Günde ortalama 1 tane aciliyir. Cok düşük. En az 3 kat daha fazla olmalı ki zincir marketlerin acilms hızına yetişsin.
Printable View
Bizim Toptan'ın cirosu 9,3 milyar TL oldu
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Yeni mağaza açılışları ve dijital altyapı yatırımlarını ara vermeden sürdüren Bizim Toptan, 2022 yılının ilk dokuz ayında cirosunu, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 89,3 artırarak 9,3 milyar TL'ye yükseltti.
Türkiye'nin mağaza sayısı bakımından en büyük toptan marketi Bizim Toptan, bu yılın üçüncü çeyrek dönemine ait finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, 2022 yılının ilk dokuz ayında cirosunu bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 89,3 artırarak 9,3 milyar TL'ye yükseltti. Yeni mağaza açılışları, yapay zeka modellemesiyle desteklenen kampanyalar ve dijital altyapı yatırımlarıyla son üç aylık dönemde de güçlü finansal performansını devam ettiren Bizim Toptan'ın satış geliri yüzde 106,7 artışla 3,8 milyar TL olarak gerçekleşti. Büyüme ve yaygınlaşma odağını sürdüren Bizim Toptan, bu yıl yeni açılışlarla beraber toplam 178 mağazasıyla faaliyet alanını genişleterek Türkiye'nin erişilebilirlik açısından en yaygın toptan marketi konumunu daha da güçlendirdi.
Bizim Toptan'ın artan cirosu içinde, iştiraki olan ve tedarikinin önemli bir kısmını karşıladığı Seç Market iş ortaklığı tedarik modelinin büyümesinin de payı bulunuyor. Seç Market'in iş ortağı olan esnaf, kendi işinin sahibi olmayı sürdürürken, aynı zamanda kendisine sunulan geniş ürün gamı ve uygun fiyat avantajlarıyla yoğun rekabetin yaşandığı sektörde konumunu güçlendiriyor, cirosunu ve müşteri memnuniyetini artırıyor. Seç Market raf diziliminden ürün tedarikine, dijital altyapıdan sosyal medya iletişimine, pazarlamadan satın almaya kadar birçok alanda iş ortaklarına destek veriyor.
Balcı: "Güçlü büyümemizi sürdüreceğiz"
Şirketin ilk dokuz aylık finansal sonuçlarını değerlendiren Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı şunları söyledi: "Türkiye genelinde daha geniş kitlelere ulaşmak ve aynı zamanda müşteri memnuniyetini artırmak için dijitalleşmeye yönelik yatırımlarımızın yanı sıra yeni mağaza açılışlarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu dönemde 20 temel üründe fiyatları 60 gün süresince dondurarak hane ve ülke ekonomisine katkı sağladığımız kampanyamız da büyük ilgi ve takdir gördü. Tüm bu çalışmalarımız yılın üçüncü çeyreğinde satış gelirlerimizin artmasında önemli rol oynadı. Ayrıca esnafımızı desteklediğimiz, Seç Market iş modelimizde de üçüncü çeyrek sonunda 2 bin 206 mağazaya ulaştık. Artık bir toptancı market olmanın ötesine geçerek; kurumsaldan bireysele, geleneksel esnaftan ev dışı tüketim sektörüne tüm ana müşteri kanallarında, müşteri bazında analiz gücüne sahip güçlü bir ticaret platformuyuz. Bu gücümüzle, yılın son çeyreğinde de güvenilir ve yüksek kalitede ürünlerimiz, geniş ürün ve hizmet yelpazemiz, uygun fiyatlarımız ve cazip kampanyalarımızla halkımıza hizmet vererek büyüme trendimizi devam ettireceğimizi öngörüyoruz."
178 mağaza + seçler yeni müşteri bunlar artıkça bizim İÇİN bizim de sorun yok.
