Keyifsiz ve can sıkıcı bir gün :(
Printable View
Keyifsiz ve can sıkıcı bir gün :(
Bizim demettuler noldu.
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yuh artık yahu, eksi kapatır dedik ama %2,5 eksi de iyice abartı olmuş...
Enflasyon muhasebesinde stok varlıklarında maliyet güncelleme var, ama maddi duran varlıkların güncel değeriyle bilançoya yansıtması pas geçiliyor.
değerlenne farkı vergiden muaf olmasına ve böyle yüksek enflasyonda maddi duran varlıkların değer düşüklüğü gibi bir endişede söz konusu olmamasına rağmen koç grubu şirketleri bu konuda istekli görünmüyor.
Bilanço öncesi fiyatına geri geldi maalesef
Kap kap katılım bilmem ne formu başlıycam osuruktan kaplarınıza temettü kapını gönder
Bayrağı unutmuşum töbe töbe. 🇹🇷🇹🇷
Bu akşam TTRAK ün 70. yıl reklamını gördüm. Oldukça etkili olmuş :party: Nice senelere :bravo:
56,66 TL hayırlı olsun
Beklentinin altın kaldı galiba biraz...
70-80 arası beklerken beklediğimizin %35/40 altında oldu. Herhangi bir yatırım vs yokken bu dağıtım oranı tatmin edici olmadı.
Fıroto da düşük olur temettü bu durumda, adamlar sanki temkinli davranıyorlar...
Ricky dayıyı üzdüler.
Benim de beklentimin biraz altında kaldı.
Bukadar bekledigimize kesinlikle değmedi
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bedelsizi de düşününce ben memnun oldum. Ayrıca dağıtılmayan miktar da sonuçta yine bizim. Kimse üzerine çöreklenmeyecek.
Temettü beklentinin çok altında kaldı. Yakışmadı hiç.
Kibarlaştırarak söyleyeceğim babam penisi soktun da testisleri de zorluyorsun der bu durum için. Milleti memnun etmek ne mümkün, hayret ki hayret.
Analistler 80 civarı temettü beklentisi yazıp çızıyordu
Bu mudur yani, 850 liralar civarı fiyatı olan bir hissede
56,66 lira temettü hiç adil değil.
Hani temettü vermeyecekti? Burda o kadar kafa ütüledi bazıları yok temettü vermeyecek, Froto, Tüpraş, Toaso da vermeyecek falan deniyordu. Aldınız mı temettüyü? :rules::yahoo::rtfm::28:
93 TRY hbk var, geçen yılda %70 civarı dağıtmış. Bu sene neden 80 üstü dağıtsın ki. Ben de geçen hafta uyandım. Fark ettim ki bilançoya, hbk'ya, ortalama dağıtım oranına bakmadan hayaller kurmuşum.
Bence adil. Ayrıca da bedelsiz var.
Bedelsiz sermaye artışı nereden çıktı arkadaşlar, öyle bir bilgi varsa kap haberini paylaşın lütfen :)
Tartışmaya gerek yok, beklentiler geçmiş dağıtım oranları yanında kasada ki nakte göre şekillendiği için bu dağıtım oranı tatmin edici olmadı diyoruz. İşkemden şu kadar verirdi demiyoruz. Ayrıca temettü olayında herkesin şartları ve beklentileri farklı olduğu için farklı düşüncelerin olması normal. Ben bu şirketin halka açıldığı günden beri ortağıyım. Kısa zaman önce hisse alıp 3 gün önce gelip burada millete ayar vermeye kimse kalkışmasın, o durumda kullandığım dili değiştiririm.