Bu arada tanıdığım ve elinde KARSN bulunan beş arkadaşı aradım hayırlı olsun demek için... Biri değil ikisi değil beşide ben sattım tavan yaptı dedi...kural yine bozulmadı...Çok ilginç diyeceğimde demiyorum çünkü tedadüf değil...
Printable View
Bu arada tanıdığım ve elinde KARSN bulunan beş arkadaşı aradım hayırlı olsun demek için... Biri değil ikisi değil beşide ben sattım tavan yaptı dedi...kural yine bozulmadı...Çok ilginç diyeceğimde demiyorum çünkü tedadüf değil...
Hocam selamlar, Afyon yorumu alabilir miyim? Emeğinize sağlık.
Kozala ilişkin bilmediğim bir durum var. Dava süreciyle ilgili mi? Yoksa sermaye artışı mi yapılacak?Son aylarda Yabancılar haberleri var ve bir oyun kurdular .Tavan kapattığına göre yarında bir izlemek gerekiyor. Teknik olarak hocamızdan bir analiz rica ediyorum.
AFYON ; 5.51 kapanış yaptı...
Bugün en yüksek kaçı gördü bilin bakalım...???
5.56 takipki...Aylardır yazdığım dirençten döndü ve bir iki tık altında kapanış yaptı... Şimdi yine; 5.56 kanal direncinin sağlam geçilip desteklemesi şart ve takip...
Geçer desteklerse ; 6.00 takip edilecek...
5.81 - 6.00 - 6.26 - 6.56 - 6.78...
Yani ; 5.56 üzerinde trend değişir..
Kademe kademe verdiğimiz seviyeleri geçtikçe yazmaya devam ederiz...
Y.T.D.
Hocam Bugünkü yükselişten sonra IHLGM hakkındaki yorumunuz nedir?
IHLGM ; 1.34 kapanış yaptı...
Yapması gerekeni yaptı bugün... Tamda önemli dirençten döndü 1.36...
DİRENÇ ; 1.36 - 1.41- 1.45...
DESTEK ; 1.28 - 1.24...
Aşağıda ; 1.24 önemli desteği...
Yukarıda ; öncelikle 1.36 daha sonra ki en önemlisi ; 1.45 kanal direncini sağlam geçmesi ve desteklemesi şart... Sağlam geçer desteklerse ; 1.67 hedef direnci olur ve yapabilir...
Y.T.D.
INDES ; 20.02 kapanış yaptı... Yeni yazmıştım...
20.22 den döndü...şimdilik yukarıda yazdığım seviyeler ve hedef takip...
Ben pek şunu alın veya bunu alın deme taraftarı değilim belki biliyorsunuzdur...Zaten sizde hangisini alayım diye sormamışsınız...
Şimdi teknik olarak görünüyorki POLHO daha diplerde görünüyor INDES e göre ama teknik olarak ve n.ş.a...
Temel olarak araştırmaya ihtiyaç duyar...
POLHO ; 3.89 kapanış yaptı...
DİRENÇ ; 4.10 - 4.29 - 4.43...
DESTEK ; 3.85 - 3.74 - 3.59...
Aşağıda ; 3.85 önemli kanal desteği... Üzerinde kaldığı sürece tutulabilir ve 4.43 kanal direncini deneyebilir ilk etapta...
INDES teknik olarak primli görünüyor... Ama neye göre o da çok önemli..
Temel olarak araştıralım...
Mesela JANTS...
364.80 tavan kapattı... Ama ; 140.00 veya 175.00 seviyelerde sorulduğunda teknik olarak pahalı denmişti...
Çünkü 35.## lerden geldi on ayda buraya... Teknik olarak pahalı yani...Demek ki teknik bazı hisseler için bitebiliyor...İşte tamda bittiği yerden temel analiz devreye giriyor... Bu yüzden taşıyacağınız vade ve hedefinize göre önce teknik sonra temel analizi iyi yapalım..
Ara dirençleri yazmadan temeline sığınarak önce ; 420.00 sonra ; 490.00 sırada...
Hayırlısı olur inşallah...
Y.T.D.
Hayırlı seneler. Usak, cemts, parsn, papil öne alınan hisseler. Elimde olanlara gelince ( petkm, isyat, tknsa, Brksn, afyon, mipaz, rheag, usak ve ilk kalınım KARTN )
Sayın Prof alıntıladığım bir yazı var umarım faydası olur:
https://www.alternatifyatirim.com.tr...-21-59-1040436
Burada bahsediyor. Yatırımcıyı koruma amacı güdülmüş.