1.740.000.000 piyasa değeri / 178 mağaza=9.775. 280= 528.393 usd. mağaza başına maliyet:)
9,300.000.000.-tl ciro/178= 52.247.191.- mağaza başına ort.usd aylık 15,86 kur usd 3.294.274 usd 9 aylık /3*4= 3,765.563 usd. yaklaşım mağaza başına 4,392,365 milyon usd ciro .... %2 faaliyet karı olsa 87.847 usd mağaza başına...:wave:
asla yatırım tavsiyesi değildir.
Millet nerede yazıyor artık? Tonla şey oldu kaç aydır burda tek mesaj yok. Hisse net ölmüş resmen. Kuşlu site mi yoksa başka bir yerde mi dönüyor fiskoslar artık? Hala buraya bakan biri varsa bi zahmet bir akıl versin...
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Bugun biraz alım yaptım. İptal ettiler.
100000 lot işlemle taban oldu.
Cidden Yazik.. 1.5 favok firma değerinde, samanyolu galaksisinde bile parakende şirketi yok..
23 mart ramazanın başlangıcı.
Bizim toptanın sezon hareketi yakında başlar kanısındayım
Bugün alım yaptım .
Bakalım göle çaldığımız maya tutarmı..yatırım tavsiyesi değildir.
278 milyon kar süper bilanço.son çeyrek 125 milyon kar etmiş.dokuz aylık bilanço 153 milyondu.neredeyse son çeyrek ona yaklaşmış
[url=https://www.hizliresim.com/q7gr7g7]https://i.hizliresim.com/q7gr7g7.png[/ur
Türkiye'nin mağaza sayısı bakımından en büyük ve yaygın toptan marketi Bizim Toptan, yatırımlarıyla ülke ekonomisi ve istihdama katkısını sürdürüyor.
Özellikle deprem bölgesinde kesintisiz tedarik sağlanması için zarar gören mağazalarını hızla ayağa kaldıran Bizim Toptan, İskenderun'da çadır mağazasıyla hizmet veriyor.
Türkiye'nin mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik bakımından en yaygın toptan marketi Bizim Toptan, 2022 yılı finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Buna göre Bizim Toptan, 2022 yılı cirosunu bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 95,7 artırarak 14 milyar TL'ye yükseltti. Toplam 180 mağazaya ulaşan Bizim Toptan, yeni mağazaları, depoları, dijital altyapı yatırımları ve küçük esnafa bayilik modeli sunan iştiraki SEÇ Market ile 2022 yılında yüksek performansını sürdürdü.
Bizim Toptan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve mağazalarının bulunduğu illerde, bölgenin ekonomik olarak tekrar güçlendirilmesi ve halkın ihtiyaçlarının kesintisiz karşılanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Depremden hemen sonra bölgedeki mağazalarından yaklaşık 50 tır ürünü depremzede vatandaşlara dağıtmak üzere ilgili yardım kuruluşlarına teslim eden Bizim Toptan, bir hafta boyunca her gün mağazalarının bahçelerinde 25 bin kişiye sıcak yemek dağıttı. Bölgede gündelik hayata dönüşün sağlanması için hasarlı mağazaları ve deposunun tekrar işler hale gelmesine yönelik çalışmalarını da sürdüren Bizim Toptan, İskenderun'da çadır mağazasıyla halka hizmet veriyor.
Temettü veriyor mu Bizim toptan satış mağazası
iş bankası raporu yüzde 15 zarar diyor.kesin kulaklara su kaçmızştır....bilançodan sonra alınır ama...y.t.d.
valla bu şirket fiyat olarak ucuz olduguna şüphe yok. şu an hisse başı 330tl yıllık ciro yapıyor. Uzun vade olarak şöyle bir hesap yapıp alımları da yapmaya başladım.hedefim 24.000 lotu tamamlamaktır. Bu da benim 2. şirketim der çekilirim kenara.(1. şirketim aefestir) Benim şirket yıllık 330*24.000=7.920.000tl yıllık ciro yapan bir şirketim var ve şu an çok düşük kar marjı ile çalışıyor. eger kar majını %3 çıkarmayı başarırsa yıllık 7.920.000tlx%3=237.600tl yıllık kar üretir. bunun %50 unu temettü ödese, 118.000 temettü demek ki, benim için yeterli bir rakamdır.
