Taraflar arasında anlaşma olmasa dahi grev kararı büyük ihtimal ertelenir ve o süreç içindeki görüşmelerde anlaşmaya varılır diye düşünüyorum. Ama taki ki olumsuz bir durum
Printable View
+0,51 açtı bist
Azer bülbül de anladığım kadarı ile bu fon ya yok ya da çekirdek parası kadar bir miktar ile alım yapmış ki sürekli yazıyor. Dün ben de tcd ye alım girmiştim. Bugün hesaba geçer bakalım hayırlısı dün de belittiğim gibi bugün artı kapanış bekliyorum. Bekleyip göreceğiz.
selamlar, bende bir ilave yapmak istiyorum. uzatılmasa iyi olur, çünkü şakalaşmalar ve takılmalar haricinde herkes birbirinden etkilenerek yatırımlarına yön veriyor. tüm bu işe bilen üstatların tüm görüşleri değerlidir. üyeler harici bir sürü insanda dışarıdan bizleri izliyor.bir çok insan siz değerli üstatların bilgi ve becerisine ihtiyacı var.hepimiz biliyoruz ki kimse kimsenin hatırına yatırım yapmıyor.ancak hepimiz aynı gemideyiz. kısaca forum kardeşliği diyor., bol kazançlı günler diliyorum.
endeks yine artı açtı eksiye döndü hisse fonlar için alım vereyim mi bilemedim, öğlene kadar beklemek mi iyi olur acaba.
Faizde bir numara kalmadi. Dolarda da. Para mecbur borsaya akiyor
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar Ben bir sey yazip gidiyorum
Birinci nsail yani Azer bulbul tcd diyor. Tcd diyen Ben degil websterdir gunde 100 kez yaziyor bosuna 10 getirecek be bilim 5 getirecek sacma seyler
Kim diyordu nazar salmayin ? Ben.
Ikinci benim dedigimami?!! Herkes kendi degil annesin bile fona yonlendiriyor!!!
Ucuncu her gun yukselismi olacak? !!! O zaman 1 milyar dunyada ac oluyordumu? ?!!
Son: tabi Ben paranin 100 de 20 sin tcd deyim. Bu fon riski 7. Para batsa bile umrumda degil. Dogrusu da budur
Iyi gunler
Tcd bundan sonra Jale olsun. Digerlerine de ad bulalim. Foruma asina olmayan anlayamasin. Jale ile ilgili klibi fon cafeye koyacagim.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de dün elli binlik almıştım bugün 600 e yakin zarar yazmış , bu fon işi riskli baya aldığım fon tcd
Oktay, fonları ilk defa almış olsan bile sen tecrübelisin. Normal vatandaş bunu yapmaz. örnek vereyim. Doların yükseldiği dönemde yedileri geçmişti. Mevduatçıların kaçı dolarize oldu? Mevduatçı zararı sevmez. İlk fırsatta kaçar. Bir ara biste de insanlar akın akın geldi. sonra ne oldu. Yatırımcı sayısı diplere vurdu. Sonra bu iş takip ister. Neyse hayırlısı olsun. Bol kazançlar.
2 gün önce elimdeki HSA ve TCD gibi riskli fonlara satış verdiğimi söylemiştim. Para bugün saat 14:30 dan sonra hesaba geçecek ok bunda bir sıkıntı yok ama hesaba baktığımda fon tutarları bugünden hesaplanmış.. benim sattığım günün akşamı oluşan fiyattan hesaplanıp bugün hesabıma geçmesi gerekmiyor mu?
Hesaba geçince önceki günden geçecek dünkü zarar yansımayacak. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa bi müddet dinlenme dönemine girdi anlaşılan.hızlı giden at misali.bugün eksi kapatacak gibi
arkadaşlar 2 gün TCD sallandı diye panik yapmayın, riskli ve agresif bir fon olduğu için arada bu tür hareketler normal.
kar'ıda düşüşüde en iyi noktalarda / uçlarda tamamlamak istediğinden bazen işler ters gidebiliyor büyük ihtimal dün viop'ta düşündüklerinin tam tersi işledi süreç 14,7 türev vardı.
benimde 266K var gram endişem yok en azından şu an için :)
zaten bu fon olayında en az 3 aylık bakmak lazım.
KRAL (tcd) bazen savaş meydanında geri çekilmeler yapabilir en iyi darbeyi vurabilmek için. :kmk:
Uzun vade ve dolarci. Iyi biridir kendisi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ikinci parti alım emride verildi. Geçen cuma alım emri verilen ilk partinin getirisi brüt %3.2 gözüküyor.
Kacirdiginiz nokta var
Hacim olmasi gerekenin yarisindan az...
Bu fisekleyecegine delalettir...ytd
şahsi fikrim -1 ve +1 üstüne çıkmadıkca TCD'den çok bir şey beklemeyin.
tam pozisyon alamıyorlar yatay seyirde
Görüldüğü üzere Uyarmaktan anlamıyorsunuz , yazdığınız üsluba dikkat edin , uyarmaktan yorulduk artık .. Bu arada uymayan arkadaşlarda az dinlensinler ..