https://twitter.com/FinansTezlerim/s...970740224?s=20
Printable View
Neyse boşv erin şu çağdışı zihniyetin trolleri. Onlar ikdidarın her işinde hikmet ararlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reyis geldi evler fırın gördü, buzdolabı bilem bile yoktu evinizde, tel dolap vardı!:kahkah:
Babam eşşeğe binerdi, Reyis sayesinde tüplü Şayinim oldu namkörler.:oleyo:
Yokmu Reyise laf edecek, katlayıp göndereyim!:)
Halk tahminini de katlayıp göndersinde bu mapus hayatında biraz morellenelim:)
Yazarken bile kendine birilerinden destek arıyorsun. kalabaliga sesleniyorsun.
Trol nedir bilmem o kelimelere uzağız biz, sosyal medyada cirit atanlar bilir. Yeni yetmeler kullanıyor genelde!!!
Ne oldu birilerinin cevap vermesi zorunuzami gitti, burasi birilerinin atip tutacagi her aklina geleni yazacağı bir alanmi? Farkli gorusler olamazmi?
Tahammulunuz yok tahamullunuz!!!
Hani cok cagdassinizya..
Sokağa çıkma gecesi fırında rafları goturuyormussun mesajinda gördüm, ne güzel çağdaşlık size evde ekmek yapmayi unutturmus, arti katmadegerler katmış.
Dogrulari yazdık biz iktidarin her işinde hikmet aramiyoruz, görüyoruz yasiyoruz. Yapilan iyi islerinde kotu islerinde farkındayız at gözlüğü ile bakmıyoruz dünyaya..
Haklısın arkadaşım, doğru diyorsun. Bizimkisi boşa ve taraflı, kendine hakim olamadan yazılmış hezeyan ve saçmalıklar.
Bu ülke halkının %80-85'i zaten layıkıyla hem yaşıyor hemde yönetiliyor. Onların bu mutlu yaşamlarını aynı şekilde devamı için bende dua edicem artık.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yedi bizi sey.
nasıl ötekileştirildiniz merak ettim doğrusu
kızlarımızın baş örtüsü takıyor diye okula alınmadığını
öğretmen, doktor, hakim, savcı,vs vs olamadığını
tüm kamusal alanda yok sayılmanın ne olduğunu bilirmisiniz?
üni kazanıp okuyamasınlar diye kat sayı adaletsizliğinden haberiniz var mı?
(ilgili satırları tamamlayayım)
Evet olay bu. Olmasi gereken de bu.
şu siyahlandırdığım cümlenizi
seçim meydanlarında oy isterken adam gibi takiyye yapmadan söylesin o oy vereceğiniz siyasiler
sandıkta görüşelim ne dersiniz?
.............Bugün, 12:28 kitapci34, Seans Salonu forumundaki HALK Cafe - II başlığına yazdı.
Sondan başlayayım orası saray değil külliye kapıları vatandaşa açık fetö ağzıyla konuşmaktır ...........
https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....ef&oe=5EB8A827https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....59&oe=5EB6D0AA
Hiç merak etme Dostum elbette sandıkta görüşeceğiz. ama bu sefer 2.5 milyon geçersiz damgasız oyu geçerli saydırılmasına izin vermiyeceğiz.atı aldık üsküdarı geçtik dedirtmeyeceiz. öyle bir şok yaşayacaksınızki karpuz olayına döneceksiniz. bekleyin o seçim gününü..
https://i.hizliresim.com/FFwANE.jpg
Bebişim azıcık oynaktır, orası saray değil külliye halka açıktır demiş, sonra silmiş.:he:
oralar bizim tarihi miraslarımız bay british.
Hep şu hulk un 20 lira olmamasından bunlar. :)
bir şey silmedim gaya.
orijinali orada duruyor, ilgili satırları alıntıladım, yarım alınmış anlamsızlaştırılmıştı.
Neyse hissemiz olmasa da topigimiz dikkat çekti canlandı. Yorum yapanlar az çok demeyelim 3 er 5 er hulk alalım.
Kızıldağ Ortağımız nerede 2 gündür yok merak ettik. İnşallah yaramaz bişi yoktur.?