Ytd
Sayın üstadım yine döktürüyorsunuz. Çok tşk ederim. Hakkını helal et.Kal sağlıcakla iyi ki varsınız
Ayrıca takip listemizde bulunanlardan netas da 30 Lu rakamlara doğru tırmanıyor. İlk hedefi 40 TL civarı ve ikinci hedef olarak 52 TL veriliyor. Orta vade takipte üzmez. Temele bakmadan bu bilgileri verelim.
Ytd
Yeni yılımızın ilk tavanında Adem13 beyi tebrik ediyorum. Devamını diliyorum. Alıştık artık.
😊
Hocam müsait olduğunuzda GARFA rica etsem.tsk.ler.
Hocam müsait zamanınızda bir de sngyo yorumu alabilir miyiz
değerli hocalarım çok teşekkür ediyorum. Siz değerli hocalarımın vereceği bilgileri benim için her zaman daha önemlidir. Sizin sade ve anlaşılır açıklamalarınız sayesinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bol kazançlar dilerim.
şişe, thyao, tkfen, tcell, afyon. Oyakc, ecilc, anhyt kozaa,İpek’e, albrk karsn Aygaz Tavhl vkgyo skbnk
Trcas kozal ttkom Parsn dgate indes
Vestl isgyo sokm ihlgm
Akgrt ulker nthol gsdho tektu mpark sahol pgsus zoren katmer fonet nugyo
tivitte bir arkadaş paylaştı listeyi , 38 hisse var. 2021 de bunları izleyecekmiş.
Ancak yine de kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sevgili Hocam artık zamanı geldiğini düşündüğüm Ostim için nerdesiniz..YTD
Sn. Prof hocam sekur ve Sanko için değerli görüşlerinizi alabilir miyim
Sn. Hocam, CEMTS icin degerli yorumlarinizi alabilirmiyim? Tsk..
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam rica etsem . arena .avod . tektu bakabilirmisiniz .saygılarımla üstad
Elimde sadece iki hisse bıraktım CEMTS ve PAPIL.YTD.
Uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. 16.88 direnci kirarsa önü açılır.ortalama 24 .00 civarı bir üst kanal direncine doğru bir yükseliş olabilir. 16.88 üzeri bir geçsin sonra hocamızdan ara dirençleri rica ederiz. Bir FMIZP neden olmasın ki? Yatırımları devam ediyor. Teşvik alıyor. Büyüme odaklı bir şirkette ara satışlar yapsaktak gene altan yerine koymak gerekiyor.
Evet aslında geldide geçti bile,,,diyeceğimde diyemiyorum çünkü bir türlü geçemedi...orta vade yazdığım önemli kanal direnci hala önemini koruyor... Ama ben zamanını tahmin ediyorum... Ky nin pes dediği an...!!!
3.95 kapanış yaptı...
3.80 üzerinde kalması önemli ilk etapta...
4.05 - 4.20 önemli ve takip...
Umarım sabır taşını çatlatmaz...Çatladıktan sonra cevher çıkıyor ama kime...?
Y.T.D.
SEKUR ; 16.36 tavan kapattı...
Hayırlı olsun... Umarım sizde mevcuttur...
DİRENÇ ; 17.08 - 17.69...
DESTEK ; 16.27 - 15.86...
Aşağıda destekler önemli...
Yukarıda tavan serisi devam ederse zaten tavanı ; 17.99...
Etmezse ; 17.69 kanal direnci önemli üzerinde kalması takip edilecek...
Üzerinde kalırsa ; 17.90 - 18.83 - 19.52...dirençleri takip...
Y.T.D.
Olmuksan 66.4 mio. Evroya Mondi Tire ye satılmış.
SANKO ; 9.12 kapanış...
DİRENÇ ; 9.25 - 9.55...
DESTEK ; 8.86 - 8.08...
Aşağıda ; 8.08 kanal desteği önemli ve üzerinde kaldığı sürece ; 9.55 gündemde kalır... Bugün burayı bir miktar geçmiş ama destekleyememiş...
Geçer desteklerse ; 10.79 kanalına girer...
9.96 - 10.44 - 10.79...Takip edilecek...
Destekler önemli...
Y.T.D.
Selam değerli hocam. Gıdalardan KERVT pirimsizlerden. Birkaç gündür izliyorum. 6.70 üzerinde yükselen kanala girer diye pusudayim. Yanlış yere mi pusu attık? Fikrinizi almak istiyorum.
PAPİL için de bir yorum rica ediyorum