Düzeltmesini yaptı yarın nasipse ralliye devam.🚀
Printable View
Düzeltmesini yaptı yarın nasipse ralliye devam.🚀
Hadi bakalım güzel gelişmeler devam ediyor bu işin sonu hayırlara vesile olacak inşallah.
https://odatv.com/aydin-dogandan-erd...-19111917.html
Doğan Grubu 60 ıncı yıl dönümü gala gecesine, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katılacak.
7 Aralık Cumartesi günü Hilton İstanbul Bosphorusda saat 19.00 da başlayacak, Aydın Doğan ve eşi Sema Doğanın ev sahipliğinde yapılacak gala gecesi için basılan davetiyeler de dikkat çekti. Davetiyelerin başına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğanın teşrifleriyle düzenleyeceğimiz diye yazıldı.
Olurda bu güzel ilişkilerden 2.200.000 kare arazide imar değişikli olusa, yani buraya konut ve ticari bir imar yolu açılırsa bu hissenin gidebileceği rakamı kimse hayal dahi edemez.
7 Aralık Cumartesi günü Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan’ın ev sahipliğinde Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirilmesi planlanan programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da davet edildi.
Doğan Grubu’nun 60’ıncı yıl dönümü gecesi için basılan davetiyelerin başına, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenleyeceğimiz†diye yazıldı.
Öte yandan Aydın Doğan’ın sekreterinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel kalemi ile oturma düzenine karar vermek için önümüzdeki günlerde Ankara gitmesinin planlanlandığı kaydedildi.
Öte yandan Aydın Doğanın sekreterinin, Cumhurbaşkanı Erdoğanın özel kalemi ile oturma düzenine karar vermek için önümüzdeki günlerde Ankara gitmesinin planlanlandığı kaydedildi.
Bunlar can ciğer kuzu sarması olmuş baya.:halay:
Reis ile aydın doğan ilişkisi bu haberi şuan önemsiz bırakıyor.
Herkes biliyor ki her şey reisin iki dudağı arasında.
https://m.borsagundem.com/haber/mipa...slatti/1264814
1/5000 liklerin askıya çıkalı tam 2 sene olmuş. Bu itirazlar çözülürse bölgede 1/1000 lik imar gelecek. Yani bölgeye resmî anlamda konut, ticari ve turizm imarı gelmiş olacak.
ŞİRKETTEN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:
Şirketimiz‘in finansal raporunun ilgili dipnotlarında detaylı olarak açıklanan ve finansal tablolarında "yatırım amaçlı gayrimenkuller" altında takip edilen, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtdoğmuş Köyü'nde kain 1154 ve 1155 sayılı iki ayrı parselden oluşan 2.238.207 m² mesahalı çiftlik arazisi vasıflı gayrimenkulü ("Gayrimenkul") de kapsayan NİP-22054 PİN Numaralı 1/5000 Ölçekli Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi'nin bir kısmı ile Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri "Nazım İmar Planı"nın, 06.12.2017 tarihinde askıya çıkmış olduğu 07.12.2017 tarihli Özel Durum Açıklamamız vasıtasıyla daha önce kamuya duyurulmuştu.
Evet bencede yapti halada yapiyorGeneral Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle hurgz hareketini hiç alakası olmadan değerlendirip o kadar değerli araziye rahmen haber göndermeyen patrona inat fırsatı değerlendirip eskisi gibi hareket yapan tahta müdavimlerine saygılar sunuyorum...bu gerçekten takdire şayan ve beni profesyonel olarak geliştirdi...tebrikler...
Yabancı arkadaşlar biraz kar satışı yapıp alttan alma derdindeler bugünlerde. Yatırım finans özellikle takasta kullandıkları kurumlardan. YTD. Damadın amerika ile olan ilişkisi amerikalı bir yatırım gurubunun hisseye olan bu derece ilgisi puzzle parçaları gibi geliyor bana.
Maliyetleri 1.82-1.92 arasında bir yer
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı fiyatı çok çıkarmadan toplama peşinde bugün ki takaslardan bariz belli oluyor.
Çarşamba merill en iyi alıcı 186 bin lot yatırım finans satıcı 276 bin lot bugün ki takasta citi -90 bin lot azaltmış. Karşılıklı al satlarla fiyat baskılayıp daha fazla mal alıp haber gelince roketlemek amaçları YTD.