FD / FAVOK en ucuz perakende şirketi , borç sıfır para pozu artıda çok enteresan
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...pgWv92Gjg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket ödenmiş sermayesinin 10 katından fazla pazarlama gideri 6 ayda oluşunca zarar yazıyormuş demekki.yönetim giderlerini katmadım bile.:bravo:
Bu hisse çok büyük potansiyel barındıyor.
Benden söylemesi.
Tarihi olarak en düşük F/S ve Fd/Favokte hisse..
Brüt kar marhı tarihsel olarak sürekli sabit bi çizgide gidiyor..
https://hizliresim.com/1jnsth2
ayrıca yüklü pazarlamaa (yatırım) den dolayı F/K olması gereken çok daha yüksek gözüyor.
dediğim gibi Bu hisse çok büyük potansiyel barındıyor.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
1 sene içerisinde çarpı 3 yapmasını belkiyorum bu hissenin. Yani 120 tl civarına
gelmesini bekliyorum hissenin .
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
hala ülkerin peşine takılıyo .ülker giderse onun yarısı kadar çıkış yapıyo .ülker düşüşte olunca o da düşüyor .ülkerden bağımsız çıkı, yaparsa inandırıcı olur .yoksa ucuz kağıt. bekleyen kazanır ..bekliyoruz ..
Ağam yine şapkada tavşan mı yoketmiş?
Ağamın eli yavrularının cebindedir.
Ağama yakışır. :yahoo:
çok tedirgin oldum tavana az daha veriyordum. bence niyetini belli etti .y.t.d.
tek tuş bekletiye namussuz.bir rahat rahat tavanda oturamayacakmıyız
Günaydın,
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1193367
Değerleme raporunda şirketin değerlemesini 5.010.000.000.-TL değer biçmiş!!!!!!
Şuan fiyata 47,40 göre 2.844.000.000.-TL
5.010.000.000/60.000.000=83,50 TL bir fiyat biçilmiş.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar...
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...9MsyeVPuA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nezaman ülkerden bağımsız hareket edecen.ne pislik kağıtlarsınız ..
hala kuyruk sallanıp duruyo ..bi oyana bi bu yana reziller. şirketin bir asaleti ,güveni olur .bunlar soyma peşinde yezid ler ...
bunları yazdığımda hisse 36 liraydı , şu an 53,95 lira. Bu hisse için hedefim 120 lira.
Dünyada gıda fiyatları son bir yılda %10,7 gerilerken, Türkiye'de %75,7 arttı.
-Bloomberg
SPK tarafından izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açık ortaklıkların pay ihraçları - Bizim Toptan
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde yayınlanan tabloda yer alan bilgiler aşağıda bulunuyor:
Ortaklık: Bizim Toptan Satış Mağazaları AŞ
Mevcut Sermaye (TL):60.000.000
Yeni Sermaye (TL): 80.476.074
Bedelli Sermaye Artırımı (TL): 20.476.074
Satış Türü: Devralma
Not: a) Bizim Toptan Satış Mağazaları AŞ'nin (Şirket) 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Kurulumuzun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri çerçevesinde, Yıldız Holding AŞ'nin sahip olduğu G2MEksper Satış ve Dağıtım Hizmetleri AŞ'nin sermayesinin %90'ına karşılık gelen 100.312.425 TL nominal değerli payların, iştirak modeliyle kısmi bölünme suretiyle Şirket tarafından devralınmasına ilişkin olarak hazırlanan duyuru metninin Kurulumuzca onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
b) Bizim Toptan Satış Mağazaları AŞ'nin esas sözleşmesinin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6'ncı maddesinde yapılacak değişikliğe ilişkin tadil metnine Kurulumuzca uygun görüş verilmiştir.
konyalı topluyor..
