle gitmediğini okuyorum, ancak sebebini bilmiyorum. Sabancı ne yapmış ki bu kadar kötü anılıyor piyasada?
Eski göz ağrım. Ne maceralar yaşadık mazide..
İşte bak geri döndüm.
Sevmekten kim usanır
Tadına doyum olmaz
Hangi gönül uslanır
Sevenle oyun olmaz
Kaç kere yemin ettim
Kaç gönüle de girdim
Sensiz yapamıyorum ah
Bak yine geri geldim
İster yüzümü güldür
İstersen ağlat beni
Bir gecenin koynundan
Bir geceye at beni
Kaç kere yemin ettim
Kaç gönüle de girdim
Sensiz yapamıyorum ah
Bak yine geri geldim
Aah kordsa ah..
Artık biraz hareketlenmesi lazım. Uzun süredir duruyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/TNECD/status/164...a-plant-dupont
chrome otomatik çevirir zaten
Rezil hisse. Yani geçen yıl alıp ta tuttuğum en kötü getirisi olan kağıt.
yıllardır ilgimi çeken bir hisse lakin ne zaman grafiği açıp baksam gerek tl gerek dolar bazlı spek hisseler gibi hareket etmesini görüp hiç yanaşmadım. Yani noldu şimdi şirket mi battı yurt dışı satışlarımı düştü??? noldu yani 5,4 dolardan 3 dolara düştü??? bu kadar ihracatı olan şirket kur 36 lira olsa bile etkilenmeyecek şirket yurtdışı satışlarda ilk 100 de ihracat şampiyonlarından kurun yukarı gitmesi riskse kordsa bundan olumlu eetkilenir gene de 5,4 dolardan 3 dolara düşmesi??? klasik sa hareketler bunlar sonunda sa olanların hareketleri milleti paniklet dökülenelri topla yıllarca beklet malı topla kur düşükken tepeden ver kur yüksekken yataya sar sonra uçur hareketler yakışmıyor sa'lara şu sabancı az koç kalibresine ulaşsa da yatırımcısını da güldürse sırf sonunda sa olması bile tüylerimi diken diken ediyor bir koç mantalitesine kavuşamadı gitti, grafiğe bakan adi spek hisse masa sandalye şirketi sanacak.... şirket iyi patron sakat
bilanço sonrası bile tek bir yorum yok :)
çalı arkasında bekliyoruz... bence şirket iyi ayrıca yaptıkları da..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla yorum yapacak güzel bir bilanço gelseydi keşke. Geçen yıl 50 kusurlerden aldım bu yılda ilave aldık 80 ve 70 lerde şimdi enflasyona göre zaten zarar birde reel zarara girdi girecek. Ama ben zaten bu bilançonun fiyatlandigini düşünüyorum. Elde tutmaya devam edeceğim ama daha almam. 90-100 lerde vermedim yani buradan vermem.
57 milyon lira temettü dağıtıp 83 milyon lira sabancı üniversitesine bağış yapmak neyin nesidir, anlayan beri gelsin.
Şimdi araştırdım, gerçekten öyleymiş. Satıp yerine enerjisa koymaya karar verdim. İstediği kadar iyi şirket olsun umurumda değil.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kalın sağlıcakla.
Not:balplus arkadaşa teşekkürler.