MIPAZ:
Son Fiyat: 2,03
Son Hacim: 3.650.788
Kısa vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: YapiKredi:97.250 Finans:78.722 Deniz:73.245 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-262.127 Gedik:-150.913 Phillip:-32.297
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,98
Son Hacim: 4.473.524
Kısa vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: IS Yat:118.584 Deniz:65.318 Ziraat:60.803 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-299.513 Info:-190.172 Meksa:-64.529
Citi yatirimdan dehliyor bakalim nereye kadar 2.02 destekti kirildi
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ve bugun yeteri kadar mallanmizi sağlayan sn spekülatöre saygı ve selamlarımızı sunarız. Umarım yarın mevcut seviyeleri korurda eksiklikleri tamamlamış oluruz.
Formda tek başıma kaldım. Herkes sattı mı ne? Yoksa ihale bize mi kaldı? Fakat sanmıyorum. Neyse satan olursasa mal biriktimeye devam.
Yine yabancı mı alıyor acaba? Gir-çık, vur-kaç mı yapacaklar?
Uyuz 2 üstüne atmış yine hayret. Reis ile doğan buluşuyor gelecek hafta sonu. Mipaz için büyük fırsat.
https://t24.com.tr/haber/karar-yazar...zeltmis,849002
http://share.matriksdata.com/share.a...12021630382511
çizerler gibi
7 aralığa kaldı 5 gün.. Beklentim mipaza ya imar çıkar yada mipazda diğer varlıklar gibi satılır gibi geliyor bana. Mipazı alacak bir babayiğit bulunursa tabi.
https://www.milligazete.com.tr/haber...erdogana-davet
15 Temmuz sonrası RTE/Doğan öngörülerim, kıytırık imar ile sekteye uğramıştı; ancak 19 Nisan tarihli Tazminat Davası ile tekrar MİPAZ a geri dönmüştüm... Yarınki RTE/Doğan buluşması kamuoyuna, mahkemelere, belediyelere, belediye meclis üyelerine Doğan Grubu için olumlu bir mesaj verecektir...
Yıllardır canından bezdirilen, vergi cezalarıyla kan kusturulan bir Grubun önü adım adım açılmaktadır...
Bu durumdan en büyük faydayı, grup şirketlerinden Mipaz sağlayacaktır ve eğer İdare Mahkemesi İmar dosyasını doğru dürüst değerlendir diye Belediyeye gönderirse varyaaa, son zamanlardaki birçok hissede yaşanan ralliler solda sıfır kalır....
Hadi hayırlısı...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
"Ülkesine güvenerek, milletinin potansiyeline inanarak ileriye doğru bir adam atan herkesle birlikte yol yürümeye, destek vermeye, imkana sağlamaya hazırız"
Erdoğan ın bu cümlesi çok önemli:
Destek: İmar desteği bekliyoruz...
İmkan : 2 milyon m2 nin 628.000 metresini Belediyeye bırakacaksak, karşılığında Ticaret+konut imar imkanı bekliyoruz
Çhttps://odatv.com/images2/2019_12/20...22_12_501.jpeg
Kendisinin 15 Temmuz darbe girişimindeki ilkeli ve sağlam duruşunun altını da özellikle burada çizmek istiyorum. Doğan Grubu medyadan çekilmiş olsa da kendisinin diğer alanlardaki çalışmaları ve yatırımlarıyla bu güçlü demokratik duruşu desteklemeyi sürdüreceğine inanıyorum.
Erdoğan ın konuşmasından
Gönderilerim, MİPAZ taşıyan arkadaşlar içindir... MİPAZ benim ve birçok yatırımcının uğurlu hissesi oldu, 15 Temmuz dan sonra...
Çok güzel karlar ettik...
İmar davasının biran önce neticelenmesi başımıza taç olacak, inşallah...
2019 değerleme çalışmasına başladı, P&W nin değerleme uzmanları... Mahkeme değerlemeleri ellerinde...
Bununla beraber imar davası ve/veya tazminat davasındaki gelişmeler olursa tadından yenmez...
Elimizdeki hissenin maliyeti sıfırın altında, civcive ihtiyacımız yok, yolumuz uzun... Bu sıfır maliyete hisseyi ve gelişmeleri doğru analiz ederek geldik...
