[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
hayal kuracaksak kesinlikle hiçbir bilgim ve yatırım tavsiyesi olmamakta olup şirket zannedersem bu hissenin müdavimleri iyi hatırlar şirket bir aralar iki tanemi nekadar adetini bilmiyorum arsa satun almıştı tarihini tam olarak bilmiyorum ama kapa düşen açıklamaya göre şirket 49 milyon liralık yatırıma gideceğini duyurmuş sonra bu yatırınım miktarını69 milyona çıkardığını beyan etmişti şimdi gelelim benim hayalime şirketin üğrün gamı sadece deerin dondurucu biliyorsunuz şimdi şirket bu yatırımın beyaz eşya sektörünün hepsini kapsayacak şekilde buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinasınıda kapsayacak şekilde olduğunu açıklayıverse ödenmiş sermayeside aynı kalmak şartıyla 39.600 milyon işte ozaman neden 1 klimasan= 1 alcar olmasın benimkisi hayal işte bakmayın siz benim hayalime kafanıza göre yatırım yapın.....
hayaller güzel de , dozunda bırakmak gerekir.
bu şirketin genel kurul toplantısı ne zaman olur .
temettü endeksine yeni dahil oldu. güzel bir temettü veya bedelsiz yapar mı acaba ?
ne dersiniz..
bu firma neden kap atmıyor ki hiç .
piyasa değerine bak 100 milyon USD . ulan bir masa sandalye olan çel çöp şirketler oldu 300 milyon usd ve üstünde .
sen ki , 70-80 ülkeye ihracattasın. Müşterilerin en hep baba şirketler coca cola pepsi unilever efes tuborg ...
hayret bir konumdasın şuan, farkındamısın. nokta.
https://i.hizliresim.com/8YHwXz.png
Selamlar diktörtgenin içi ciddi destek olacaktır diye düşünüyorum.
Gelirse parçalı alımlar ile aranıza katılacağım. Gelmezse de muhtemelen yukarıdan maliyetlenme yaparım.
Ytd.
Saygılar
Mart Ayında klımasan 50 binin üzerine cıkmıs lar üretim rekoru kırmıs lar fabrika da ufak bir kutlama yapılmis dün
Ytd.
Kutlamadan bir karehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...736856762a.jpg
Buralar sakin sessizliğe bürünmüş
Millet uyanın heyy
Nerdesin Brain
Yüzde 100 BEDELSİZ var
Temettü var
Sesiz sakin ve keyifle kahvemizi yudumlayarak
50-75 yolculuğunu seyretmeye hazırlanıyoruz
Mart ayında 50.000 üretim rekoru ve elimdeki kendi geliştirdiğim hisse robotun al vermesiyle dün 24.20 den almıştık. İnşallah olumlu yansır bedelsiz haberi. Robotum sat verene kadar buradayım. Hayırlısı olsun
nerden çıktı bu bedelsiz şimdi belki de iyi olacak
Ooooo kalabalık toplanmaya başlanmış...
Bedelsiz iyi bir şeydir....
Kartonsan %1450 bedelsiz verince 5 -6 kat gitmişti...
Bana 2 kat kitse yeter...
Evet sayın Brian e sağlayanlara seslenelim.
Ne oldu pasinyan reks elliyirdin [emoji2]
vereceği nakit temettü ve bedelsiz oranı nedirbilgisi olan bir arkadaş yazarsa çok hora geçecek şimdiden teşekür ederim.
%100 bedelsiz, + hisse başına 10,73 krş temettü
Bofa gelene geçene veriyor. Fırsat bildi.
Kumpascıların kağıdı. Eşşek kafam tavanın 1 kademe altı yazdık, versene 27.8 ne. Bela kağıt!
Vurkaççılar bi dağılsa da yolumuza devam etsek...
Trendimizin yönü belli... Ağır ağır götürsün beni gideceğim yere...
Çok pis yapıştırdılar bana gene klimasanda. Uzuncu olduk iyi mi?
Allah ın belası. Ne pis çaktılar. Bofa satmış, karşısında ziraat almış adiler. Pis pis düşürdüler. Zamanıma yazık olacak gene burda.dolabın fişi bozuk!
Yangından mal kaçırır gibi satıyorlar. Ulan dünkü tavandaki lotların hepsi sahte emiş!
Bu kağıt tek elden full şebeke!
Hedef fiyatım en az 100 tl. Klasik küçük yatırımcı psikolojisi işte! Madem çaktınız yükseltene kadar hayal kuracam.olur mu olur! Yeterki dürüst bilanço yollayın. Hayvan gibi üretim yapıyon. Sambacı....
Bofa 177 bin ekside. Uçak bileti alıp bofa genel müdürüne ne yapıyonuz lan demek istiyorum
Gardaş olduk klimasanla iyi mi? Allah tan iyi şirket.
Bana itelediğiniz kağıt klimasan olsun. İntikamımı alacağım
Bisey olmaz ben geçen günkü düşüşte viop long kalmıştım, bi girdi ki para buhar :) daha da zor kaçtım kacamasam 2 gün taban yedi eksiye geçecektik. 2 saatte 80 100 luk çok oldum artık alıştık. Hissede bunlar zor :)
Demem o ki hissede bisey olmaz en kötü elinizde mal var ölüsü 30 zaten eder, sıkmayın canınızı sn. Rlc44.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ohhh devre de kes yarasın.
Comolokko sadi! Birde biste yatırımcı bekleyin siz.
Ağlayacağım dolap beygiri yükseliyor!!!
Ulan dolap beygiri kardayım karda!!!! Goccumsun gooocccc