Kafe Trend'den ithal ettik. Sagolsun british ve Reha Kaya yardima kostular. Muahahaha.
Kafe Trend de kalitelidir. Su Halk Bankasi mendeburuna bulasma diye o kadar uyarmislardi orda.
Epeyce de var şu an başlıkta, bu karikatürü kayıt edeyim.:oleyo:
kitapci yeter yahu. Jedi'nin isin kiliclarini biliyorum haberin olsun. Laiklikten ne demek istedigimizi anla, butun dunya birakti devlet isine din isilerinin karistirilmasi 3-5 bedevi ulkesi haricinde. + Indonezya, Malezya, Pakistan... kullusunu toplasan insanligia zerre kadar faydasi olmamis yerler.
günlerdir en üst düzeyde sokağa çıkma yasağı uygulamayacağız diye millete söz verin.
hatta trolleşin
sokağa çıkma yasağı isteyenleri darbe sever olarak hain gözüyle ötekileştirin.
millet size güvensin hazırlık yapmasın.
sonra cuma saat 22 de her zamanki gibi milleti bilgilendirmeden çıkma yasağıuygulayın.
hiç olmazsa hatay valisine söyleseydiniz o televizyondan milleti bilgilendirse idi.
sonra millet fırınlara koşturunca halk suçlu olsun.
bu halktan oy alınca iyiydi ama
Bunların sandığa gidecek dermanı mı kaldı:)
İstanbul'u kaybetti olmaz saymıyorum dedi bu sefer 800 bini tek tek saydı. Bugün olsun en az 1,2 Milyon fark olur..
Kanal İstanbul için hadi yapsana referandum yemiyor mu?:one:
Sözün Özü; Nüfusun %50'sinin yaşadığı ilk 3 şehir sende değil, diğer en önemli 5 şehrin 2'sini daha farklı kaybetmişsin..İktidar olabilir misin allah aşkına?
Maalesef kasayı boşalttıkları için 3 yıl daha ne yaparlarsa yapsınlar eyvallah diyeceğiz ama 3 yıl sonrası olmayacak..Hırçınlıkları, kavgaları, devletin içini boşaltmaları bu yüzden..
Sasirdim acikcasi silikon isine bulasmana bahriyeli. Koca forumda bir sen ciktin. Ama dedigin de dogru, yaptiklarini begenmiyorsun. Abartmiyorum ben bir kere adamlar gittikten sonra duvari tekrar boyadim.
Yok ama benimkisi zevkten degil, caresizlikten. Ne kadar para verirsen ver adam gibi yapanini bulamiyorsun artik.
Hele tamir islerini falan tamamen unut. Devir tuketim devri. Bozuldu mu atiliyor.
Bak hikayeyi anlatayim...
Evdeki sofa var ya... bulana kadar canimiz cikti istedigimiz sekilde. Cok seviyoruz.
Alet bozuldu...
Pahali birsye degil. Mobilyaciyi (bayagi buyuk bir zincir) aradim yenisini almak icin...
Yok. 2 sene once durmuslar. Adamlar bir urun buluyor Cin'de, 50 konteyner getiriyorlar geciyorlar. Millet bitirince baskasi.
Baska yerlere baktik. Benzeri birsey yok.
Tamam tamire adam cagiralim dedik... Abartmiyorum tam 1 hafta ugrastim telefonlarda tamirci getirmek icin 50 degisik yerle. Gelmiyorlar aletin ucuz oldugunu anlayinca.
2 tane yay, bir ayak. Zor bir is degil.
Bak kac kisiyle chat etmisim whatsaptan. O kadar zamanimi yemisler ne oldugunu anlatana, resimlerini yollayana kadar.
https://i.imgyukle.com/2020/04/12/QHxHGe.jpg
Oturup o sofayi kendim tamir ettim. Altindaki siyah bez var ya, altini kapayan. Kac tane zimba ile tutturulmus tahmin et?
1047!
Cikarmasi tam bir iskence idi. Teker teker de saymadim, 11 kutu zimba teli bitirdim, hepsinde de 50 tane var.
1 haftami aldi lanet sey. Ama mis gibi oldu. Sevmiyorum angarya isleri. Zorunluluktan.