Herkes tavsiye ediyor ama kağıt çok nazlı, bankacılık sektörü ile ilgili algı iyi değil sanırım, bütün gün 2 kademe gitmez mi, değişik...ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sayın vague alan satan paylaşabilir misiniz?
https://resmim.net/f/T9UP6l.png
Garanti alımları ile yükseldi geri sattı karışık şuan alan satan.
Sağol , tek tesellimiz 1,05 kırması. Onun üzerinde kaldığı sürece 1,11 deneyebilir. Belki birgün devre bile kesebilir?????? Ama belki bir gün
https://resmim.net/f/j2NgwQ.png
Burada toplam alınan lot var.
şeker ile arasında 5 basamak vardı, bir ara 18 basamağa kadar çıktı , şu an 12 basamağa düştü , bence hala ucuz ve tekniği güzel. 1,05 üstü beklemeye devam.
Şeker ile kıyaslamamak lazım bence eski bir şekerzedeyim :)
Vakıflar bankası 58.5 hazineye devir olbu tskb... ortaklık 8.5 gibi.. tavan tavan..
tam 1,10 direnç geçilecek iken endekse satış geldi. şansızlık. ama götürmek isterlerse endeksi umursamazlar. sayın vague alan satan paylaşabilir misiniz ?
Tskb 1,10 geçemedi maalesef , bu arada tskb yükseliyor ama skbnk ve tsgyo daha fazla yükseliyor . Aradaki fark artıyor. çok az 1,10 verdim ama beklemeye devam.
**** me paylaşabilecek var mı ?
Joanamca paylaşabilecek varmı
Ortakları kamu bankaları ve bu bankayı görünce aklıma kalkınma bankası geliyor aklıma, acaba diyorum ... Öylesine bir hareket burada da olur mu?
Bu da şeker gibi bir banka.. Bu bankanı n ortakları iş ve vakıf
Bu arada sen de buradasın
:bravo:Harika kapattık
İyi yapmışsın, iş bankası ve Vakıfbank ın bankası bu...sert bir yükseliş gelebilir...
Emeklilik ve yatirim fonlari mallari satinca hisse de hareketlendi. Uzun zamandir mallarini sata sata bitirdiler. Biz de kurtulduk. Hisse de kurtuldu. Yabancilar alista. En onemlisi de hisse cok karli. Seneye iyi bir kar bekliyorum.
Şov yapıyor.
Nerde show ?
Derinlik atabilen varmı con amcadan
hisse her gun kademe kademe yukseliyor. Emeklilikler yine satmis 3 kurus mallari kaldi onu da satmaya calisiyorlar. Emeklilikler mallari ucuzdan kaptirdi. Yakinda mecburen alima gececekler sonucta bist 30 kagidiyiz. Onlarin disinda satici pek yok.
Nen bu hisseyi longladım ama neden longladım nasıl longladım annamadım. Hadi hayırlısı.
Sanki tavan serileri başlayacak. Borsadaki Şekerbanktan sonraki 3. ucuz kalmış bir banka..
1 numara ŞEKERBANK
Şekerbankın piyasa değerinden bahsediyoruz. Geleceğe dair beklentileri vs..ÖRNEK: KALKINMA, TEKSTİLBANK, ABANK VE DENİZBANK inşallah ŞEKERBANK...
Neden Kimse yazmıyor