Burger kullanan forumdaşlar yardımcı olabilir mi? ben yeni hesap açmıştım burger başka bankaya 100k üzeri Eft yapmaya izin vermiyor mu?
Printable View
Burger kullanan forumdaşlar yardımcı olabilir mi? ben yeni hesap açmıştım burger başka bankaya 100k üzeri Eft yapmaya izin vermiyor mu?
2009 bizi teğet geçen krizde;
1600 cm3'ü geçmeyen otomobillerde yüzde 37'den 18'e düştü ÖTV.
Düşüş yarı yarıya.
Şuan da talep daralması var.
2 defa 15 puan düşürdüler. Araç piyasası canlandı çok iyi, (abartı oldu iyi) gidiyor işler diyecek biri yoktur herhalde.
Bu benim tahminim sadece :) 15'den fazla bir indirim olacağı kanaatindeyim yıl içerisinde.
Olmazsa hem araç satıcıları hem de devlet kayıp yaşar.
Faizlerin düşeceğini tahmin ettim ve 24.40'dan 6 ay bağlamıştım mayıs'ta vadem doluyor.
Keşke 1 yıllık yapsaydım diyorum, bakalım neler görürüz.
Bu koşullarda tahmin yapmak gerçekten zor.
Ama yineleyeyim, iyi bir ÖTV indirimi bekliyorum.
Eskiden aylarca sıra beklenilen vw'lerde bile 0 2018 araçlar var bir sürü.
https://twitter.com/KontAlmasy/statu...39473513205765
Daha cok beklersiniz.. :)
Syg,
TI1 günlük 20 altına indirdiler
%19.75 gecelik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Resesyonun boyutu bizim gorebildigimizden cok daha buyuk saniyorum.
Reel piyasadan, es dost tanidik v.s, gelen haberlere gore buna kanaat getirdim.
Syg,
Coook simarmistik, bi yerde iyi oluyor bize..
Herkesin bi ayaklari yere bassin... hesap kitap yapmayi ogrensin...
Syg,
Gottes Mühlen mahlen langsam, mahlen aber trefflich klein.
Tanrinin degirmenleri yavas ama ince ogutur.
Syg,
İnsanlar sosyal medyada göbek atıyor lüks arabalarından selfie çekiyor böyle resesyon olmaz :)
Bir arkadasin tanidigi pilot gecen hafta 800Kg banknot getirdigini soylemis...
Net hata noksanlarla iliskisi olsa gerek.
Syg,
Para var ama yandasa sanirim...
Syg,
20 Mart Çarşamba 11:30 TBB, İYİ NİYETLİ BORÇLULARA KREDİ KANALLARININ AÇIK TUTULMASINI TAVSİYE ETTİ
iyi niyetli :he:
burada en önemli sorun şu; tefas sitesinde verilen 0,06 rakamı 0,056'nın yukarı yuvarlaması ise sakat yani :21,64 e denk gelir.Dolayısıyla işlem yapanların buraya anapara fon ismi ve kar yazmalarıyla ancak kesin sonuç çıkar.
yukarıdaki hesaplamayı sadece matematiksel işlem nasıl yapılır diye önemseyin kıyaslama için kesinlik ifade etmeyebilir.
Milli Piyango'dan büyük ikramiye talihlisiyle ilgili açıklama !!!
https://www.mynet.com/milli-piyango-...a-190101145123
Bankalarla yapılan görüşmeye de işaret edilen açıklamada, büyük ikramiye ocak ayında bankaya yatırılsaydı, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon 630 bin lira faiz geliri elde edileceğinin hesaplandığı belirtildi.
KİM ULA BU !!! :he:
Suçlu kim ?
Krediyi çekip ev ,araba alanmı ?
Krediyi ceren bankamı ?
Ortama imkan sağlayan tesvik eden mi ?
Evi talep var diye balon fiyata satan müteahit mi ?
Bence ilk suçlu önce bizleriz .Ayağımızı yorgana göre uzatmadık ,şimdi bunun bedelini ödeme vakti ..
Forumda herkes mi dolaramı geçti ???
Niye kimse oran paylaşmıyor ..?
Bu para sadece o uçağın havada kaldığı süre boyunca Türkiye'nin tahakkuk eden dış borç faiz ödemesine denk gelir. Kabaca 100 milyon dolar 7-8 saatlik dış borç faiz ödemesine denk. Günlük 250-300 milyon dolar diyebiliriz.
Büyük ihtimalle bankalardan döviz çekmek isteyen mudiler için getiriliyor. Zira yurt içinde banknot kalmamış olabilir. Ama Türkiye'nin dış borcu göz önüne alındığında kızgın taşlar üzerine düşen bir su damlası kadar bile değil.
Limit 100k diyor.
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/o...limitleri.aspx
Şekerbank USD Günlük 3,5 oran alındı....