Konyalı bugun kap atabılır....hatta kapanısa dogru tahtadakı tüm malı çizebilir. onda o güç var
https://www.borsametre.com.tr/bu-his...hisse-yukseldi
Konyalı bu oluyor?
Bizim Toptan, bağlı bulunduğu Yıldız Holding'in Ev Dışı Tüketim sektöründeki şirketi g2m ile güçlerini birleştirdi
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bizim Toptan, bağlı bulunduğu Yıldız Holding'in Ev Dışı Tüketim sektöründeki şirketi g2m ile güçlerini birleştirdi. Türkiye genelinde 40 yılı aşkın süredir dağıtım ve lojistik faaliyetleri yürüten g2m'yi bünyesine katan Bizim Toptan, sektörün lider oyuncusu konumunu güçlendirdi.
Bizim Toptan, bağlı bulunduğu Yıldız Holding'in EDT (Ev Dışı Tüketim) sektöründeki öncü şirketi g2m'yi devraldı. Yıldız Holding'in yüzde 90'ına sahip olduğu g2m hisselerinin tamamını hisse karşılığında devralan Bizim Toptan, bu işlem ile ödenmiş sermayesini 60 milyon TL'den 80 milyon 476 bin 074 TL'ye yükseltti.
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye genelinde profesyonel mutfak ve işletmelere yönelik dağıtım ve lojistik faaliyetleri yürüten g2m bu birleşmeyle birlikte faaliyetlerine daha güçlü şekilde devam ederken, şirketin tüzel kişiliği yeni ortaklık yapısıyla beraber aynı şekilde korunacak.
Hüseyin Balcı: "EDT alanında açık ara lideriz"
Yeni yapılanma ile ilgili değerlendirmede bulunan Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı sözlerine şöyle devam etti: "Ülkemizin pazar erişimi en yüksek, en fazla işletmeye dokunan, en yaygın organize toptan marketiyiz. Bu konumumuz; 40 yılı geçen EDT sektörü tecrübesiyle birlikte çok geniş bir satış ve distribütörlük ağı bulunan g2m'nin bünyemize katılmasıyla daha da güçlendi. İki şirketin ürün portföyü, müşteri erişimi, depolama, tedarik ve lojistik kabiliyetlerinin birleşmesi ile daha kapsamlı bir faaliyet alanına sahip olduk. Bizim Toptan olarak toptan satış fiyatlarıyla müşterilerimize sunduğumuz gıdadan temizliğe binlerce üründen oluşan portföyümüz, g2m'nin özel markalı ürünleri ve distribütörlük hakkına sahip olduğu ulusal ve uluslararası markaların eklenmesiyle daha da genişledi. Çok kanallı satış ağımıza g2m'nin depo, dağıtım ve profesyonel EDT tecrübesi de eklendi. Yeni yapılanmayla birlikte ülkemizde EDT sektöründe açık ara lider konumda yer alıyoruz. Bu birleşmenin başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere Bizim Toptan, Yıldız Holding ve g2m ile tüm paydaşlar için hayırlı olmasını temenni ediyorum."
Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında:
2001 yılında kurulan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 71 ilde 181 mağazasıyla Cash & Carry (Organize Toptan Ticaret) sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Bizim Toptan, müşterilerine tüketici nezdinde bilinirliği yüksek çok-uluslu ve uluslararası markaların yanı sıra kendi özel markalarının da dahil olduğu yaklaşık 8 bin ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Dijital yatırımlarıyla altyapısını sürekli geliştiren ve müşterilerine kişiselleştirilmiş hizmetler sunan Bizim Toptan, PROSAF operasyonuyla da ev dışı tüketim müşterilerine "yerinde teslim" hizmeti sunmaktadır. Halka açık bir şirket olan Bizim Toptan'ın hisseleri Borsa İstanbul'da BIZIM koduyla işlem görmektedir.