İnsanları İsa nında yaratıcısı olan Allah korur.Şayet BENİ Allah korusun senide kim korursa korusun.
Printable View
Biz insanı yaratandan ötürü severiz.
İnsan oğlu hem şeşer hem beşer ne yapacaksın bazen bir söz bazen bir bakış yeter bakamadığımıza göre iki satır kelam edem dedik biliyorum fazla oldu gerçi yazmasamda olurdu herşeyi hisse açıkladı zaten dün olduğu gibi bugünde hayırlısı olsun beklemeye devam kumbara misali üç beş biriktirelim benim için ÖZBAL=ERCİYAS oda nasipse önce ERBOS sonra EGEEN niyet hayır akibet hayır ola dostlar yeterki şu fani dünyada iki kelam edem derken kimseyi kırmamış olalım fikir benim zikir benim lütfen kimse şu faniye takılmasın dedikya keliz ilacımız olsa başımıza süreriz olsa maneviyatımız dilimiz eğri düzeltiriz. Sağlıcakla kalın bir daha yazmak nasip olurmu bilmem. :wave:
Spek şuan hisseyi sallıyor
Yerim ayakları yapıyor.
Biz de yedik. De get lan ....
Günlük 300 - 400 bin lot işlem yapıyor topu topu.
Aklı sıra ky yi yiyecek soysuz.
taze gelin misali konuş konuş :) yeni düştü ahtapod hahahaha
kayserliye kimsenin gücü yetmez ahtapod kardes uyardık dinlemedin
Gidin sasanin patronu dan iş öğrenin ky nasıl koruduğunu öğretsin Açıklaması yeter.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde gaz çok.
Sen rahat ol.
Gözünüzde büyütmeyin kayserilileri.
Benim tanıdıklarım hep zirttoydu.
Ağızdan çıkmazsa gaz senden çıkar.
Anladın onu sen.
La burada gumbas yapiyirsiniz.
Aklınızca herkesi ürküteceksiniz.
Vay vay vay.
Çıkan yerin hissesi kuvvetli olurmuş.
Bekçi köpeği gibi azmış spek ve tayfası.
Ver çek ver çek .
Anladın
Köyün bekçi köpeği baya varmış.
Hirrrrrr..
Hareketi hissettin mi.
Bir iniyor bir çıkıyor.
Kaygan zemin hissenin altı.
Neyse adam ayarsız yazıyorum durmuyor.
Lütfen arkadaşlar birbirimizle ilgili kişisel görüşlerimizi form genel sayfasından paylaşıp başkalarını rahatsız etmeyelim genel söyleyecek bir konu veya yanlış düzeltme varsa tamam ama biraz abarttınız sanırım çok ayıp oluyor seviyemizi lütfen koruyalım yoksa varsa derdiniz form kişisel mail bölümünden iletirseniz sevinirim.
İt ürür kayserili yürür.
Aynen özbal gibi.
Burası borsa
Kapitalizm.
Burda delikanlı ayakları boş.
Çakalların içinde mülayim olunmaz.
Bak spek kaç aydır bagirttirıyor ky yı.
Geçeceksin merdo ayaklarını.
Bu laflar bana sökmez.
Seni isa değil musa korusun.
Var mi yahudilik
Paylaşımlarım alıntıdır katkısı olan arkadaşımıza adınıza teşekkürlerimi bir borç bilirim saygılar üstad..
Ek 11378
evet sabah söyledigimiz gibi hissemiz biraz yukardan açıp hedef verdiğimiz 2,10 u görmüş ve 2,23 civarında tutunma çabasındadır alan için hayırlı olsun bundan sonraki beklentimiz artık bugün artı kapatması SPK dan ceza yemeden bu haftayı atlatmak güzel olacak uharım kapanışı tahmin ettiğimiz güzel bir rakamla kapatırız.
Bunca lafa söze 1 hafta da ceza yeriz.
Birileri kınacıya uğrar artık.
Adaletin kestiği parmak acımaz.
Diğer forumdaslar kusura bakmasın.
Dayanamadım tay oldum cahile.
Yine de sizlerden özür dilerim .
Oluyor bazen.
Evet arkadaşlar ÖZBAL treni yolcularını bekliyor makinist koltuğunda Ahtopot arkadaşımız sizlere güzel bir yolculuk sunuyoruz kemerlerinizi bağlamayı unutmayın lütfen. :halay::halay:
Arkadaş attı SPK cevap verdi dedi şirkete de mail atmış,
İlgi: 17.11.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgi başvurunuzda özetle, Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (OZBAL) pay piyasasında 13.11.2017 tarihli işlemlerden başlamak üzere Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. isimli aracı kurumlardan yapılan işlemlerin şüpheli olduğu belirtilmiştir. Ayrıca 20.09.2017 tarihli başvurunuzda belirtilen kurumlarla yukarıda belirtilen kurumlarda işlem yapan kişilerin bağlantısının olup olmadığı araştırılması talep edilmiştir. İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Hikayenin "ÖZNESİ" ne odaklanmak lazım,o tür işlemler BİST ve SPK tarafından takip ediliyor zaten..
Hikayede ÖZNE kaldımı acaba şimdi ne olacak bir ÖZNE lazım ama adamlar kaç gün oldu bir açıklama yapmayı bile beceremediler tamam birleşmeyi beceremedin bari çık biz bu işi beceremiyoruz ama boru üretimi bizim işimiz üreteceğiz ve şirketi ayağa kaldıracağız de yalanda olsa de be kardeşim değil mi kim sana yarın bak böyle dedin diyecek :) :)
Forma bakıyorum bir sen bir ben eskilerden kalan HEMEGONYA birde valla özne biz olmuşuz
KAP açıklamalarını 2011 den itibaren inceleyin,eski ortakların işlerinden..
CEO bile ortakları ile hisse satışı yapmış..
Girdikleri ihaleler,vazgeçtiği ihaleler..
Aldığı işler,kullandığı krediler,
Tesadüfen ortak seçimi,birleşme sonrası üretim,katılınan ihaleler verilen teklifler..
Birleşme süreci yaptırılan raporlar,sunumları ve neticeleri..
Son tahlil de açıklanmayan/açıklanamayan süreç....
Avukatların bilgisine bunları da ekleyin..
Bu firma neden yabancı ortaklık yolunu secmiyor böyle bir şansı yokmu yada yerli ortaklık yazık değilmi ne olacak bu hissenin durumu