1 Ak yatırım ın maliyeti çok da yüksek değilmiş
bilanço sabahından bu güne akyatırımın malıyeti 4.28 görünüyor elinde kalanların
tek kişi değildir ama durum bu komutanlaşma :)
Printable View
https://www.resimag.com/p1/1200cd82574.png
sıyah olan akyatırım
Dow Jones artı 5.62
çok ilginç bir durum, hisse geri alım haberi ortadayken
bu fiyata kim satar? neden satar? vardır bir nedeni
aklımda senaryolar var ama yarın belli eder kendini
Dayı tamam muhtemelen haklısın ama sonuçta 5 milyon malın ortalaması 4 lerde belki bu bugün satan elemanin ortalaması buralarda olabilir böyle bir ihtimal yok mu?
Bi tahmin de ben yapayım. Muhtemelen başka bi kağıt aldı burdan sattıklarıyla ve oradan vurgunu vurup tekrar buraya dönecek. Nasıl olsa bu uyuz tavan tavan gitmiyo
Bu arada Dow 2 lere kadar geriledi.
Eeee o zaman bı seneryo daha ben yazayim bakalim tahminen biriyle anlaştılar diyeceksin galiba..
Yarın ilk fırsatta nakite geçiyorum. Becerebilirsem paramın çeyreğiyle al sat yapacam. Sanırım daha dipler oluşmadı. Habire yapay yöntemlerle ekonomiler ayakta tutuluyor tüm dünyada. Havalar ısınınca hdfgs kaçta olursa ordan girip bekleyecem 1 yada 2 yıl. Düşerse lotum artmış olur çıkarsa yolu açık olsun.
Senato onaylamamış abd. Bakalım 2 gündür 1930 yılından sonra rekor egalesini kırmızı yönde yapacakmı. Yarın - 6 ya hazırladım kendimi. Şansıma tüküreyim. Sıfırlayacaz parayı
Harsh bey yanlış yönlendirmek gibi olmasın siz yine bir kontrop edin alkaybetnenizi istemem benim okuduğum haberlere göre 2 trilyon dolar yardim paketi senato'nun onayindan gecti. vergi veren kisi basina 1000$ her cocuk basi $500; ayrica kobilere, sirketlere para akitilacak. Diye duydum... Ama siz yine bir kontrol edin isterseniz...
Evet logar kardeş şimdi baktım onaylanmış şükür en azından eksi yapmaz bugün. Bilgi kirliliği herkes bişey diyo hangisi doğru bilemiyoz ki
ABD'de 2 trilyon dolarlık destek paketi.
Yıllık geliri 75 bin doların altındaki herkese ayda 1200 dolar maaş.
Kobilere 350 milyar$
şirketlere 500 milyar $
hastanelere 100 milyar$
Devamı gelebilir
19 Mart 2020 tarihinde Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince;
25 Mart 2020 tarihinde, 250.870 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 1.5859 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
Ya dayı bana 1.66 danda mal kitlediler. :( Ama ortalamam galiba 1.55 gibi
Dayı asıl soru bence şu ak satışa devam eder mi?
Bizim merkez bankasında galiba yakında para pompalayacaktir piyasaya ...
Daha korona nın başındayız ohal ilanı bekliyorum başka türlü ya kendiliğinden kaybolacak yoksa bu şartlarda zor mücadele
Ne 67 ymiş arkadaş olan işlemi orda yaptı. Dünkü gibi ak yatırım bi çakarss
Çiz artık patron
Budur. Bozma sakın
Dayı bu hayırda bize yazılır değil mi?
Boğazına kadar mala giren logar :
-Böyle bir şirket var mı Hem para kazandırıyor bu dünya için hemde diğer dünyayi kazandırıyor.... bir şirketten daha ne istiyorsunuz?