Bu haberi eski üstadlar bir yorumlasa çok iyi olacak gibi.
Printable View
Bu haberi eski üstadlar bir yorumlasa çok iyi olacak gibi.
Sn.mastori,ronark,izci,kitapci0ve diğerleri
Yanlışlık oldu sn. roark.
bugünkü baskının nedeni belli oldu. kapa düşen haberi beklediler muhtemelen. düne kadar satıcılarda başı çeken iş yatırım ve deltanın bugün tek lot satmaması haberi önceden aldıklarını düşünüyorum. kap haberi çok güzel, öz sermayesinin nerdeyse iki katı değerinde teşvik alıyor, umarım silver artık gerçek değerini bulur.
Şaka gibisiniz tavan açar vesaire. Bende bir şey oldu sandım.
Kutpo ya düştü aynısı dün akşam bakın bakalım ne olmuş kutpo ya.
Onlarda tavan açar dedi 0.60 ile açtı. Hayaller Paris gerçekler Mardin.
Bizim silvr gene klasik döngüsüne girmiş. Resmen prosedür gibi oldu. Önce mıstaa ifendi bir ekonomi kanalına çıkar. Şirketi öve öve bitiremez şöyle iyiyiz böyle iyiyiz ihracat bu sene rekor sanki bu şirketle alakası varmış gibi sanki ihracatı bu yapiyor. Sonra yeni sazanlar bulunur, eskilerde yeni oyunu çözemezler çünkü her seferinde oyun başkadır herif matematik mühendisi varyasyon çok. Sonra piyasaya bir ufak haber ile yeni kurbanlar. Sonra onlar satar zararına bunlar toplarlar taa ki mıstaa ifendi tv ye çıkana kadar. Şimdi bu ay sonu A grubu haberi de gelir heralde bakmadım rakamlara. Oh malzeme hazır. Hiç değişmez bu döngü. En azından son 10 yıldır böyle gerçi kaç yıllık sirket. He bi ara 2012 de haldun dormen reklama ciktiydi tabi adama çok para verince milleti o oranda ..... itibar falan kalmadı. Her seferinde bu sefer diye elalemin kagidiyla kıyas yapa yapa yillarimi kaybettim. Inanmayan mıstaa ifendi nin tv ye çıkış tarihleriyle grafikleri ıncelesin. Hatta gecen yazacaktım millet etkilenmesin dedim yazmadım.Gene de vebal almayayım herkes kendi kararını versin. Bu işin sonu yok. Adaletin olmadığı yerde kimse hak arayamaz. SPK uyusun da buyutsun. Ytd
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Silver, 56 Milyon TL Piyasa değeri olan bir şirket, 88 Milyon TL yatırım teşvik belgesi alıyor.
Sasa, 5.7 Milyar TL Piyasa değeri olan bir şirket, 12.8 Milyar TL yatırım teşvik belgesi almıştı.
Silver defter değerinden işlem görüyor.
Sasa defter değerinin 5 kat fazlasından işlem görüyor.
Sonuç olarak; Bir şirket toplam piyasa değerinden daha büyük bir yatırıma giriyorsa ilginç bir durum olarak algılanmalıdır. Bunun şakası mı olur.
Güzel günler seninle olsun, sarışın, yeşil gözlü güzel.
Bravo kardeşim. Tam hislerime tercüman olmuşsunuz.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amma karamsar dusundunuz. 88 milyon teşvik almış daha ne olsun... Bence en düşük 1,3 açar, 1,40 TL leri rahat geçer....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yapan tüm üstadlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım.Tşk.
Güzel bir açılış yaptı sanki.
Devamı gelir umarim
Ödenmiş Sermayenin 2 katı, Öz Sermayenin 1.5 katı, Piyasa değerinin de 1.5 katı tutarında Yatırım teşvik belgesi alıyor.
arkadaşlar akıllı olun..malesef her tahtada olduğu gibi, özellikle ilerisi çok parlak, potansiyeli yüksek olan şirketlerde bu oyun hep var..asıl gitmesi gereken yerlerde baskı yaparlar ki umutları tamamen tüketip elinizdekileri çalmak için..önce siz elinizdeki malın kıymetini bileceksiniz...... bizi KARELDEN BİLENLER İYİ BİLİR...inşallah bu söylediklerimizden de pişman olmayacağız...http://www.silverline.com/ sitesini AÇIP BİR girin bakalım bir inceleyin nasıl bir anadolu devi var karşinizda....yıllardır hiç gitmemiş, özellikle bu durum; (yıllarca gitmeyip fiyatın da düşük olması) yatırımı küçük arkadaşlar için büyük bir fırsat....YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..ŞAHSİ GÖRÜŞLERİMDİR..
Biz yatırımcılarda güven kalmamış ama ilgili bakanlığımız işletmede bir ışık gormuski bu boyutta bir teşviğe layık görmüş diyede olumlu düşünmek istiyorum.
Silverline'a Yatırım Teşvik Belgesi
28 Haziran 2018 - 18:50 www.borsagundem.com
Silverline 87.4 milyon liralık Yatırım Teşvik Belgesi'ni aldı
Silverline'ın Yatırım Teşvik Belgesi onaylandı. Şirket bu belge ile 87.4 milyon liralık teşvikten faydalanacak. Teşvikler kapsamında Gümrük Vergisi Muafiyeti, KDV istisnası, faiz desteği, Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği ve vergi indirimden yararlanacak.
Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
Şirketimizin, gelecekteki planlarını gerçekleştirmek amacı ile yapacağı yatırımlar için 24.11.2017 tarihinde onaylanan 133940 sayılı yatırım teşvik belgesi bu defa ürün çeşitlendirmesi ve ar-ge yatırımlarının artırılması amacı ile revize edilmek üzere yapılan başvuru , 27.06.2018 tarihinde T.C Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü nezdinde 87.470.390 TL tutarlı Yatırım Teşvik Belgesi müracaatı sonuçlanmış ve Yatırım Teşvik Belgesi onaylanmıştır.
27.06.2018 tarihinde onaylanan 133940 nolu yeni Yatırım Teşvik Belgemiz ile yararlanacağımız destek unsurları aşağıdaki gibidir.
1- Gümrük Vergisi Muafiyeti
2- KDV İstisnası
3- Faiz Desteği
4- Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği
5- Vergi İndirimi
Yatırımın Başlangıç Tarihi 15.11.2017, Bitiş Tarihi ise 15.11.2020'dir.
Yatırımın Finansman şekli Özkaynaklar (%30), Yabancı Kaynaklar (%70)'dir.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Bu teşvik haberi hisseye değil ama bize yaradı.
Lot sayımızı artırmamıza iyi bir sebeb oldu.
İnsan şöyle 1-2 defa en azından 1,30 TL.leri tekrar gösterir. Duvar oldu resmen 1,26-27-28 TL....
Gösterip vermese ona da raziyiz😎😎😎
http://i.hizliresim.com/4zb6yA.png
Tahtanın içine eden,baskılayan delta menkul...takası son 1 haftada 1 milyona yakın azaldı...
Yok öyle değil dün arkadaşlar tavan olur vesaire değince bende bende olmaz hayal dedim onların tavan söylemlerine istinaden. Çünkü bende sılvır da var kutpo da. Kutpo ya aynı teşvik haberi geldi ordada tavan olur dediler orda da bi mok olmaz dedim.
Sandığın gibi değil yani. Elde olunca öv olmayınca yer misali.
Ama bugün ek alımlarım oldu tabi yalan değil.
Bu teşviğin şimdilik bize bir yansması olmadı ama inşallah önümüzdeki süreçte hep beraber faydasını görürüz.
Sabah bıraktığı boşlukta kapandı. Beklediğim gibi habere rağmen baskılandı hisse bugün.
Mal dağıtıldı yada yedirildi desem o iş 2.20 lerde yapıldı zaten, 1.20 lerden ancak mal toplanır.
Sn.MAHARAJ bugün kağıdın özellikle baskılandigi gorusundemisiniz acaba?
Bence öyle dostum, gelmiş olduğu bu kelepir fiyatlarda aksini düşünemiyorum. Sılvır şubatta 2.26 idi düzeltilmiş rakam ile, kapanış rakamımız 1.25 oldu. Sabreden iyi ekmek yer savaş vesaire olağan üstü bir durum olmadığı sürece.
Piyasa değeri 56 milyon tl. güven06n yazmış 2 sayfa geride karel de böyleydi. 1.18 den aldım kareli 9,51 görüldü. Yani 50 milyon piyasa değerinden 550 milyona gitti. güven06 nın karel benzetmesi sektörler farklı olsada potansiyel olarak doğru bir benzetme.
29/06/2018
BORSA İSTANBUL A.Ş. DUYURUSU
Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A,B,C,D grubu değişiklikleri aşağıdaki
tabloda belirtilmiştir. Tablodaki değişiklikler 02/07/2018 tarihinden itibaren geçerlidir.
Pay Kodu Özellik Kodu Yeni
Liste
Önceki
Liste
BOSSA E A B
DENGE E A B
EDIP E B A
EGPRO E A B
FMIZP E A B
GLRYH E A B
IZFAS E A B
KNFRT E B A
MCTAS E B C
PEKGY E B A
SEYKM E B C
SILVR E A B
VKING E B C
YAYLA E B C
YESIL E A B
PAY PİYASASI DİREKTÖRLÜĞÜ
Silver 2 temmuzda A grubuna geçecekmis...
Genellikle hisselerde iyi bir haber gelirse ve hisse çok fazla tepki vermiyorsa ortalık biraz soğuduktan sonra bir anda fırlıyor. Bir de anlamadığım teşvik haberi geldi fakat şirketten ses seda yok. Burada bu devlet nerede bu şirket😎😎😎
Şirket ile ilgili tüm haberler pozitife evriliyor,şirketin satışları ile ilgili bir sorun gözükmüyor ancak karlılık yok denecek kadar az,ikinci çeyrek bilançoda sattığı ürüne ne kadar zam yapabilmiş göreceğiz...diğer sorun ise ihracattan yaptığı karı başka şirket üzerinden gerçekleştirmesi dolayısıla hissedarlara yansıtmaması...
İkinci çeyrek bilançonun iyi gelmesi şirkete güveni tekrar kazandırır ki eksi gelmesi algıyı tekrar bozar...
Teşvik rakamı müthiş bir rakamla geldi buna parelel bu beklenti hisse fiyatını yukarı taşımalı...
Bu çok iyi oldu işte. Yatırım Fonlarının radarına girer artık...
2 temmuzda a grubuna geçecek olması çok güzel bir haber.
Pazartesi şu olur bu olur diyemem ama bu haber güzel oldu.
Teşvikten sonra bu haber kaymaklı ekmek kadayıfı gibi oldu.