Erdoğan talimatı verdi, kamuoyuna: İmkan verin, destek olun, köstek olmayın...
Erdoğan'a birçok yeni yeni rakip oluştuğu bu günlerde ve yarınlarda destek lazım, destek sermayeder lazım..
Ben bu şekilde düşünüyorum...Buna göre planlarımı yapıyorum...
Kimseye de önermiyorum... Su akar yolunu bulur.. Beklediğim gelişmelerin ayak seslerini zaten büyükler alır, tahtayı yapar... Bunu anlarız...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
6.5 milyon lotluk hacmin olduğu günde en son işlem 16.36 da tam 5 dakikadır tek lot işlem yok. Olayın büyüklüğünü anlayın. Ytd
Ne demek istediğimi anlamayanlar için daha açık yazayım takaslarda gördüğünüz onlarca kurumdan bu kadar hacimli günde bile 5 dakika 1 lot işlem yoksa bütün kurumlar arasında çok büyük bir anlaşma ve uyum vardır. Burada ne kadar serbest piyasadan bahsedilebilir tartışılır.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zirvede kapattı...Yarın inşallah 2.30-2.31 bandını ıkırar...
ACIKLAMA
KONUYA ILISKIN OLARAK EN SON 27 HAZIRAN 2019 TARIHINDE YAPMIS
OLDUGUMUZOZEL DURUM ACIKLAMASI``NDA; GECMISTE 98.702 M2``LIK (%68,42) KISMI
SIRKETIMIZ``EAIT DURUMDAYKEN, `ORMAN VASFIYLA` HAZINE``YE DEVRINE
KARAR VERILEN, PENDIKILCESI, KURTDOGMUS KOYU 1155 NO``LU PARSEL``DE BULUNAN
144.266 M2 LIK `ARAZI`ILE ILGILI OLARAK, `HAKSIZ
FIIL` NEDENIYLE ACTIGIMIZ DAVANIN 18 NISAN 2019TARIHLI DURUSMASINDA
ISTANBUL ANADOLU 13’NCU ASLIYE HUKUK MAHKEMESI’NIN; YASAL FAIZI DAVA TARIHINDEN
(11.09.2017)ITIBAREN AYRICA HESAPLANMAK UZERE SIRKETIMIZ LEHINE TOPLAM
85.117.134,70 TURKLIRASI TUTARINDA TAZMINAT ODENMESINE KARAR VERDIGI VE
BU TUTARIN SIRKETIMIZPAYINA ISABET EDEN KISMININ YAKLASIK 58.234.313 TURK
LIRASI OLARAK HESAPLANDIGI, ANCAK MAHKEME``NIN VERMIS OLDUGU SOZ KONUSU KARARIN
DAVALI TARAFINDAN `TEMYIZ`EDILDIGIKAMUYA ACIKLANMISTI.
DAVALI TARAFIN TEMYIZ TALEBINI DEGERLENDIREN T.C. ISTANBUL BOLGE
ADLIYE MAHKEMESI 37’NCI HUKUK DAIRESI, ALMIS OLDUGU ISTINAF KARARI ILE T.C.
ANADOLU 13’NCU ASLIYE HUKUK MAHKEMESI’NIN ALMIS OLDUGU VE YUKARIDA OZETLENEN
MAHKEME KARARI’NIN KALDIRILMASINA VE DAVANIN YENIDEN GORULMESINE KARAR
VERMISTIR. SOZ KONUSU DAVANIN DURUSMA TARIHI 19.03.2020’DIR.
T.C.
ISTANBUL BOLGE ADLIYE MAHKEMESI 37’NCI HUKUK DAIRESI’NIN GEREKCELI KARARINDA
OZETLE; TAZMINAT HAKKI UYGUN GORULMEKLE BIRLIKTE, DAVA KONUSU TASINMAZIN “ARSA” VEYA “ARAZI” VASFINDA OLUP OLMADIGI
TESPIT EDILEREK MUHTELIF YONTEMLERLE DEGERININ BILIRKISI ARACILIGI ILE
INCELENMESI GEREKTIGI BELIRTILMEKTEDIR.
DEVAM EDEN YASAL SURECLER DE DAHIL OLMAK UZERE, KONU ILE
ILGILIGELISMELER OLDUKCA KAMUYA BILGILENDIRME YAPILACAKTIR.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.